Copilasi martie-aprilie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 5
Veve spune:
Machetuta,n-am uitat!Dar nu e nici un copilas la lista de aniversari;numai mamici,tatici si fratiori.Lucian e in lista de copilasi,cu zi de nastere cu tot.![]()
Ruprich,nici nu stiu ce sa spun!Imi pare tare rau c-ai astfel de probleme!Dar nu-ti pierde curajul!Cu putin optimism si-un pic de ajutor de Sus or sa se rezolve toate!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
bebe2004 spune:
M-am intors. A fost super la Paris. Nu am cuvinte si nici timp sa va povestesc acum. Noi suntem bine, ne pregatim de craciun si il asteptam pe Mos maine seara.
Va pup pe toate si va urez Craciunfericit si multe cadouri.
Acum incerc sa va citesc putin.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
SimoV spune:
Va dorim si noi la toti un Craciun fericit! Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de toti cei dragi!
Ela, imi inchipui ce draguta a fost Cristina la serbare! Doamne, ce copii mari avem!
Daniela, si noi suntem prin zona.
Rayuela spune:
LA MULTI ANI,Craciun fericit dragelor!!
Multe bucurii si impliniri va doresc in anul care vine,si multi ani de acum incolo,sa apucam sa jucam la nuntile cupiilor,tot pe DC!![]()
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Claudelu spune:
Fetelor azi am primit pe net un mesaj ce mi-a mers direct la suflet si vreau sa vi-l transmit si voua din tot sufletu!
"Reteta pentru un an bun 2006: Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mândrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress. Se împarte fiecare luna în 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! Preparatul gata facut se împodobeste cu un buchetel de curaj si încredere în sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea învioratoare si cu încredere inepuizabila în Dumnezeu! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om."
CRACIUN FERICIT!
Claudia&Raul (01.04.2004)
LauraFlo spune:
Iubitelor , CRACIUN FERICIT ! Sanatate, putere de munca, rabdare si fericire ! Ingerii sa va pazeasca pe voi si pe cei dragi voua !
Va pup, poate am timp ,maine mai mult !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
CRACIUN FERICIT!!! SA FITI SANATOASE,FRUMOASE,SA VA CRESTETI PUIUTII FRUMOSI SI SANATOSI,SA FITI FERICITE LANGA CEI DRAGI!
Laura,mai vorbim zilele acestea la telefon,pe mes.E greu sa planific ceva acum.Casa de piatra si toata fericirea din lume Sorinei!!!
Nu stiti nimic de Mickyyy? Cred ca nu am mai auzit de ea nimic de cand s-a imbolnavit Malina.Cred ca sunt cateva saptamani.
Claudelu spune:
Hana, ma gandeam zilele astea la ea ca n-a mai scris nimic de cand s-a imbolnavit malina, de cand a inceput serviciul...eu nu mai am numarul ei de telefon, nu stiu ce am facut cu lista(ptr ca avem o lista cu nr de tel din per cand trebuia sa nastem)...cine mai are lista va rog trimiteti-mi nr lu Mickyyy pe PM sa-i trimit un mesaj!
Revin mai tarziu cu povesti ca acum mi-e prea somn si vreau sa profit ca Raul doarme!
Claudia&Raul (01.04.2004)
vladhana spune:
Am intrat la membri si am vazut ca nu a mai intrat de la sfarsitul lui noiembrie.Absenta asta asa de lunga ma face sa ma gandesc la ceva rau,nu pot sa nu ma gandesc la asta tinand cont ca atunci cand a scris ultima oara nu vorbea de bine.Cred ca trebuie sa aflam ce se intamplat altfel nu putem sa ne mai numim prietene.Ne impartasim aici atatea ganduri,sentimente,deci am motive sa cred ca suntem prietene.

CRACIUN FERICIT!