Titan, Balta Alba mana sus!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Si noi vrem sa vina vara dar si acum ne doream un pic de zapada sa iesim si noi cu saniuta.Zapada ca anul trecut care chiar daca a venit in februarie totusi si-a facut aparitia ,dar de unde !Inca mai speram !
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Bey se pierde subiectul nostru.ce faceti ati inghetat de nu mai scrieti nimic.
hai ca acus da caldura si o punem de plimbarici.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna la fetili.
Fata mea are 1 an si 7 luni si ma gandesc s-o duc la gradi/cresa.Sta toata ziua in casa se plictiseste prieteni nu are,socializare ioc.
Ce gradinitze/crese sunt in zona sunt in zona??Ce preturi??

Pupici

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

bine v-am gasit! eu locuiesc pe Campia Libertatii (sunt foarte aproape de intersectia Baba Novac) locuiesc aici de 6 luni, am o fetita, Daria, implineste 3 ani in martie; imi pare bine ca ati deschis acest subiect.
Toate cele bune.

Mergi la inceput

waw se mareste gasca.bun venit lilib.suntem foarte aproape una de alta.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Buna! Eu am cautat special un grup din zona pe forum si ma bucur ca v-am gasit. Noi ne-am mutat in zona (pe bd. Theodor Pallady, aproape de intersectia cu N.Grigorescu) in septembrie, dar nu m-am intalnit niciodata pe aici cu alte mamici si mi-as fi dorit. Eu am o fetita, Ioana de un an si 7 luni pe care m-am hotarat sa o dau la cresa 4 de pe Lunca Bradului, dar intai trebuie sa imi fac viza de flotant si nu m-am invrednicit sa ma duc la politie pe frigul asta. Poate se mai incalzeste si ne intalnim si noi. Mai mergeam cand era frumos in parcul copiilor de langa policlinica.
Mihaela si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

mey....as fi contribuit si io la marirea gastii,dar va tot citesc si nu indraznesc......
Io stau la Ambrozie,chiar pe marginea lacului,da'....ies din tiparele voastre,ca fii-mea are aproape 11 ani!

BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Bun venit si tie Linda si sa -ti traiasca printesa.
Waw Brenda ce fetita mare ai! adicatelea ce? nu ne mai bagi in seama cu asa o mandrete de fataasa la o barfa mica te primim si pe tine in gasca noastra.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

am intrat sa va salut... sa nu ne uitati si pe noi, la primavara, cand or veni vremuri mai bune si putem sa ne vedem in IOR...

LindaZ stam relativ aproape una de alta... si eu tot prin parcul de la policlinica umblu... cand e ceva mai cald, ca pe figurile astea... pas...

si cand mai am putin timp, intru sa va salut...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

fetili,v-ati dat la fund de tot? nu mai scrieti nimic?
noi stam acasa acum ca al meu copil e racit rau de tot,niciodata nu a fost asa.cred ca juma de clasa behaiau la gradi.nu stiu cum de ii trimit mamicile asa de raciti sa mai viruseze si pe altii.
eu sunt foarte revoltata pe chestia asta dar n-am cu cine sa ma lupt.

andreeat

Mergi la inceput