Miresele anului 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

vroiam sa va arat pozute de la Craciun, dar nu le pot incarca. ca nu ma lasa calcularetul pe user-ul asta.

ooffff

..si eu vroiam sa va arat bradutul...dar am uitat memoria acasa ...da o aduc maine !

Sa va spun ce mi-a adus Mos Craciun....o pereche de cizmulite negre cu talpa joasa...o fustita de catifea...astea au fost de la mosu' iuby.

Mama mi-a luat o bluza scumpaaaa de la Staillman care nu mi-a prea placut asa ca mi-a dat bani de un sacou de catifea si bluza o duce inapoi si o schimba cu ceva pentru ea!

Iuby a primit de la mine o geaca maro frumoasa foc....la mama i-am luat un ruj, 2 bluze si niste materiale pentru un costum si 2 camasute sa si le faca ea la croitoreasa!

Bunica mi-a luat fete de masa si chestii din astea de femeie maritata ...si i-am zis ca inca sunt domsoara nu-s duamna si ce-s cu cadourile astea? Ei, lasa ca o sa-mi fie ele bune o data....

Si iuby a primit de la mama mea o camasa cu cravata, inca o camasa si o pijamaluta!

Au fost foarte multe cadouri....chiar a fost un Mos Craciun bogat!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu am primit mai mult tampenii Craciunul asta. in afara de epilatorul de la iubi si papucii de la mama, anm primit o bluza care mi-e mare, una care nu-mi place, 2 tavi de plastic (oare ce ar trebui sa fac cu ele?), un material de fusta,(ca tot nu stiu sa cos).

Mergi la inceput

quote:

eu am primit mai mult tampenii Craciunul asta. in afara de epilatorul de la iubi si papucii de la mama, anm primit o bluza care mi-e mare, una care nu-mi place, 2 tavi de plastic (oare ce ar trebui sa fac cu ele?), un material de fusta,(ca tot nu stiu sa cos).

...si eu credeam ca numai eu am primit o bluza care nu imi prea place!

Bluza de la mama e frumoasa si acostat vreo 2 mil....dar e asa pentru o doamna nu pentru o aiurita ca si mine...i se potriveste mai bine ei asa ca sper sa o poata schimba si sa-si ia ei ceva frumos, poate aceeasi bluza doar o marime mai mare ca doar o sa fie soacra mica si are nevoie....oricum astia de la Steillman (nu stiu exact cum se scrie) fac lucruri pentru generatia de 40-50 ani!

Wedding Day

Mergi la inceput

cand am sa pot face o poza va trimir sa vedeti bluza:
e de poliester, e verde fluorescent cu niste buline bej,
e cu volane.
mi-e larga
se inchide doar in dreptul sanilor in 3 mos si baba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Am ajuns si eu acasik dupa unh Craciun superb petrecut la tara. Am fost cu iubi la colindat pe la rude, si le-am facut si cate un "cadou" de familie, invitatia de nunta. Toata lumea a confirmat prezenta la nunta.

POZE

Mergi la inceput

quote:

cand am sa pot face o poza va trimir sa vedeti bluza:
e cu volane.
mi-e larga

...bluza care am primit-o eu e frumoasa din dantela neagra cu auriu dar... nu e pentru mine...e pentru mama...si cand ma gandesc ca a fost o caruta de bani...mai bine sa isi ia mama ceva frumos ca eu stiu ca degeaba o tin in dulap si poate o port eu 1 sau de 2 ori si nu merita....sa ramana la mine!

Dar eu ma aleg cu un sacoas de catifea...abia astept sa merg sa mi-l cumpar!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
bluza:
e cu volane.
mi-e larga

Si nu-ti place ? verde fluorescent cu niste buline bej ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Fetelor, stiti ca eu nu lucrez in Bucuresti; aici, in Pipera-Tunari s-a lasat o ceata de nu se vede mai nimic... iar de la meteo anunta soare, ploi...

Raza de soare

Mergi la inceput

la mine e inca soare!
io stau pe langa mall-ul vitan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel
Am fost cu iubi la colindat pe la rude, si le-am facut si cate un "cadou" de familie, invitatia de nunta. Toata lumea a confirmat prezenta la nunta.

Eu n-am auzit nici un colind... ca unde stau cu puiu' copiilor le e rusine sa bata-n portile oamenilor... acum am regretat ca nu mai stau la mama, in Aviatiei, unde incepeau sa colinde cu 2-3 sapt inainte... da' poate am noroc la nasi, la tara... de reve... Plugusorul, sorcova...

Raza de soare

Mergi la inceput