Fetele din Zalau-adunarea! :))

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen_ardelean spune:

..Si ca sa vedeti ce fata de treaba sunt, vca anunt ca...am pus de gogosi! Asa ca..poftiti in ...cui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna seara !!!
Am fost din nou afara ca iar am inceput cu maraielile ... si am zis ca daca iesim la aer ne mai linistim putintel ... si am avut dreptate ...
Hai sa va vand un pont ... asta asa ca tot zicea Bianca ca am pile la Leonardo ... de maine sunt REDUCERI ...
Asa ca maine , repede,repede da-ti fuguta la Leonardo sa va luati ce aveti nevoie , pana cand mai gasiti marimi ...
Eu i-am luat la Andreea o pereche de cizmulite superbe , mov deschis cu floricele brodate pe o parte , din velur , pana sub genunchi ... pentru la anu' bineinteles ca noi tot asa procedam ... si maine merg sa cumpar si pentru Paula ca am vazut ceva frumos , dar cum am fost toata familia ... ceilalti nu au avut rabdare si a trebuit sa plecam rapid ... maine va zic mai multe ...

Carmen draga , poti sa vi si la noi la petit ca si noi avem BB-ica de 1 an si 2 saptamani ...
De cunoscut nu cred ca ne cunoastem , ca nu avem cam de pe unde , nici aceleasi profesii ... da las' ca la urmatoarea intalnire sper sa nu lipsesti
Asaaaaaa ... fetelor concluzia despre intalnirea noastra vad ca nu7 a spus-o nimeni inca !!!!
Incep eu ...
M-am simtit extraordinar , imi pare bine ca am cunoscut-o pe Mihaela , despre care mi-am facut o parere foarte buna . Elvira ai avut dreptate cu intalnirea in loc intim , cred ca nu ne simteam asa de bine la un local si nici nu cred ca stateam atata la taclale ...
Eu saptamanal as face o astfel de iesire daca as avea cu cine ... ca tare bine m-am simtit si m-am relaxat ... si mi-au prins bine schimbul de idei si pareri . Elvira am urmat sfatul tau si am luat din nou hamul la purtare ... asteptam sa vedem rezultatele ...

Va las ca merg sa-i fac lui Andreea ca de maine mergem la camin si nu mai putem sa ne scaldam dimineata ...
Intru mai pe la noapte sa va citesc ... asa ca inca nu va urez noapte buna ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

Bianca incearca acum sa vezi pozele ca era pus din greseala pe privat .

revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna seara fetelor!
Adriana, ma bucur ca ai amintit despre intalnire.Eu una chiar m-am mirat de cat de bine m-am simtit si ma intrebam daca v-ati simtit si voi la fel.Da, e clar ca trebuie s-o repetam.
Despre ham, la noi cum ziceam, a avut efect. Nu l-am folosit in speranta unor asemenea rezultate dar asa s-a nimerit. Mergea, mergea dar nu vroia singurica la fel ca voi.Hamul il mai incercasem odata si mi se paruse o investitie proasta, s-a dovedit ca il incercasem prea devreme, cand ea inca nu era pregatita nicidecum sa trebuiasca sa-i taiem din elan cu hamul.Asa...si tot tinand-o de manuta mi-am rupt spatele, mi-am amintit de ham si mi-am zis sa-l mai incerc o data si atunci i-am priceput adevarata functionalitate...si in plus simtindu-se fata mea sustinuta si-a dat drumul chiar din acea zi.Daca nu va fi asa si la voi...nu te stresa si ai rabdare.Moaaama, ce de vorbarie...uneori am impresia ca ma pierd in amanunte inutile...ma rog, mie nu mi se par inutile
Bianca, am cautat de curiozitate iana, ianna, yana si alte variatiuni si n-am gasit inca nimic. Mai incerc.Am mai intalnit intr-o discutie pe DC schimb de pareri despre calitatea iana.
Am fost azi la plimbarica, dar n-am stat prea mult pe afara, ne-am urcat in taxi si ne-am dus la tobogan, imaginati-va azi am fost clienti si ne-am distrat de minune. Am incercat o multime de jucarii...am tras de urechi un caine de plus de-am zis ca ramane saracul infirm, ne-am mai cumparat animalute din cauciuc sa-l disperam pe tati cu piuitul...si uite asa ne-a trecut ziua. Am ajuns acasa abia pe seara, obosita dar...fericita.hihi.
Mihaela...tu si ciocolata ta...ati distrus America. Ups, asa rima de fapt vrusei sa zic ca s-a dus cura mea de slabire

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Am sosit la apelul de seara!!!!!!!!!
Adrian am vazut pozele .Sun superrrrrrrrrr.Mama da ce bine arata Marci dupa a treia nastere(ea e soacra cu trei nurori).Da a fost chef pe cinste.Sincer ma asteptam sa te vad pe masa ( dansand).Super costumasul.Super tot.
Fetelor v-am spus ca e obsedata Adriana de pantofi, sandale, etc?
Elvira mie imi placu la intalnire.Dupa mintea mea eu as vrea zilnic sa ne vedem, dar...........................mai trebuie sa si muncim.Lasa ca vine vara si ne-om vedea zilnic .
VREAU SA VA MULTUMESC CA MI-ATI ACCEPTAT AERELE ( FUMUL) DE TIGARA.
Carmen mama iata ce de cuscre.Asa ca daca e scandal pt feciorul tau musai ca bb2 sa fie fata.Si musai sa mai fac eu un fecior ca e oferta mare de fete.

Va tuc in sir indian , da mai vin.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Fetelor mi-am amintit ceva legat de schimbarea legii privind CIC...
Noi , cele care deja suntem in plata CIC trebuie sa mergem personal sau prin mandatar la primarie sa depunem o cerere prin care solicitam continuarea platii si o declaratie pe propria raspundere cum ca sotul nu este si el in plata CIC-lui si cum ca nu am reinceput serviciul !!!
Si lunar ,pana cand implineste copilul 2 ani , trebuie mers la primarie sa declari ca nu ai alte venituri si ca nu ai reinceput munca . Mie , personal , mi se pare cea mai mare porcarie , ca sa-i spun asa , sa porti tu mama si copilul luna de luna , sa stea pe la cozi ca sa declare o chestie pe care ei nu o pot tine computerizat ...

Asa ca va pup , ma duc sa fac nani ca parca vad ca maine o sa iasa cu show pe la primarie , ca cica daca vrem sa primim banii pe ianuarie , in februarie , trebuie depuse aceste declaratii pana in 10 ianuarie , daca nu vom lua banii , dar cumulat , candva prin martie ...

Dimineata la prima ora merg la ei si apoi va spun mai multe ...

NOAPTE BUNA TUTUROR !!!

Mergi la inceput

Adriana si eu merg dimineata la primarie.Dar eu inca nu mi-am depus prima cerere.O sa trec maine pe acolo si o sa vad ce si cum.Da sigur lunar trebuie sa mergem sa depunem cererea??????????De unde sti???????????Asta e tara lui peste.Atatea hartoage si tampenii.Nu puteau sa faca transferul de dosare si sa nu ne mai poarte pe drumuri.Ca-ti vine sa renunti la bani .
Sa va zic faza.Eu is cam comoda, la fel si Flaviu, asa ca Matei nu primeste alocatia aia imensa de douasute si ceva de lei pt ca nu am dus actele necesare la dosar.Astea de aici imi cer o hartie de la Cj ( pt ca acolo e nascut)care sa dovedeasca , ca nu primesc alocatia din judetul Cj.Aia de la Cj nu-mi pot da pt ca nu am adresa de cj si e logic ca nu primesc alocatia de acolo.Si uite asa nu rezolvam nimic.Mai bine renuntam decat sa ne agitam.

Va pup dulce dulce si mai trec!!!!!!!!

Mergi la inceput

Sa aveti o noapte linistita.Somn usor.

la bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata, fetelor! Sa aveti o zi minunata!
Adriana, mersi de pont.
Va pup.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!
Pe unde sunteti??????????
Adriana ai fost la primarie?Ce ai rezolvat???Eu l-am trimis pe Flaviu.Sper sa se descurce.
Carmen unde esti???????????????Esti bine?Andrei mai tuseste?
Elvira o cafea , o tzigara??????????
Mihaela servici usor.
Anca ce faci?Bb cum e ?

Va pup si mai vin.Acum fug la o tzigaraaaaaaa!

Mergi la inceput