Clubul nurorilor (5)

Clubul nurorilor (5) | Autor: impreuna

Link direct la acest mesaj

M-am gandit ca suntem multe nurori pe aici care am putea impartasi experiente placute sau mai putin placute legate de socrii nostrii, fie ca locuim cu ei sau ne vedem din cand in cand.

Cum va intelegeti cu socrii? Va incanta sau va oftica?
Ce metote de imbunatatire a relatiilor ati gasit voi?

Haideti sa ne "racorim" aici

Topul soacrelor (cu + si -)

camelia75
loreen
olim
Giana
badjoke
Himmelsduft
gyly
impreuna
Boobooricu categoria "dragoste si ura"
boeru
Naty
ralucames
inaioana
klumea_blondy
a.cicel
jozsaerika
monagan
devylla
gabibarta
cornelianeli
dia_bi
Ralu-Cat categoria "Iart-o Doamne, ca nu stie ce face!":)
alexa00
kisstherain999
diadaniela
BraveGirl
mara95
Lona
Paula2003
Bee
corneliaa
diaan
lavinai
adimercedes
axia
Siminaf
meb
cristiama
Gargaritza
cherry22
Ileana Cosanzeana
alionushca
Raza de soare

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64139&whichpage=1" target="_blank">partii a patra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

'neata

unde ati disparut? Sa inteleg ca sunteti in toiul pregatirilor?

Soacrei mele ii place foarte mult sa lucreze in gradina proprie (nu stiu daca asta intra la pasiuni). Vara si toamna ii face o adevarata placere sa stea in gradina.

Apropo, voi spuneti soacrelor voastre mama? Eu una nu pot de nici o culoare. Nu-mi iese din gat. Mi s-a intamplat ca dorind sa vorbesc la telefon cu socrela, sa-mi raspunda socrul si sa inchid telefonul ca nu stiam cum sa-i zic sa o dea pe soacra-mea la telefon. Daca stiam ca sotul e acolo, il ceream pe el intai la telefon. O intreaga aventura.

Eu vin si maine la servici , iar acasa nu am pregatit nimic de mancare, asa ca vom merge in vizita.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Aici sintem, prezente!!!!
O mica inviorare de dimineata , una cafeluta si pe urma sa ma vezi cum sint ca un titirez.
Pacat ca nu ma vede soacra, ca sa nu mai spuna ca nu fac nimic si ca face fii-su tot. Oricum are din partea mea.... , dar azi nu vreau sa vorbesc despre ea ca o sa-mi stric ziua.

la toate nurorile si la soacre (ptr. cele care sint cu albastru)

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Aici sunt!
Si eu lucrez maine, noroc ca stam la mama si face ea tot ce trebuie, ca altfel
Kiss - nici eu nu-i spun soacrei mama, dar nici pe nume, ca, de, nu se cade . Ii vorbesc cu dumneavostra sau , pur si simplu, fara adresa, ceva de genul "stiti....". Mama este un asingura, mama care m-a facut si este o super mama, cum sa-i spun soacrei mama??? No way! Ar vrea ea, dar sa-si mai puna pofta in cui. Chiar i-am spus ca niciodata nu ii voi spune mama, pentru ca nu este si nu va fi mama mea. Punct. Daca nu-i convine, sa scrie acasa

Ma duc sa-mi fac cafeluta, ca altfel ma ia somnul cu capul pe birou.

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

....Auzi sa le zicem MAMA.....mai bine imi musc limba

Buna dimineata!
Mi-e somnnnnnnnn!
Am insomnii. Ce pot sa fac? inafara de a numara oi...eu numar caini...mai exact mi-o inchipui pe cateaua mea sarind peste un gard...Este clar sunt dusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

quote:
Originally posted by Gargaritza

....Auzi sa le zicem MAMA.....mai bine imi musc limba

POZE

Vezi sa nu te otravesti

Nu te supara dar nu m-am putut abtine.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Buna dimineata fetelor.
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Va citesc de mult timp insa acum cand am citit intrebarea pe care Kisstherain999 v-a adresat-o "Apropo, voi spuneti soacrelor voastre mama?" m-am gandit sa va spun cum am rezolvat eu aceasta problema.
Nici eu nu pot sa-i spun mama, dealtfel i-am si spus ca mama este doar una.O cheama Vali iar Matei ii spune Bali si acum majoritatea cunoscutilor ii spun Bali inclusiv eu.
Va pup si sa aveti Sarbatori fericite

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

.....Kiss este foarte posibil....desiii ma gandesc ca poate am devenit imuna la propru-mi venin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu nu ii spun mama si nici nu o sa ii spun vreodata.Asta mai lipsea.Ei ,ea ar vrea ca mi-a si zis ,da' eu nimic.
Sunt rea!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Welcome mirela alina, ia zi, cum ii soacra-ta, sa stiu in ce culoare trecem pe lista:)

Io ii zic "mama" soacra-mi, ca deh, si ea zice ca is fata ei si nu face diferente... La inceput mi-a fost greu, dar maica-mea a insistat sa ii spun si ei "mama" ca se bucura.

Sa vedeti ce am facut azi dimineata cu una bucata socru: ma pregateam sa o culc pe Sara si inainte am vrut sa ii dau putina mancare. Socru-meu a venit la ea in camera si s-a postat langa patut, eu nu mai aveam pe unde misca. Asa ca am iesit fain frumos si mi-am vazut de treaba mea. El dupa ce s-a jucat putin cu Sara a vrut sa plece din camera, sa fetii nu-i place sa stea singura si se apuca de urlat. Asa ca trebuia sa mearga inapoi la ea, si tot sa de cateva ori. Eu stateam la mine in camera si radeam pe infundate, pana la urma m-am hotarat sa ma duc si i-am zis ca eu eram pregatita sa ii dau mancare si sa o culc, dar el a veni cu chef de joaca fara sa ma intrebe ce si cum..
Macar ii bine ca isi cere scuze:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai Flavia ,am impresia ca tu faci legea in casa!
Sa imi dai si mie reteta de strunit socrii.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput