Clubul nurorilor (5)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
loreen spune:
LA MULTI ANI PENTRU 2006,SA FIE UN AN MAI BUN PENTRU TOATA LUMEA,SA VA ADUCA CATE PUTIN DIN FIECARE
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diadaniela spune:
Desteptareaaa!
Haide-ti scularea ca se raceste cafeaua.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
diadaniela spune:
Mai,mai ,mai,ce somnoroase!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
camelia72 spune:
Bine v-am gasit in Noul An!
V-ati mai revenit sau sunteti mahmure?Eu abia astept acum sa trag un somn,nu am dormit de doua zile si o noapte,abia mai vad tastele dar nu am putut sa merg la culcare fara sa trag un ochi si pe la nurorile mele dragi!
Sper ca ati intampinat anul nou fara sicanele soacrelor si ati inchinat o cupa de sampanie in cinstea lor,spunand "Doamne iarta-le ca nu stiu ce fac"!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Sa dea Domnul ca mergand pe un drum numit viata sa te lovesti cu capul de un stalp numit dragoste , sa te impiedci de o piatra numita sanatate , sa calci intr-o baltoaca si sa te stropesti din cap pana in picioare de fericire !!! La multi ani!!
Hop si eu sa vad ce faceti, cum ati peterecut, ca eu inca nu mi-am revenit dupa escapada la munte, as dormi non-stop.
A fost super revelu anul asta, dar a trecut prea repede si nu prea am avut zapada:)
Mii de multumiri socrilor mei care s-au ocupat mai mult ei de Sara saptamana asta iar noi parca eram in concediu. Uf...si cand ma gandesc ca azi e ultima zi, de maine intram toti in paine:)
Va pupacesc si sa aveti un an cu soacre cat mai bune
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
diadaniela spune:
Pana maine sunt fericita!Am dus-o pe soacra-mea la tara ieri si pana maine sunt 'The lady of the house.'
Ce bucurii marunte am
Dana
CRACIUN FERICIT !
monagan spune:
LA MULTI ANI !
Ursitoarele de la capataiul lui 2006, sa reverse si asupra voastra doar, SANATATE, NOROC, FERICIRE, PUTERE DE MUNCA si SUCCES !In rest de la mine, tot ce va doriti sa se realizeze.
P.S.
E cu intarziere, dar n-am avut internet de 4 zile si mi-a fost tare dor de voi fetelor, sa mai stam la taclale .
MG
a.cicel spune:
Neatza suratelor
Iaca am ajuns si eu la munca si am mai mult timp sa fiu cu voi. ca acasa nu prea ama avut voie sa ma ridic din pat. Dr. asa l-a sfatuit pe iubi> sa stau in pat, sa nu fac efort, sa nu ridic...Si iubi s-a conformat. M-a tinut in pat. Dar acum nu mai poate ca sunt la munca.
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
La multi ani !
Va spun pe scurt ultima faza facuta de soacra-mea chiar fiica-sii ( k ink n-am apucat s-o laud ).
Satul de comentariile ascunse ale soacrei si de raca bagata intre ei, sotul cumnatei mele a plecat de acasa la nici 2 luni dupa nunta... soacra si-a bagat coada... cat timp am fost noi la nasi acum, de reve, unde ne-am simtit excelent si am stat mai mult cu o zi, soacra-mea si-a dat ginerele afara din casa... ( ca stateam 3 familii in aceeasi casa... ) abia intrasem pe autostrada, cand suna cumnata plangand... am ajuns acasa, socrii negri de suparare... cumnata la fel... ce s-a intamplat ? fiind sotul dat afara, cumnata normal ca ar tb sa-l urmeze... e, ma-sa nu e de acord sa plece. deloc ! nicaieri ! niciodata ! si dc pleaca, in casa ei nu mai intra... fata a plecat. s-a intors dupa vreo 2 ore juma, cand ma-sa a luat pastile si noi, care eram acasa, am chemat salvarea. concluzia medicilor ( si a puiului... si a mea... ) a fost ca joaca teatru !
Imi respect cumnatii si D-ne, ce-mi crestea inima ieri, cand o vedeam pe cumnata-mea infruntand pt prima oara scorpia ! Yuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu !... mama, ce-mi placea !... da' puteai sa ma pici cu ceara, pe fata mea nu se vedea nimic... mai mila mi-era de socru-meu... a zis ca nu mai poate si o interneaza, chiar si la nr 9, dc e nevoie...
Eu ma gandesc: ce mama si-ar da copilul afara din casa ? pt ca socrela asta a facut, in final. Iar cumnata a zis: pleaca el, plec si eu si nu mai vin pana nu ma rogi tu sa vin ! Din pacate, a facut o vizita contra-cronometru, cand a sunat-o socru-meu sa vina k ma-sii ii e rau... oare ce mama inghite pastile pt a-si santaja copilul sa nu plece ? ce mama nu e de acord ca fata sa nu-si ia casa ?.. off... sunt multe intrebari... si un sfat, de la cumnata: sa nu o credem... pt k atunci cand eram eu certata cu ea, ei ( cumnatii ) erau cei mai cei... noi, nu. acum e invers si nu tb sa o credem... asta eu o stiu f bine.
Mi se rupe sufletul de mila cumnatei... cand a inchis poarta, era atata deznadejde in ochii ei... stia ca pleaca pt totdeauna...
Culmea e ca luase decizia de a se desparti de sot ( convinsa de parinti, se intelege ), dar cand s-a intors acasa, a gasit poarta incuiata si a tb sa sara peste gard, ca o... asta a inversunat-o... Bravo ei ca a indraznit s-o infrunte ! Si... D-ne, ce bine a facut-o !
Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand ajung acasa... ce-o sa planga socrela... ce-o sa se vaite... si ce-o sa ne doara pe noi undeva si-o sa dormim, k azi-noapte am pazit-o... si o sa-i amintesc ca puiu' meu e bolnavior si are nevoie de mine, tb sa stea in pat..
A jucat un teatru ieftin... s-au contrat toti... n-a prea castigat nimeni... si-am ramas noi sa strangem cioburile... si sa ne socializam mai mult cu cumnatii... suntem la mijloc...
Culmea e ca soacrei chiar ii crescuse tensiunea la 17 / 9... si asta nu-i bine... ca dc moare, se amana nunta... asa ca rugati-va de sanatatea ei... ca eu, pe cuvantul meu ca ma rog !
Sper ca ati inteles cam ce a facut... asta am copiat din ce am povestit mireselor...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
a.cicel spune:
Raza eu nu mai comentez nimic, ca mi-am spus parerea la mirese. Dar vorba ta: sa ne rugam pt sanatatea soacrei tale, ca sa poti face nunta anul asta linistita. ca daca, Doamne fereste, se intampla ceva cu ea, trebuie sa amani si tu nunta.
POZE