Clubul nurorilor (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza fetele, incerc sa ma adun si eu ca m-a cuprins o lene saptamana asta cu sarbatorile...
Ce urari frumoase ati facut, speram sa se implineasca.
Eu am asa un "feeling" ca anul asta o sa ne mutam la casa noastra, nu stiu cand si cum, da parca tot asta imi vine in cap:)

Andreea ai probleme cu sarcina sau de ce ti-a recomandat dr sa stai in pat?

Raza de soare sa-ti traiasca soacra:) Situatia e de ras si plans..., sper sa se termine cu bine, adica sa faceti nunta si sa scapai de o grija, dupa voi potopul:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna
Andreea ai probleme cu sarcina sau de ce ti-a recomandat dr sa stai in pat?

Da Flavia. BB e cam rau si imi face figuri. Am avut niste dureri groaznice de burta si am mers la spital. Nu am voie sa fac deloc efort. Dar sper sa imi revin curand. Ca doar peste o luna si 3 saptamani sunt mireasa.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Raza,vai de tau cand ii va veni si pe tine pandaliile.
Ale naibii babornite rele!

Dana

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor, eu sunt mai "norocaosa" ca am 2 soacre.
De parca una nu era de ajuns! Asa ca de sarbatori ne-am dus si pe la tatal sotului, ei stau in Brasov, ar parea frumos sa mergi de sarbatori la munte, nu?
Ajungem in prima seara si PRIMUL lucru pe care il face soacra nr 2 e sa-i spuna socrului: e musai sa iesim chiar acum la cumparaturi.
- Ce trebuie sa cumparam?
- Sa mai luam o sticla de apa, draga, daca nu ne ajunge?
Socru n-a vrut sa plece, mai bine pleca, si ne-a tinut o discutie politica vre-o 2 ore!!!!!
A doua zi am plecat dimineata si am venit seara, inghetata. Ce fac socrii: de data asta chiar pleaca la cumparaturi, atunci!
Si cand se intorc, vre-o 2 ore, ma intreaba: da de ce n-ati dat drumul la centrala, si n-ati mancat mandarine ca le luasem pt voi, erau undeva in camara!!!!
Si in ziua urmatoare cand am plecat la prima ora, era necajit ca plecam.
Las ca vin ei la noi, si o sa le zic: vai da n-ati mancat, era carne in congelator, special pt voi.

Si acum soacra originala, ca ce-i mai bun se pastreaza pt sfarsit:
cadoul de anul trecut: un ursulet care canta ceva de Craciun, absolut oribil si MAARE. Dupa vre-o dou a saptamani i l-am dat inapoi, ca nu tin orice porcarie in casa.
Si i-am spus clar: jucarii si flori la ghiveci, vine cu ele, pleaca cu ele.

Ce aduce anul asta.....tana na na ....... Ati ghicit oribilitatea de urs DIN NOU!!!! Cica cadou pt nepotica mea.
Si spune tare din hol, daca tie nu ti-a placut sa-l aprecieze cineva.
Si-l intreb atunci pe sot, draga ma lasi sa colorez si eu in cartea ta de anul asta? Tot tare si tot strigat in hol. Cum nu ne-ati adus carti de colorat, ca varsta pt urs de plus am depasit-o cu vre-o 30 de ani!!!!

Cate odata mi-e si mila de ea, da e cel putin a treia chestie de plus pe care o primisem de la ea!!! Si flori la ghiveci: te bucuri de prima, de a doua, etc da MEREU????

Asa ca am avut sarbatorile condimentate de rude, noi sa fim sanatosi, si eu de acu le zic verde in fata ce nu-mi place si nu-mi plac o gramada, si pe la noi in vizita mai rarut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna nurori!!!Va urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI!!!
Eu nu am mai scris pt ca al meu sot ,fiind la munca evident, din lipsa de activitati s-a hotarat sa vada ce mai scriu eu pe forum...si nu va spun ce incantat a fost...
Dar acum nu ma pot abtine sa nu va scriu dupa ce am citit faza cu tortul...Inainte de nunta imi zice soacra ca ea o sa faca prajituri pt lumea care o sa vina acasa...eu deja ma gandeam ca ea , saraca, oricat de mult s-ar chinui nu prea are talent in ale gatitului...asa ca prajiturile pt cei care vor veni la mine sigur le voi face eu pe comanda...Si cum nu era de ajuns ca nu prea le are cu prajiturile imi vine si cu bomba:imi spune ca nu are timp sa le faca in saptamana cu nunta asa ca le face incepand cu weekend-ul dinainte de nunta...si a inceput de vineri...ca sa aiba timp.Deci la nunta am avut prajituri facute de mai bine de o saptamana...Frumos, nu???

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

cristiama macar a ta va face cadouri:) Pastreaza ursu si fa-l cadou inapoi cu prima ocazie, din partea nepoatei, of course
Doamne, ce femeie

Corina, a ta nu-i singura soacra care face din astea, sper ca nu s-a asteptat sa ii si laude musafirii bunatatile
Si al meu sotz mai citeste pe aici, da i-am explicat ca mai bine ma plang aici decat sa-i fac lui toata ziua capul calendar:) Ca deh, sunt parintii lui, da pe voi sper ca nu va deranjeaza daca ii blagoslovesc cateodata

Si eu m-am enervat pe socru-meu azi dimineata ca i-a schimbat la Sara mancarea fara sa ma intrebe, da mi-a trecut gandindu-ma ca macar are intentii bune si vrea sa ajute, chiar daca cateodata se baga peste mine

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Neatza suratelor
Aseara a sunat socru si ersa tare suparat ca nu ii raspund la telefon. Dar la mine nici nu suna telefonul, asa ca l-a sunat pe iubi. Da' stiti care a fost cea mai tare intrebare pe anul asta? L-a intrebat pe ibi cat da la nunta socru' mic (adica tata) ca sa stie si el sa dea, sa nu se faca de ras. Va dati seama ca a fost distractie generala. Si vazand ca insista cu intrebarea, a primit si raspunsul (i gluma) 100 de milioane. Brusc a tacut , apoi a zis ca nu se poate, ca el se va face de ras la nunta, ca nu are atatia bani. Ne-am distrat la maxim.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Buna dimineata nurori!
La multi ani!
Sa aveti un an mai bun, sa va mutati fara soacre, sa aveti nasteri usoare, sa fie bebeii sanatosi, sa aveti nunti cum va doriti....

Mergi la inceput

Pe unde sunteti nurorilor? e asa liniste aici..V-au pus soacrele la punct? Hai ca am glumit? da' de ce e asa liniste pe aici?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fetelor, cred ca soacra-mea si-o fura... ieri, cum s-a trezit, l-a batut la cap pe tata-socru... toata ziua ! o fi ea palida, da-i merge guraaaa... a mancat, a dormit, face pe bolnava... pai dc e bolnava, cum poate comenta ? si cand am ajuns noi acasa, a fost repriza a doua... de ce am chemat salvarea ? ca ei nu-i era sa moara, daor ca a simtit ca-i creste tensiunea si hap ! 3-4 extraverale... si algocalmin... si calciu lactic... cate, ea stie... si sigur ca habar n-are si nu crede ca "dormea" atat de adanc ca n-au putut-o trezi 3 oameni... da, ea zice ca dormea... a vazut ca nu are cu cine se intelege, noi ne-am vazut de treaba si s-a dus la culcare... sau sa continue ... v-am spus ca ma rog de sanatatea ei... pana la nunta, apoi... nu ma mai intereseaza...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput