Fetele din Zalau-adunarea! :))

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Dupa cum spunea si Bianca , din motive independente de vointa noastra sunt si eu nevoita sa sterg sau sa modific anumite mesaje . Imi pare rau fetelor ca trebuie sa procedam asa dar sunt anumite persoane care doar ne citesc si apoi iti arunca in fata vrute si nevrute .

SFATUL MEU PENTRU ACESTE PERSOANE CARE DOAR INTRA SA CITEASCA SI NU AU CURAJUL SA SCRIE CE AU DE ZIS ESTE SA ISI VADA FIECARE DE VIATA SI DE PROBLEMELE LUI , CA NU E FRUMOS SA CITESTI SI SA ANALIZEZI CE AU SCRIS ALTII . SI DACA CHIAR AU CEVA DE COMENTAT SA INTRE PE FORUM SI SA O FACA , FARA PERDEA , vorba Biancai .

Mergi la inceput

Si acum sa trecem la ale noastre .
A-ti trecut pe la Leonardo?
Care ce v-ati gasit , voua sau piticilor ?
Noi am luat asa : cizmulite ffff cooool pentru Andreea , un fel de ghetute din piele intoarsa pentru Paula , si bineinteles ca mama nu a rezistat tentatiei luandu-si o pereche de cizmulite din piele intoarsa , din petice , imblanite , negre ... dar ideea este ca nu au costat mult deoarece au fost toate la reducere de 50 % .

In legatura cu cererea care trebuie depusa ;a primarie , este intr-un singur formular si cererea prin care solicit acordarea platii CIC , declaratie pe propria raspundere cum ca sotul nu beneficiaza de CIC si cererea de acordarea a alocatiei pentru ceilalti copii . Apoi lunar trebuie dusa de la locul de munca adeverinta din care rezulta ca nu ne-am reintors la servici , asta pana in data de 10 a lunii .

Va pup si mai vorbim mai tarziu , sper ca fara spioni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Vai de mine! Bianca, Adriana, amandoua aveti probleme?
Mai sa fie, ce conflict...Hai ca despre soacra Biancai...ce sa mai, toata lumea stie ca nurorile nu se impaca cu soacrele chiar daca sunt femei "painea lui Dumnezeu" ce sa-i faci, asa e lasat de cand lumea, ma rog, sotul Biancai s-ar putea supara ca-i este mama, nu i-ar pica bine, dar tu Adriana, tu pe cine ai calcat pe bataturi?????
hehe, hai sa rugam moderatorii sa nu se poata citi acest subiect decat daca este logat...asa i-am elimina pe cei care stau pe margine si ne judeca pe noi muritorii de rand...
Domnilor/doamnelor vizitatori, daca ne sunteti prieteni nu ne blamati pentru ce scriem/credem/simtim. Daca va simtiti atacati...cred c-ar fi bine de analizat niste chestii...iar daca sunteti convinsi ca sunt neadevaruri, ca niste oameni destepti ce va pretindeti, nu ne bagati in seama.
Si acum trecand la ale noastre...Nu am fost la Leonardo, si-mi va parea cumplit de rau, sunt sigura. Poate, poate voi ajunge inainte de 8 seara, dar singura mi-e atat de groaza sa merg in oras de nu-i adevarat.Vorba lui Cristi, ti-e lene pana iesi pe usa dupa aia mergi fluierand...cam asa e, dar e greu de trecut de usa.
Hai ca ma intorc la treaba, sper sa nu fiu nevoita/tentata sa sterg si eu niscaiva mesaje.
Va pup.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Chiar asa Elvira , de s-ar fi spus neadevaruri , dar tot ce am postat noi aici a fost purul adevar , dar asta e , uite ca anumite persoane ne citesc si ne judeca ...

Chiar ca iti va parea rau daca nu mergi fuguta , fuguta la Leonardo ... sunt niste cizme cu strasuri , de te doare mintea ...

Moderatorii ar putea sa faca acest lucru oare , adica sa nu se mai poata citi mesaje numai daca ai cont pe Dc ?
Daca este posibil acest lucru ROG MODERATORII SA FACA CEVA IN ACEST SENS !!!!

Va pupi si mai intru ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Nu pot face moderatorii nimic pt ca e un site public, iar noi suntem raspunzatoare de ceea ce scriem.Doar in cazul in care una din persoanele de pe forum ne lezeaza atunci putem apela la moderator.
Fetelor ce sa va zic asa cum bine stiti nu am cine sa ma ajute cu Matei cand am nevoie.Asa ca facem prin rotatie eu cu Flaviu si ca atare iesim din casa pe rand si in schimburi, pt ca matei e mic si are programul lui de somn , plus ca afara e rece si nu-l pot duce peste tot cu mine.BUNNNNNNNNNNNNN.Deja am aflat ca sunt niste persoana pe care le mananca in patina de relatia mea cu sotul, pt ca noi nu putem merge impreuna la nici un chef si de multe ori merg doar eu ( singura sau cu Tudor-baiatul de 12 ani)si se intereseaza ce baiuri avem.Ete na n-am nici un bai , adica am totusi unul MI CIUDA CA SOACRA NU sta cu Matei ca sa pot iesi cu Flaviu sa vada gaitele ca totul e ok.Ma tot intreb ore le e ciuda pe faptul ca un tata poate sa stea cu bb?Daca citeste persona XXXXXXXLLL mesajul o rog sa listeze si sa mearga la soacra sa-i arate ce scriu.(adresa ei la autogaraaaaaaaaaaa).
Stiti care e faza ? Eu am curajul sa-i spun soacrei in fata da mie jena de Flaviu ca totusi , buna rea e mama lui, plus ca eu tot nu o pot educa si schimba.

PS Imi pare rau ca am sters 3 mesaje .Trebuia sa le las pt ca nu am mintit , am spus doar adevarul .Dar nici o problema ca in 2-3 saptamani imi face SOACRA baiuri si iar le scriu.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Fetelor va invit la o felie de prajitura cu visine .
Tocmai am bagat-o in cuptor !!!

Mihaela cum ai ajuns acasa ???? Esti lipsa la apel !!!!
Restul fetelor ce a-ti patit , sper ca nu aveti si voi reclamatii sau atrageri de atentie cu privire la acest topic ???!!!!

Mai da-ti si voi cate un semn de viata , ca sa stim ca totul e OK !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

salutari!
va scriu repede si pe fuga...am ajuns abia aseara la ora 22 acasa, nici gand sa mai deschid computerul, am picat de somn...azi, abia acum am reusit sa citesc ce-ati mai scris pe aici...adriana, sper ca mai lasi pozele, tot n-am avut timp sa le vad...promit solemn ca miercuri seara(e sotul de garda) am sa le vad! La serviciu e nebunia de pe lume...dupa ce acum o luna am ramas numai 2 persoane(sefa de compartiment a plecat),azi s-a imbolnavit si colega mea si am ramasa singura...OOOOFFFFF! Cum m-am intors doar de 3 luni la munca, la un alt compartiment decat inainte, inca n-am apucat sa stiu sa fac ce facea colega mea, asa ca azi mi-am cam prins urechile...noa macar asa mai invat ceva si eu! gata cu plangaceala, ca doar is matura, nu? sa nu intelegeti altceva, da?

Despre intalnire...am fost foarte bucuroasa ca le-am cunoscut pe Elvira si pe Adriana, m-am simtit minunat in compania voastra fetelor(acum o includ si pe Bianca aici)...sper cat de curand sa ne intalnim in formula largita. Profit de moment si-i urez lui Carmen bine ai venit!

ok, o sa incerc sa revin maine cu altele...pana atunci somnic usor si maine cafegeala placuta!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Sper ca v-a trecut supararea, va doresc o zi minunata.
Adriana, am fost aseara la Leonardo, dar am fost asa stresata de timp ca nu m-am putut hotara la nimic. Si eu cand le vad asa insirate pe raft mi se par toate la fel. Am incercat sa le identific pe cele de care ziceai tu, dar nu mi-am dat seama care sunt.Am sa merg azi m-ai devreme sa am timp sa le admir pe indelete si sa le incerc.
Gata, mi-am terminat cafeaua, plec la treaba.
Va pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Buna .... amiaza !!!
Mie sper sa-mi treaca , ca asa cum spunea si sotul meu nu am spus nimik neadevarat , si poate ca intr-adevar unele persoane au ceva probleme la bibilika ...

Elvira , cizmele despre care ti-am vorbit sunt pe raftul din fata , cum intri in magazin , cred ca chiar sunt din piele ... uita-te sa vezi daca azi mai sunt , ca ieri , cel putin ,erau multe modele , dar , dupa cum am spus , drept in fata cum intri , nu pe rafturile laterale . Si tot acolo sunt un singur model din imitatie de lac splendide ...
Iti doresc spor la cumparaturi ...

Ma duc sa-i fac baitza la Paula si intru mai peste 1 ora , aproximativ ...

Mergi la inceput

ok, pozele mele sunt numai pentru prieteni, restul tre'sa ceara voie.
Cu cea mai mare placere, aratam oricui ce avem frumos.

Mergi la inceput