Ce gatim azi ??? (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Bravo Danyce, cu asa bunataturi care se mananca la tine esti o minune, ma uimesti.

Eu abia maine voi avea musafiri dar voi pune un gril pe masa si fiecare isi va pregati singur, voi pregati asa: carne pt fiecare cate 2 bucati: file de pui, hamburgeri,vita si ceafa de porc, ceapa tocata, ciupercute tocate, paprika tocata, cartofiori cubulete, unt, si diverse sosuri, de usturoi, cocktail, cilli.
Si mai fac din seara asta inca o sal de buoef si dulce voi cumpara o inghetata ca-i buna si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Alina, noi de Revelion vom face asa ceva (gourmetten cu carnta si legume) la niste prieteni. O sa scap usor de data asta pt ca voi avea doar un tort de pregatit si de dus.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danyce

Alina, noi de Revelion vom face asa ceva (gourmetten cu carnta si legume) la niste prieteni. O sa scap usor de data asta pt ca voi avea doar un tort de pregatit si de dus.

poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Gourmette e intotdeauna fain de facut si gustos si e fain sa stai la masa sa povestesti si sa faci pe loc, dar nu-mi place pe de alta parte ca eu ma incalzesc si-mi intra toate mirosurile de carne si ceapa in par si haine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Spaghete cu creveti.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

CRACIUN FERICIT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Tocana de legume, ca m-am saturat de carne si carnati si o ciorba acra.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalutza spune:

Azi fac pregatiri pt Revelion.

Mini
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Aripi de pui la cuptor cu legume mexicane.
Cina o vom lua in oras cu niste prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Azi am fost scutita de gatit cina pt ca a pregatit sotul peste cu legume, dar acum prepar un tort cu crema de sampanie si ciocolata, tocmai bun de dus la cheful de maine seara.
Off topic:l-am trimis pe sot dupa 2 pachetele de gelatina si mi-a adus 2 cutii, rezerva pt tot anul, cred.

poze yahoo

Mergi la inceput

ciorba de vacuta ,
pilaf cu pulpe de pui prajit la tigaie si sois de chilli,
clatite cu gem de afine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

peste si cartofi pai.

MG

Mergi la inceput