Nunta in Iasi (10)--in haine de sarbatoare

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Liliana, distractie placuta
SunSmile, din cate imi aduc aminte, in primele luni a papat asa: orez cu legume + carnita(pasare taiata marunt, mai ceva ca la salata; piftelute)+ o jum. ou(l cateva zile); ficat pasare cu branzica de vaci; legume crude(mai mult morcov) si apoi am trecut pe borsulet, supica, etc... Branza cu pilaf; lapte cu gris sau orez(fara zahar).
Stiu ca nu e bine ca in orez sa pui prea multa ceapa dar cunosc un catel care atunci cand scapa la debara manaca ceaopa si usturoi.

Nu am pus niciodata in mancare conservant(delikat, vegeta, etc....), chiar daca am mai facut mancare(cu unele exceptii) cu chimicale(conservantul amintit) nu i-am dat sa manace.

Peste nu ai voie sa-i dai, mai ales din conserva.

Evita sa-i dai(mai bine sa nu-i dai deloc): salam, pastrama(preparata in comert), etc.... - conservantii folositi nu sunt buni pt. ei. Eu acum nu-i mai dau de loc din acestea, e alergica la unii conservanti(se umfla fata) si nu pot risca.
Carne de vita nu-i dau ca e alergica(apar niste bubite pe spate).

Crochete mai bunicele: hils, eucanuba, royal canin - stiu ca nu am scris corect dar sunt in viteza.
Poti sa il hranesti sanatos cu mancare gatita.

Daca imi mai amintesc revin dimineata ca acum sunt cam varza de la oboseala.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

SunSmile poti sa imi spui cum vrei...mi-am dat seama acum ca am si eu niste animalute....am pestisori..se pune?
Intr-o alta mare ordine de idei...cam tarziu ce-i drept dar mai bine acum decat niciodata....ralnied...tb sa imi cer scuze nici macar nu ti-am multumit ca m-ai trecut pe listuta..iertare
ce nasol am facut un abces la un dinte din fata si acum parca jumatate din fata nu e a mea..o sa fiu mai umflata de Craciun..si nu numai cu mancare...hi hi..si mai trebuie sa merg si la viitori socri asa...poate nu isi mai lasa baiatul...dupa mine

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,
Din ce in ce mai tarziu va dau desteptarea! Ca-s mama acum, am treburi!
Darria multumesc pt ajutor!
Lulla..se pune! Ca si pestisorii sunt sufletele mici! Si apropos de socri, lasa-i..important e sa te vrea el si mai "umflatzica".
Nusha...sorry pt aseara! Poate mai vorbim diseara!
Va pup si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Tuturor miresicilor, viitoare si foste, va uram din suflet Sarbatori Fericite si sa va duca Anul Nou multa multa fericire alaturi de familii si prietenii dragi! Sa fiti sanatoase si sa va fie si sufletele pline de liniste si multumire!
Va pupa pe toate Oana si Razvan Orzescu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Oana, multumim!
Mai vino pe la noi si ne da cate un sfat , eu anul viitor se pare ca sunt si miresica si nasica la Astoria

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fetele mele,
Am intrat sa va urez si eu "toate 'shele"...
Asadar..Sa aveti parte de un Craciun mirific, plin de caldura, iubire si pace! Dumnezeu sa va binecuvinteze casele si sufletele! Si daca sunt fete cu care nu mai apuc sa vorbesc dupa Craciun..un Nou An imbelsugat, plin de realizari si bucurii!
Sa fiti sanatoase si luminoase, prietenele mele dragi!
Va pup

p.s. Pana maine mai sunt pe aici..asa ca mai vorbim...cele care inca nu am plecat la parinti, munte, mare..etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Foste si viitoare miresici, vă urez SĂRBĂTORI FERICITE! fie ca noul an să vă aducă tot ce vă doriți mai mult, să vă aducă Moșul darurile visate și să ne auzim sănătoase în anul 2006! vă pup

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Sarbatori fericite !!!!
Fetelor care au facut anul acesta nunta le doresc o casnicie fericita,sa se bucure alaturi de jumatatile lor de ce e mai frumos in viata si sa aiba parte de cati nazdravani si nazdravanite isi doresc!!!!!!!!
Fetelor care vor pasi la anul pe acest drum le doresc ca noul an sa fie cel al realizarilor si implinirilor,al emotiilor si la bucuriilor.al dorintelor implinite!!!!!!

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Si eu va doresc tuturor sa aveti parte de un Craciun fericit si de un An Nou plin de belsug, impliniri, bucurie si liniste sufleteasca!

''Craciun fericit!''
''La multi ani!''
Eu scriu intre 2 sesiuni de gatit ,pt ca am fost f lenesi si nu am facut nimic pana acum....(de abia umplu bors ...asa ca va puteti imagina cam cand va fi gata borsul :)
Azi am umblat bezmetici dupa frunze de varza si nu am gasit aici, asa ca a tb sa rog o prietena din NW Londrei sa imi cumpere de pe acolo.
Eu de abia m-am mutat si am bocit vreo 2 seri de duduia casa , insa acum m-am mai linistit si imi place noua viata in doi.
Craciunul il facem acasa si apoi o sa avem vreo 2 zile prieteni care vin la masa,iar de Rev mergem la o petrecere pe un vas.
Voi ce faceti de sarbatori?
Si ...e primul Craciun departe de casa :((
Revin cu impresii ,dupa .

Pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Primiti cu colinda? Macar asa, virtuala ...
Am intrat si eu sa va urez tuturor un Craciun Fericit, alaturi de cei dragi. Multa sanatate si tot ce va doriti!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput