Copilasi martie-aprilie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Pentru Mickyyy absenta asta nu e buna...nu s-a intamplat niciodata sa absenteze asa de mult! Acum jumate de ora, tot bibilind ceva la calc am descoperit lista cu numerele de telefon, numai ca ora nu e tocmai cea mai potrivita nici macar pentru un mesaj...asa ca maine ii scriu un mesaj! Sper doar sa nu fie vreo problema cu Malina sau cu Daria sau cu ei!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !
Hana si Claudelu faceti foarte bine ca va ingrijorati pentru noi daca nu dam vreun semn , si, da e adevarat suntem prietene toate aici si prietenele adevarate se comporta ca voi ! Ma rog sa fie totul bine ! O sa vedeti ,Mickyyy si fetele sunt bine si toti ceilalti ai ei !

P.S. Nu mai vreau vesti triste !

Hana, multumim pentru urari ! Am sa-i transmit Sorinei !! Maine e ziua cea mare !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Claudelu,nici o veste?

Mergi la inceput

Hana, nici o veste...dimineata la 10 i-am trimis mesaj dar nu mi-a raspuns...poate o sun mai tarziu...hai ca-ti trimit nr pe PM sa-i trimiti si tu un mesaj...poate poate ne raspunde uneia dintre noi!

Mergi la inceput

Mai da tu de ce n-ai dreptu la PM?? ca nu ma lasa sa-ti trimit mesaj privat si am vazut ca nici macar nu ti-e activat

Mergi la inceput

Haideti sa va povestesc si eu cum a fost intalnirea cu MOS CRACIUN
A venit un MOS CRACIUN tanar rau...adica l-am imbracat pe cumnatu in mos si ne asteptam ca Raul sa se sperie sa fuga de el, sa nu vrea sa-l vada...ei ne-am inselat...copilul a fost ff destins, numai ca n-a vrut in bratele mosului si nici sa-l pupe cand zicea mosu sa-l pupe striga in gura mare "NU NU NU" Ne distra cum se chinuia el sa-i fure mosului cadourile A primit multe cadouri din toate categoriile: hainite, bocanci, jucarioare, etc...dar de nimic nu s-a bucurat mai tare ca de o masinuta colorata nevoie mare...dar culmea a fost si cea mai ieftina AM zis cu Clau meu ca noi nu mai luam jucarii scumpe ca se pare ca pe Raul nu-l intereseaza...cu cat mai ieftin cu atat mai bun
Cam asa a fost la noi...ieri am fost cu colinda si cand am revenit acasa ne-am intins la povesti si nu ne-am dat seama ca e 23 si ceva si copilul nu doarme

Voi cum v-ati petrecut??

Laura, mi se pare mie sau nu prea esti in apele tale??

Ruprich, fii tare si lupta pentru RObert si pentru tine de ce nu!...umplete-te cu energie lui! Gandeste pozitiv ca iti va face mult mai bine! Noi suntem alaturi de tine!

Ela, pupam fetele frumoase! Bine ai revenit!

Andreea, cum a fost in luna de miere?? O surioara ceva??

AMERICA, CANADA cum v-ati petrecut de Craciun??

Mergi la inceput

Claudelu,poti sa mi-l trimiti pe mail:vladhana@yahoo,com
Eu nu sunt prea priceputa in ale calculatorului,asa ca nu stiu ce sa fac ca sa activez PM. Trece si cate o saptamana pana creierasul meu reuseste sa desluseasca ceva.

Mergi la inceput

Hana, ti-am trimis pe mail
referitor la PM cred ca trebuie sa ceri unui moderator sa-ti dea acces la mesajele private! Cred...pe vremea mea primeai acces imediat, la inscriere...acum parca s-au schimbat regulile

Mergi la inceput

Claudelu,nici Vlad nu a fost incantat de mos.Nu prea a avut gija mosul de barba lui,era aspra,incalcita si mititelul meu s-a dus la el,a vrut sa-l pupe(stiti ca el e un mare pupacios),dar i s-a incurcat manuta in barba,l-a intepat apoi pe fata si s-a retras suparat pe fotoliu de unde l-a studiat atent.Dar a avut aceeasi reactie,pana s-a urcat pe fotoliu i-a spus un NU raspicat,ce insemna ori ca nu-i place de el ori ca nu vrea sa-i dea pup.A primit cadou un mos de jucarie care canta si schiaza,fructe si dulciuri,un trenulet pe sine,o masina cu telecomanda,doua telefoane cu fir intre ele(ca sa nu mai apeleze la telefoanele noastre),unul l-am pus in camera lui iar pe celalalt in sufragerie.Azi mi-a aratat ca a inteles utilitatea lor,pentru ca nu vroia sa doarma si ma suna in sufragerie ca sa vin la el.
Va pup!

Mergi la inceput

Hana, de unde ai luat telefoanele?? ca si Raul ma dispera cu telefonu Nu sti daca v-am povestit dar asta vara a sunat-o pe sora mea in Italia De atunci toate telefoanele sunt sus la cucurigu, dar mai pune mama pe mobilele noastre Pe a lu Clau intr-o a reusit sa-i deblocheze tastatura si a sunat la un colaborator de-a lu Clau Noroc ca omu e de treaba

Daca tot suntem numai noi, vrei o felie de Tiramisu?

Mergi la inceput