Miresele anului 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 28
ralu_trancu spune:
vroiam sa va arat pozute de la Craciun, dar nu le pot incarca. ca nu ma lasa calcularetul pe user-ul asta.
ooffff
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
mama lui stef m-a ajutat la montat vascut. asta ca sa fie sigura ca scapa de stef
Eu n-am luat, k oricum numai cu puiu' ma... pup
Si eu stiu ca in noaptea de reve... se face schimb de pupaturi sub vasc...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
ralu, mi-a lasat gura apa cand am vazut meniul tau!!!!
Mie-mi spui ? Io-s mare pofticios... si in afar' de cateva chestii la care stramb din nas, pap orice... bine, sa stiu de unde si cam cum e gatit... si fetelor, sa vedeti voi dupa reve in ce cura minune intru... ca sarmalele si carnatii se pun, oricat as vrea eu sa nu...
Raza de soare
ralu_trancu spune:
eu am pus cam 1 kg jumate, 2.
avem 57 . acu bat spre 58 si .... spre 59.
dam jos dupa sf ion.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
dam jos dupa sf ion.
Si punem la loc de Paste... aoleu, adica ! da' las' ca atunci apar si legumele, verziturile... cine mai stie cura mea... sa te tii atunci !
Raza de soare
ooana spune:
Si eu am niste Ioani de sarbatorit....da lasati ca ne apucam noi de cura de slabire...ca pana la nunta avem timp...doar ca e atat de greu cand vine vremea sa dai jos ca de pus nu e nici o problema...si eu cred ca am pus vreo 2 kg zilele astea!
Ralu...tot atatea am si eu!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
acai24 spune:
Vroiam sa va rog sa ma treceti si pe mine pe faimoasa lista de nasici de anul viitor, o cunun pe ciciep pe 1 iulie...de abia astept...am niste emotii...dar sunt sigura ca va iesi perfect... mersi mult
Rexanne spune:
Sal'tare fetele mele dragi!
In primul rand vreau sa va urez si eu Sarbatori fericite, ca totusi astazi este cea de-a treia zi de Craciun, nu pot sa spun decat ca va doresc sa fiti sanatoase in primul rand, pline de veselie si de noroc!!!
Si Anul Nou care vine sa va aduca tot ce va doriti voi, si o nunta ca in povesti si ... stiti voi...sa traiti fericiti pana la adanci batraneti....!!!
Nu v-am mai mai scris de mult, pentru ca efectiv nu am avut timp, dar sa nu credeti ca nu v-am citit...si nu m-am bucurat pentru voi...acicel pentru bb...Rallu...pentru inelus...
Elara, nu stiu de ce am un feeling, dar noi lucram pentru acelasi angajator...Adica sunt mai mult decat sigura....
Sunsmile...eu ma pricep la normele europene, stiu si ceva diplomatie si ceva fonduri phare...iar ce nu stiu invat extrem de repede...Ma iei si pe mine la tine????In rest o sa ma mai conversez cu voi zilele astea, ca sunt la munca pe altarul patriei pana vineri....
Va pupic