Nunta in Iasi (10)--in haine de sarbatoare

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara,
Darriutza draga mea..iti multumesc aici pt tot. Alex a stat singurel de la 11 pana la 3 cand a venit tati (si de bucurie a pacut un pipi) si apoi iar singurel de la 3.20 la 4.20. Si cand am ajuns dormea pe pijamaua mea, pe care a reusit sa o traga din pat. M-a facut mama lui si simtea mirosul meu. Cand mi-a auzit vocea a inceput sa mearga..alunecand dar a ajuns. Si tare ce s-a mai bucurat. E un catzel minunat. A reusit sa doarma, sa se joace cu zecile de jucarii, a ascultat muzica...s-a descurcat singurel!
In alta ordine de idei..Lulla de ce zici asa? De ce spui de reprofilat?...Iar despre crescutul unui sufletel..e o mare responsabilitate, dar si o satisfactie deosebita. Iar iubirea pe care o primesti in schimb...nu are comparatie!
Nusha..cand anume plecati??? ...Nu ma luati si pe mine pe post de ghid? Dar vin doar cu iubi mare si iubi mic! Glumesc...o sa mergem, doar cand s-o face mai mare si va putea sa stea cu altcineva!
Ralu tu pe unde umbli? Nu mai zici nimic?
Ca Lili si celelalte fete vad ca ne-au abandonat!
Hai..seara buna! Mai vorbim..Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Am ajuns si eu la voi!
Dar sunt pe fuga!
Azi am umblat toata ziua aiurea, mai mult sau mai putin. Acum cateva minutele am ajuns acasa. Si mai am de facut o gramada de treaba: de mancare pentru seara asta, bagajul pt plecat maine la Pascani, la ai mei, de dat cu aspiratorul in sufragerie (unde stam noi, de spalat rufe, de sters praful, de cusut ceva si multe altele... Cred ca fac noapte alba!
Sa va zic repede. In primul rand, pana luni seara sau marti dupa-amiaza, nu cred sa ne mai auzim. Deci va urez de pe acum sa aveti parte de un Craciun frumos, linistit, plin de cadouri, cu multi colindatori. Sa va aduca Mosul tot ce va doriti, sa va distrati bine, dar si sa va odihniti de cat posibil...

Asta asa, ca sa nu uit de ce am intrat in seara asta!

Acum, tot pe scurt, sa va mai zic cate ceva:
1. Azi am fost libera si am umblat aiurea. M-a terminat nervos circulatia din oras. Si in mintea mea cea creata, m-am mai dus si in Billa, ca mai aveam de luat cate ceva.
2. Cadouri pentru ai mei, pt iubi si pt soacra (numai llor le iau, de aceea nu zic de socru, cumnat sau altcineva) nu am luat.
3. Mi-am luat cojocel din Bazar si sunt tare mandra de el. M-am mai linistit si eu.
4. Am primit cadouri pe ziua de azi: de la cea mai buna prietena (cea pe care o vreau de nasa), de la soacra (o pijamaluta draguta, nu extraordinara, dar practica, tot aveam nevoie!) si de la un prieten f vechi, ghiciti???? Un catel de plus, muzical, fff scumpel!!!! Si iar m-am mai linistit un pic.
5. Am luat cadouri pt prietena de mai sus, pt fetita ei si pt sotul ei. Macar atat am rezolvat.
6. Am fost pe la iubi la servici si m-am simtit tare bine cu ai lui colegi (desi erau fff ocupati!).

Cred ca asta e cam tot. V-am dat raportul. Sunt franta de oboseala si mai am atatea de facut!

Darria, nu am ajuns pana in parc, pt ca era frig. Am fost doar pana la Universitate aseara.

Sun Smile, incepe sa imi placa tare mult de cutu vostru... Deja e de-al nostru, ca si bebe-ul Darriei.

Am vazut si eu ca Lili... nu prea mai da semne de viata! Ca sa nu mai zic de alte fete, care ne-au cam uitat de tot!
Acum ma duc sa fac papa!

Va pupacesc mult si dulce!
Craciun fericit inca o data si ne auzim saptamana viitoare...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

SunSmile spun de reprofilat pt.ca tare mi-ar fi placut sa am o profesie, macar pt o scurta perioada de timp, care sa ma duca prin lume sa vizitez o multime de locuri...dar eu sunt mai statica si mai fricoasa din fire....anul acesta am fost in America si am fost atat de terifiata ca poate ma impusca cineva pe strada (nu stiu de ce am avut senzatia asta stupida)incat practic am fost stresata tot timpul si nu prea am mai apucat sa ma bucur de ceea ce vedeam
Cat despre iubirea neconditionata a unei necuvantatoare...e impresionanta..dar intocmai o mare responsabilitate...si mie de asta cred ca mi-e frica....sa nu ii fac rau cumva sa nu o chinui cumva...sa nu-i acord suficienta atentie...si daca imi dau seama ca nu pot face fata.....ce pot sa fac?.......dar stii ce e amuzant:ca mi-e frica sa imi iau o pisicuta sau un catelus dar vreau 3 copii!!!!!si i-as face si maine!!!

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

lullabay, hai ca esti comica: eu si explicatiile pai de obicei doar eu inteleg ce explic
Cat despre propii copilasi botezati la biserica unde va cununati: Dumnezeu sa va ajute.

SunSmile: nu ai pt. ce sa-mi multumesti, nu am facut nimic.
Sa inteleg ca Alex e tare viteaz, bravo lui, ai un baietel mare. Sa fie cumintel in continuare.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare
Cam greu, dar in sfarsit din nou pe la voi. Am avut zile foarte aglomerate si vad ca voi ati scris o gramada. V-am citit mereu, dar n-am mai apucat sa postez.
Nu am noutati cu nunta, doar ca i-am cumparat mamei mele un sacou f frumos. E cu negru si grena. Cu invitatiile nu am reusit sa le dau la scris, de acum dupa sarbatori.
Plec acus la Zarnesti, langa Brasov. Revelionul il facem acolo si sper sa fie multa zapada. De Craciun vom fi prin zona, pe la prieteni, cunoscuti si nu in ultimul rand parinti
Eu va doresc Sarbatori Fericite si un An Nou cat mai bun.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Ralu, iubita...iti doresc sa ai parte de un Craciun frumos, linistit, alaturi de iubi tau si de cei dragi. Sarbatorile sa-ti aduca pace in suflet, zambet pe buze si belsug in casa! Iar Noul An...iti urez saptamana viitoare!
Ai fost harnicuta azi! Multumim pt ca ne-ati primit printre voi...cu tot cu minunea asta mica, ce tocmai a luat o tranta de pe canapea pe gresie. A fost nevoie de 3 secunde de neatentie. Mi-a stat inima in loc, dar se pare ca nu-l doare nimic.
Darria...tot aici te stresez, or sa ma pedepseasca moderatorii. Tu ce i-ai dat sa manance in primele 2 luni...sau ma rog, cand era micuta??? Multumesc si scuze fetelor!
Va pup fetelor si maine intru sa va urez tuturor cele bune! Si sa va dau desteptarea..desi e concediu si v-as lasa sa dormiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Ralnied da ai treaba pentru seara asta, nu gluma......sa stapanesti sanatoasa cojocelul!!!...si sa ai parte de cele mai frumoase Sarbatori alaturi de cei dragi!
Darria eu chiar vorbeam serios...eu chiar inteleg ce explici tu
lgireada sa ai parte de un Craciun minuntat si un An Nou fericit!..eu te mai urmaresc din cand in cand la bucatarie...si de fiecare data ajung cu nasul prin frigiderul meu gol...poate poate gasesc ceva macar pe jumatate de apetisant!

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Hai ca acum am vazut ca in timp ce eu scriam si ma mai jucam cu gogoasha "cazatoare" voi ati scris!
Pai Lulla (pot sa-ti spun asa?)...nu ai ce sa regreti. Tatal meu mi-a deschis calea. E un militar innascut, cu un mare talent oratoric..si drept urmare a fost dorit de multa lume. Si eu am iubit asa mult ce facea el, incat am ajuns sa fac aproximativ acelasi lucru. Doar ca...i-am simtit lipsa in copilarie..nu ajungea la serbari si alte evenimente. E o meserie cu dus si intors.(asta a fost ca sa ma dau mare)
In privinta faptului ca nu crezi ca poti avea grija de un animalut, dar iti doresti 3 copii???!...pai e simplu...la copii esti "obligata" de natura, de instinctul de mama sa-i protejezi. Eu cred ca te vei descurca de minune..te va invata copilul ce vrea..ce-i place!
Lili ce bine ca ai mai aparut! Un Craciun plin de iubire, sanatate, liniste si belsug, sa ai! Si un An Nou mai bun, mai prosper...si un an fericit! Si asa va fi, pt ca te vei implini sufleteste dupa nunta. Iar intregirea va veni odata cu un BB!
Darria...ba am pt ce sa multumesc! Nu vreau sa ma repet..dar..esti o draguta!...
Nushaaaa...pe unde esti?
Pup ...pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor eu ce pot sa va zic acuma am ajuns acasa de la serviciu plecata de la 7.30dimineatasunt franta dar asta-i treaba in comert zilele astea e jale,....am apucat sa beau o cana de vin fiert ce m-a zapacit de cap si nu mai sunt buna de nimicasa ca o sa ma culc ca poate macar maine sa vin mai devreme sa ma apuc si eu sa fac mancarea pentru craciun si prajiturele si tortcate am de facut....
va salut pe toate si va transmit cele mai frumoase ganduri celor care plecati si tot ce va doriti...la ora asta nu mai pot sa scriu si altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Fetelor, mii de multumiri pt urari! Sa va dea Dumnezeu numai sanatate si bucurii. Eu sper sa mai apar pe aici, macar sa mai pun poze cu ce-mi mai trece prin cap sa fac de papa
pt toate si sa petreceti frumos.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput