Titan, Balta Alba mana sus!
Raspunsuri - Pagina 3
Gargaritza spune:
Helau mamici si viitoare mamici de Titan.
Honey...nastere usoara si bebic sanatos.
Irina(vaiii ce nume frumos)...nu-mi aduc aminte, ca mi-au murit neuronii....dar bine ai venit.
andreea_tx spune:
quote:
Originally posted by Deliaquote:
Originally posted by andreea_tx
Si noi tot in Titan dar de partea cealalta a parcului adica Cin Gloria. vara tot prin ior ne facem plimbaricile mai nou la toboganul mare de la campia libertatii si arteziene,ca de cand s-a deshis...... e balamuc mare.de asemeni mai mergem si in spate la fab IOR ca si acolo e un parculet dragut si linistit.
andreeat
Noi stam langa parculetul cu toboganul mare de piatra.
Voi?
Delia, Codrin si Iris
Care tobogan ziceai? noi stam pe Bucovina,blocul nostru e chiar vis a vis de mag acela de ochelari al IOR-ului,iar in fata bl s-a infiintat un parculet asta vara unde e parcarea pe mijlocul strazii a IOR.poate ne si cunoastem din vedere si habar nu avem.
andreeat
Gargaritza spune:
Buna dimineata, Titan!
Ce mai faceti?
Mai mamici, eu propun o intalneala. Ce ziceti?
Eu si Irina iesim in fiecare zi afara pe la 10.30....dam o tura de parc(IOR) si dupa aia ne dam in leganelele de la topoganul mare.
andreea_tx spune:
Garga imi pare rau eu dimineata nu pot ca al meu pitic e la gradi.
Asa ca mai la primavara incolo ca se sta mai mult pe afara.
andreeat
Delia spune:
Care tobogan ziceai? noi stam pe Bucovina,blocul nostru e chiar vis a vis de mag acela de ochelari al IOR-ului,iar in fata bl s-a infiintat un parculet asta vara unde e parcarea pe mijlocul strazii a IOR.poate ne si cunoastem din vedere si habar nu avem.
andreeat
[/quote]
Daa, gata te-am reperat eu stau pe la case in spate, cred ca din balcon ne putem face cu mana , super!
Noi avand curte nu iesim tot timpul dar cand se incalzeste ne vedem noi la parculet!
Pupici!
andreea_tx spune:
quote:
Originally posted by Delia
andreeat
Daa, gata te-am reperat eu stau pe la case in spate, cred ca din balcon ne putem face cu mana , super!
Noi avand curte nu iesim tot timpul dar cand se incalzeste ne vedem noi la parculet!
Pupici!
Delia, Codrin si Iris
[/quote]
Pai casele sunt pe Copaceni,nu? la ce nr ca noi zilnic trecem pe acolo cand plecam sau venim de la gradi.
andreeat
Stinu spune:
Si noi stam la Titan ,relativ aproape de metrou, socrii mei stau pe 1 Decembrie .Si noi ne facem veacul prin Parcul Ior,numai ca noi suntem ori prea mici ,Ana are 7 luni ,ori prea mari ,Vladut are 6 ani si 1/2fata de puii vostri.
Va pup ,Iusti