La France (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Bine v-ati intors acasa Mirunda!
Si noua ne-a fost dor de voi!

Lu, merci ca te gindesti la mine
Continuarea povestii: nu am gasit baby-sitter care sa ne convina (adevaru-i ca suntem cam speriati de bombe si apoi pe printesa n-am lasat-o niciodata cu cineva, deci "c'est pas evident du tout") si am ramas acasa. Oricum, financiar am fi pierdut bani in loc sa cistigam, deci pin' la urma nu merita osteneala (din cauza ca data asta era musai declarata, mie mi-ar fi scazut din alocatia assedic si in + am fi platit pe cineva, dar pe cine sa gasesti in noaptea de Anu' Nou??? Poate asa, la un pret de 5 ori mai mare - si am fi innebunit de grija amindoi). Dar c'est pas grave, urmatoarea "gala" e pe 11 martie (cam asa ceva), sau daca ma simt in forma chiar pe 14 februarie. Dar cred ca cea mai buna solutie e ca printesa sa vina cu noi, deja este o mica artista. Cinta impreuna cu noi, cinta la tamburina si are un talent nebun la dans. De altfel mosu' i-a adus www.joueclub.fr/boutique2005/joueclub_viewItem.asp?idProduct=22893" target="_blank">cadoul asta si a fost cea mai buna alegere!!! Am o mica balerina...

Va mai zic o data "la multi ani" si un an nou fericit!!!

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Bine ati revenit, Mirunda!
Am inteles, Otilia, n-a fost sa fie de data asta! N-o sa uit pe 14 februarie! Iti doresc sa se concretizeze atunci!

O zi buna tuturor!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

La multi ani, multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca in acest an!!!!!
Va pup!!!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,

Am aflat de o carte de telefon care se pare ca ar fi mai buna decit cea de francetelecom la care te costa 6 centime minutul.
Ca pina se hotarasc sa ne dea tarif local, decit cu 9 centime minutul eu zic ca mai bine trecem pe cartes prepayees

Ce ziceti? O foloseste cineva?

http://www.centraltelecom.fr/minutage.php?id_carte=14

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Uraaa! s-a abanonat metoda de citire globala! Incepusem sa imi fac griji ca peste 2-3 ani Emma incepe scoala si astia tot dupa metoda asta idioata invatza! Sper ca pana intra Emma la CP sa invetze si invatzatorii metoda silabica!
Pe cand scoala miercurea si nu sambata? Ii facem petitie lu nea de Robien?

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Bonjour la France !

Astazi este Boboteaza, daca nu ati fost la biserica, mai aveti timp duminica (sau miine, acolo unde este slujba de Sfintul Ioan), ca sa recuperati Aghiazma.

La multi ani pentru miine daca sint printre voi Ioana (sau Ion in familiile voastre).

Si nu uitati duminica sa mincati La Galette des Rois (atentie la "feve" sa nu muscati din ea ! eu am gasit-o deja seara asta).

Wkd placut tuturor

Mirunda,
cum ti s-a parut BlueAir ? Eu am fost foarte multumita, nu am vazut nici o diferenta fata de marile companii si pretul a fost la o treime.

------------------------
M-am intors cu fata spre Dzeu si EL ma astepta zimbind!

Mergi la inceput

Dia, am comandat cartea asta a ta acum 10 minute (vreau sa sun in RO), ziceau acolo c-o primesc intr-un minut pe mail si nu vine nimic!!! Si am platit-o!!! Si trebuie sa sun acasa repede! Daca-mi apare pe mail va zic si daca am putut vorbi si cum.

Mirunda, si eu vroiam sa te intreb cum a fost calatoria cu Blue Air. Si cum te-ai organizat cu drumul pina la aeroport, eventuala parcare a masinii daca te-ai dus cu ea pina la Beauvais etc... Ma bat niste ginduri si pe mine... Stiu ca esti ocupata acum dar cind ai timp povesteste-ne si noua putin.

Va pup, of, nici acum n-a ajuns cartela aia pe mail!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Sa ne ti la curent. Eu am auzit ca ar fi si la tabacuri dar e mai usor daca ar merge prin internet.

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Gata,am vorbit!

Nu-mi venea nimic singur pe mail, trebuia sa ma intorc in contul nou creat si sa-mi cer codul.

Se aude foarte bine si daca facem calculul 1,5 cts pe minut (15 € pentru 1000 de minute) + pretul unui apel local (1,8 cts in perioada creuse) revine la 3,3 cts pe minut, mult mai bine decit 6 la francetelecom sau 9 cts peste tot.

In concluzie va recomand la carte TONEO 15 €!

Am avut si placuta surpriza sa constat ca pentru n° format (la Bucuresti) dispun nu de 1000 de minute ci de... 1020!

Merci Dia pentru bonplan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI de Sfantul Ion !

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput