Miresele anului 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

care mos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by oanagody76
Poate cineva aproxima cam cat se ridica o nunta cu 80 de invitati si fara megafitze??? (dar fireste de neuitat!)
Oana

oana

Suntem 2 care visam nunta cu 5.000 euroi... poate chiar mai putin... ca eu-s " fata desteaaaapta... " ( stiti reclama... ) si caut frumos si ieftin... deja cu o chestie mi-am luat teapa, dar ma scot la greu cu paharele pt miri... Bine, la mine sigur vor fi mai mult de 80...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanagody76
O sa fie in Craiova, dar cam atata stim sigur.

Am fost la o nunta acolo... la restaurantul Green House... si mi-a placut tot !...

Raza de soare

Mergi la inceput

razuca, eu mi-am ales o formatie mai scumpa, care isi va merita toti banii. si am pus la calcul hainutele care .... fiindca odata ma marit vreau sa ma arate mai frumusica decat sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor ...va zic si eu desi sunt putin cam "morcovita" si somnoroasa
Un sfarsit de saptamana cat mai placut

Mergi la inceput

Fetelor, sunt nebuna dupa puiu' !... si n-am sanse de recuperare !
Auziti faza: ii zic acu' 2 zile de proaspata viitoare mamica... k-n prima faza nu stia sigur, ca a iesit negativ... apoi ieri ii zic k a iesit pozitiv... si stiti dragul de el ce-a inteles ? Ca eu-s aia !!! Si-a inceput o avalansa de intrebari, cu speranta in ochi: " Pui, tu vorbesti serios ? Esti insarcinata ? Ale bebe ? ( aici se alinta... ) Pui... modific scaunul de la masina, sa stai comod... Pui... vopsesc saniuta cu care ma plimba tata cand eram mic, sa te plimb eu pe tine acum... Pui... acum, k stam in pat, suntem 3 ? Pui... facand calcul: se naste in august, nu ?( lacrimi in ochi la mine, lacrimi in ochi la el... )... Eu ma blocasem ! Si-mi era atata de drag, ca n-am avut inima sa-l opresc... iar cand am incercat sa-i spun, n-a prins din prima... ma umfla rasul... se uita la mine ca la o nebuna: adica, tu esti insarcinata... si ce gasesti de ras acum ? Pui... tu de-asta erai zilele astea tristuta, ca nu stiai cum sa-mi spui ? ( eu eram k vreau si eu !!! )... Eu: Pui, mai trebuie sa astepti... un pic, uite... la nunta vom fi 3... daca vrei... S-a intristat... dar dimineata iar a inceput cu scaunul... cu haine pt bebe...
Simteam nevoia sa va spun si asta, k am un zambet tamp pe fata... si lacrimi in ochi... k vreau si eu !!!

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatza,
Bun venit noilor miresici! Ce frumos e sa vezi cate cupluri se casatoresc...hmmm..mai mai ca as mai face o nunta! Fetelor, la cat de mult scrieti, am io un filing ca pana la vara ajungeti la 100 de capitole!
Eu sunt hapi..azi nu lucrez, asa ca stau acasa si fac trebi in asteptarea copilutzului nostru!
Va pup si ne mai auzim !

Mergi la inceput

of fetelor, ma faceti sa cred ca sunt dusa cu ... ce vreti voi!
pentru mine nu ar fi o veste deloc buna ca sunt gravi. Doamne Fereste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

care mos?

Unul din cei doi.
Ala care tocmai a trecut sau ala care va venii...deh, e pe alese.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu

pentru mine nu ar fi o veste deloc buna ca sunt gravi. Doamne Fereste !

Ba pt mine... Ba da, ba da, ba da !... Uff... abia astept sa mai treaca doar un pic... sa nu mai iau pilulele alea nenorocite si sa apara bebe... Zau ca ma gandesc serios sa fim 3 la nunta... joc eu sarbele mai incet, nu ma mai dau in spectacol... acuma, eu vreau, dar depinde de DD...

Raza de soare

Mergi la inceput