Ajutor - Probleme cu soacra
Raspunsuri - Pagina 4
Dana P spune:
Victoria draga, e inchis si consulatu'. Omu i-a spus ca de sunat nu mai suna ca il enerveaza, de ajutat ioc pentru ca nici pe el nu l-au ajutat, asa ca pe moment e bariera la toate.
Si ca tot ai deschis subiectul de mamae: ai mei parinti nu mi-au cerut ajutorul cu toate ca ei de cand s-au mutat la tara (anul trecut in ianuarie) sunt intr-o continua renovare, de ex. acum construiesc baia. O singura data mi-a cerut tata 2 mil. lei ca sa-si repare masina, dar pe sestache sa nu stie mama ca baga iar bani in masina si ei au de construit. Cand o sun sa-i spun ca merg la ei ma roaga sa nu le duc nimic, sa nu cheltuiesc banii ca ei au de toate. Da ce crezi ca pot? In schimb ma desala cu bagaje, cu de toate, dupa multe bazaieli ca daca nu o las sa-mi puna si aia, si ailalta moare de suparare. Mai cu plansete, mai cu ghionturi o las in pace sa puna ce vrea , numai sa nu o vad suparta cu vreau nimic de la ea. imi aduc aminte ca o data imi trimisese pachet prin cineva din sat, si ma suna plangand la telefon, ca a uitat borcanul cu smantana, si era tare suparata.
Parinti ca ai mei le doresc la toata lumea. Nu e nimeni care daca i-au cunoscut sa nu le duca doru si sa nu le calce pragul in continuare, pentru multi mama e "mama Lice", de multe ori ma supar pe ei ca sunt prea buni si prea darnici, dar parca din ce dau mai mult le Domnu' si mai mult.
Va pup
tilis spune:
Mai fetelor, m-ati cam speriat!!! Eu ma marit la toamna si pt cateva luni trebuie sa stau cu socrii.
Eu ma inteleg acum mai bine cu soacra decat ma inteleg cu mama mea.
Nici nu vreau sa va spun ce probleme am eu cu mama!!!
Toate prietenele imi spun ca o sa o duc mai bine la socrii decat la ai mei. Noi (eu&husband) vrem sa ne luam casa cat mai repede, inainte de a aparea discutii.
In orice caz Dana pentru moment sa stai si cu ambasada si cu, consultatul in "renovare", inchise cu publicu'.
Va pup!!!
tilis
Master Draciel spune:
Soacra, soacra , poama acra!
Parca ra fi fost postat pentru mine subiectul asta!Numai ca eu nu stau cu soacra stau cu mama ei.Adica, daca nu am dat de dracul, am dat de mama'sa.Poate ca nici nu ar trebui sa detaliez subiectul( ce vesele sint degetele pe clavier cind o pe net), ar trebui doar sa postez poza ei!Dar eu nu stiu sa bag o poza aici,ar trebui sa apelez iar la amabilitatea unei persoane si dupa aceea i-ar trebui recuperare.
E cumplit sa stai cu soacra, sau in cazul meu bunica sotului.Am senzatia ca si atunci cind dorm , ma spioneaza.De comentarii nu mai vorbesc!Dar totul a culminat cind a profitat de faptul ca a ramas singura ptr prima data cu Justin ( eu eram in garsoniera alaturata)si mi-a venit copilul la usa cu dungi de nuia pe piept si pe spate.Atunci am vazut rosu in fata ochilor, am facut ca un taur infuriat si am jurat razbunare.Cum de troznit nu putem, ptr ca are 83 de ani si riscam sa dea coltul, am preferat sa o tratez sub toate numele.Si de atunci am refuzat sa ii auc cel mai mic serviciu, o ignor total si daca mi se va oferi ocazia vreodata sa o luxez, o voi face cu placere( oricum, ptr faptul ca nu o mai slugaresc imi iau saptaminal portia de blesteme, nu numai eu din pacate!)
Din pacate nu am nici o posibilitate sa ma mut deocamdata si daca vreau sa ramin in Franta, trebuie sa mai indur putin, ptr a-mi rezolva problemele.Dar singurul sentiment pe care mi-l provoaca este ca as stringe-o de git!!!!!!!!!!!!Cu cel mai frumos zimbet de care sint capabila!