help.....insomnia!!!
Raspunsuri - Pagina 3
conchita spune:
da, recomand si eu Melatonina, la mine a biruit o insomnie care tinea de ani de zile. nu cred ca am luat Melatonina asta mai mult de 3 saptamani si nici macar in fiecare seara. mi-a schimbat viata, pur si simplu, acu' binecuvantez diminetile. :-)
Dorsilia spune:
ok, unde sa caut melatonina?
ps- ma spanzura sotul daca aude ca iau chestii din astea :)) O sa le iau pe furis
scarmanus spune:
Dorsilia, dar cu sport ai incercat sa combati insomnia? Am suferit si eu de insomnie pe un fond depresiv, insa in momentul in care m-am apucat de jogging (zilnic, fara scuze) iti spun ca organismul mi s-a reglat dupa un ceas numai de el stiut, la ora 23 cel tarziu eram in pat si dormeam dusa, la or 8 ma trezeam mai proaspata ca oricand. Eu zic ca merita incercat, iar daca combini chestia asta cu niste exercitii constientizate de respiratie, beton! Aaaa, ia pune-te pe niste dansat in casa pana uzi tricoul pe tine, fa-te ca esti in concert de una singura si fa neste karaoke show. Te rog io frumos sa incerci, da-ti o saptamana, si daca nu mere nicicum iti dau voie sa iei pastile
Pusiche,
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
conchita spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
ok, unde sa caut melatonina?
ps- ma spanzura sotul daca aude ca iau chestii din astea :)) O sa le iau pe furis
Dorsilia, vad ca in Ro se gaseste chestia asta, "Somn Usor", care e o combinatie de melatonina si vitamine. ce am luat eu e numai melatonina. intreaba la farmacie, vezi ce au ei. sotul tau nu are de ce sa se ingrijoreze, crede-ma, ca nu e nika periculos in melatonina asta, nu are efecte secundare sau alte trasnai. de fapt, nu trebuie sa ma crezi pe mine :-)) intreaba-ti medicul, vezi ce zice el.
are dreptate Scarmanus, si eu cred ca merita sa incerci toate metodele naturiste pana sa ajungi la pastile, asa am facut si io. pana si o aspirina o iau dupa indelungi tratative, ca am fobie de medicamente. dar la mine nu a functionat nici o alta metoda pe timp indelungat, numa melatonina asta. nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, doar ca m-as bucura sa stiu ca oamenii cu aceeasi problema ca si mine afla si de metoda asta, cu melatonina, ca alternativa, pentru ca la mine a functionat. tu cerceteaza despre ce e vorba, vezi si alte metode, vorbeste cu medicul si decide ce solutie e cea mai potrivita pentru tine.
Dorsilia spune:
Scarmanus, merci tare mult de sfaturi, uite de jogging nu ma pot apuca acu iarna, am facut o pneumonie naspa alergand iarna mai demult si mi-a ajuns. DAR mi-am pus in cap sa-mi cumpar un aparat de sport acasa, pt tonifiere si scaderea burticii de dupa mastere. Am un baietel sis- singurica acasa cu el all day, nu pot pleca la sala si nici nu-mi place sa merg acolo pe diverse motive (lipsa de timp, aglomeratie prea mare, nu vreau sa plec transpirata de acolo ... una peste alta e chestie de timp si intimitate).
Cu somnul sunt dupa asta micu, cum doarme si el, ziua nu pot dormi defel ca nu pot, asa e structura mea de mica.
Asa ca o sa-mi iau in casa si "somn usor" le caut prin farmacii inca.
Am ceva sirop de passiflora c pe aici, un fel de adjuvant pt starile de agitatie ale sistemului nervos vegetativ.
lia