Clubul nurorilor (5)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
axia spune:
Fetelor ce de mai scrieti !
Deci, socrii vin la noi de Craciun , dupa lupte seculare care au durat 30 de ani, ca vezi draga Doamne, soacra-mii nu-i place sa plece de-acasa de sarbatori......surprise !!! Nici mie !
De tura asta mi-a iesit, dar parca vaz ca de Pasti va trebui sa ne imbarcam cu toti catre ei.
Asta e, sa ne bucuram de micile victorii, nu ?
Iar o sa vina cu prosop, asternut si patura......chiar ma gandeam sa nu pun nimic la baie
En fin, Craciun Fericit dragi surate nurori si rabdare ca e sfanta !
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Mai Flavia ,am impresia ca tu faci legea in casa!
Sa imi dai si mie reteta de strunit socrii.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Ca bine zici, cam asta e si impresia mea, si ma simt cam aiura ca sunt asa "intepata".
Reteta nu e la mine, cred ca la socrii, ca stiu sa se stapaneasca mai bine decat mine:)
Si noi facem craciunul cu socrii, noah:P
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si
![](zana.gif)
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
impreuna spune:
Dana apropo ca uitai, tii secret cum e cu soacra langa tine? De cand a venit nu ne-ai povestit nimic de ea:))
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
diadaniela spune:
Deocamdata e bine,dar daca face vreun pas gresit va anunt.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
lavinai spune:
eu sunt foarte bucuroasa ca azi am facut o fapta buna:am fost si le-am luat un brad frumos si mare la socrii si s-au bucurat de el ca doi copii!!! le-am facut o surpriza placuta, mai un pic si le dadeau lacrimile!!
<< Daca altul poate, pot si EU....>>
monagan spune:
Mirela Alina, bine ai venit la noi.Sint curioasa sa vedem cu ce culoare vei fi trecuta pe lista. Si apropo, eu nu i-am spus niciodata mama si nici nu am sa-i spun.Punct., ca sint a dracului.
Odata cand am fost la ei la tara,poarta lor era inchisa si acum...problema la mine cum sa-i strig, ca sa vina sa-mi deschida. Am zis ca si Ceausescu, ALoo, aloo...nu e nimeni acasa!!!! ha ha si uite asa m-am descurcat.
MG
kisstherain999 spune:
Aloo, aloo buna idee, da' eu am preferat sa inchid tefonul
Am fost aseara la socri sa le ducem niste cumparaturi. Au socotit pe o hartie la leut cat au costat cumparaturile si ne-au dat banii rotunjind in plus. Da' nu asta surpriza ... ci faptul ca au scos 5 (cinci) milioane de lei si ni i-au dat cadou de Mos Craciun.
Io cand m-am trezit cu atatia bani in mana am crezut ca au gresit, fiindca mai mult de 500 mii lei nu ne-au dat pana acum. In acest timp sotul meu racnea da-i inapoi, da-i inapoi
... eu complet derutata intindeam banii cand la unul cand la altul.
Bineinteles ca ei nu au luat banii inapoi (eu un nici nu prea am insistat ), asa ca eu i-am pupat (pe socri) si am pus frumusel banutii in poseta. Azi ma voi duce si imi voi cumpara un robot de bucatarie.
Nu stiu ce au patit socrii mei, or fi castigat la loterie? sau au citit ce scriu nurorile pe aici?
Asa ca fetelor azi ma puteti scrie acolo cu un roshu mai aprins.
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
cherry22 spune:
'Neata, fetelor!
Am fost aseara pe la socri si, minune, nu ne-au invitat la ei de craciun(prima zi stiau ca nu ne ducem), ne-au intrebat doar cand mai trecem pe la ei. Oare cum s-a intamplat asta?
Kiss- ai fost tare la faza cu banii, ai mei nu ar face asa greseala, ca, de, "e multi bani"
Monagan - aloooo, aloooo , am murit de ras
Lavinai - si
pentru gestul vostru
Mirela Alina - nu mai zici nimic? Cum stai la capitolul socrii-sunt rosii sau albastri?
va pupez
Gargaritza spune:
Neata la nurori.
Ce de cadouri "jeneroase". Mie sigur imi aduce o pereche de sosetzele frumusele