Ce gatim azi ??? (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micalutza spune:

Ceva pe fuga ca sunt la capitolul cozonaci.

Mini
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Am facut ciorba de burta si pui cu smantana+cascaval+cartofi.Maine voi mai face tortul,cocktailul de ciuperci,salata bouf,salata de fasole verde cu bacon,ciuperci umplute cu carne tocata la cuptor,friptura de porc si carnati al cuptor.Adica vom face ca e sotul liber si am ajutorAm mai cumparat icrele gata facute si diverse tartine aspectuoase ca sa nu mai ma chinui.

de fetita cu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

SARBATORI FERICITE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am facut sarmalute cu afumatura, caltabos, iar maine ciorba de ciolan de porc cu zeama de varza si friptura asortata. Pt. piticot fac ciorbita de perisoare din carne de vita si friptura de pui si ficatei de pui.
Mmmm...ce buuun!!!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Ciorba de perisoare, friptura de porc cu carnati afumati si piure de cartofi, sarmale cu chisca, rulouri din carne umplute cu ciuperci, rulou cascaval, salata bouef, vinete,icre,tot felul de aperitive, prajituri, fructe si.....il asteptam pe mosul.

CRACIUN FERICIT TUTUROR !

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Azi, NIMIC, ca inca mai am de la Craciun.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

deocamdata la capitolul gatit stagnam deoarece inca mai avem ce am pregatit de craciun

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
ajunul craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Supica de legume.Mai avem sarmalute.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ceva usor ca m-am saturat de carnarii

Sarbatori fericite
pozici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032&whichpage=1" target="_blank">copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Dumnezeule Danyce multe ai facut, cum le-ati mancat pe toate?

Eu fac repede acum niste pilaf cu legume si un pui la rotisor, cu diverse sosuri picante.

Deseara fac tort de clatite cu nutela si frisca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Iepuraso, s-au papat ca au fost socrii mei aici din dupa-amiaza zilei de 24 pana tarziu in noapte pe 25, a mai fost o matusa si a venit Anky cu copilasii si au ramas si la cina, iar ieri am dus resturile cu noi in vizita la aceiasi socrii ai mei. Doar niste sarmale si niste cozonac eu ramas, dar se rezolva
Poti vedea aicio parte din chestiutele pregatite, mai bine zis fursecurile, cozonacii, negresa, cateva aperitive.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput