Miresele anului 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Heheee, dya, arata-mi tu barbatu' care sa nu aiba aceasta fantezie.....da' oricum, io n-am texte d'astea si daca ar fi, prin absurd, sa-si duca la bun sfarsit aceasta fantezie...pe mine stie ca nu poate "conta"... asa-s io...mai rushinoasa ...eh, bine hai....fie...egoista... (dc sa impart cu alta ce-i al meu? nu?

Felicitari pentru stelutza !!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

vreau si eu pe listutza voastra!!!!.........am pierdut o groaza de timp pe alte site-uri, nestiind de existenta voastra aici!!! Krelia, si aici dau de tine!
asa ca....moko si iubitul ei- 2 septembrie 2005, Biserica Sf. Mina(Domne-ajuta sa-mi conving nasul ca nu vreau nunta la biserica unde el preot!!!!!), restaurant Calise, Bucuresti
va pup si promit sa revin curand-curand!!!

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Si eu vreau pe listuta (daca ma primiti), dar deocamdata la capitolul miresici nehotarate... ca deh, la noi mai greu cu demarajul si cu curajul. Doar daca citesc ce s-a scris la capitolul "cheltuieli nunta" parca imi vine sa renunt, ca doara n-o sta love-ul meu in ditamai petrecerea! Oricum, noi speram (visam) sa reusim sa rezervam ceva pentru septembrie viitor. Biserica: Sf. Ilie - Rahova (Bucuresti) si sper sa va spun si restaurantul inainte de Craciun, ca deocamdata astept sa mi se intoarca acasa din delegatie si sa mergem sa vedem restaurantele de pe listuta facuta cu ajutorul vostru (uf, cate intrebari aveam legate de restaurant, dar parca ma vedeam "indrumata" de Catalin catre lista cu restaurante).
Ma gandeam ca ar fi faina o intalnire acusic, pe langa sarbatori... ca parca mai avem si noi ceva timp sa respiram, concedii, vacante, etc. Si m-ati facut curioasa taaaaaaaaaaaare sa va cunosc! Deja am cat de cat o imagine despre voi, dar - cum zicea cineva inainte de intalnirea de duminica - mi-ar placea sa adaug si niste fete la nick-urile de pe forum.
Si parca mai vrusei sa va zic ceva, dar uite ca acu' uitai!
Deh, batranetile-astea, maica...
Pupici si noapte buna! (Mi-e tare ciuda ca nu pot intra pe forum peste zi, cand sunteti voi , da'mi sare sefu-n cap daca vede ca "pierd vremea" pe net in loc sa-mi fac treaba, asa ca fac "suplimentare" dupa program pe DC )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagody76 spune:

Vreau si eeeeeu!!!!!!!!!!!!!!!!!
La jumatea lui iulie. inca nu am hotarat ziua sigur-sigur, ca trebuie sa programam o intreaga daravera, intre doua calatorii de afaceri ale lui. O sa fie in Craiova, dar cam atata stim sigur. Am facut planul in mare, dar nu prea am indraznit sa facem un plan de cheltuieli. In plus, cam pe mine si pe ai mei o sa cada magareatza organizatorica, fiindca pisicelul e cetatean strain si nu stie 'figurile'.
Revin cu info. Poate cineva aproxima cam cat se ridica o nunta cu 80 de invitati si fara megafitze??? (dar fireste de neuitat!)
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata si bine ati venit pe

Oana, nu conteaza foarte foarte mult cati invitati ai, ca uite au am 120 de invitati si ma va costa pe undeva pe la 7500 EUR, dar tu poti sa cheltuiesti aceasta suma numai pe imbracamintea voastra sau sa ai meniul la 50 de EUR, cand eu il la 25 EUR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarisa_clarisa spune:

Neatza fetelor.Sunt atat de fericta ca azi incepe weekend-ul pt ca am avut o saptamana de groaza.Krelia,trece-ma si pe mine pe listuza pe 2.09 la Casa Alba.Mersi mult!

Clarisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by elara
ca sa va cunosc pe toate, fiindca vreau sa ma alatur si eu voua.

Bine ai venit la Miresici !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elara

Fetelor, am si eu doua intrebari (primele, ca pana la anul...sigur va mai sacai eu si cu altele ).

1. E adevarat ca nu e bine sa iti fie sora domnisoara de onoare? Exista acesta supertitie? Vreau sa stiu, desi nici asa nu sunt sigura ca voi tine cont de ea...Depinde de cat ed raspandita e...Voi ati mai auzit de ea? Ca eu am aflat-o de la o colega.

2. Cine tine lumarile in biserica? Ca eu stiam ca nasii.Dar cineva imi zice ca domnisoara cu cavalerul de onoare. Si de altfel si eu am vazut o nunta unde o tineau domnisoara cu cavalerul de onoare. Cum e corect?

M-am razgandit. Vine si a treia intrebare:

3. Eu mi-as dori, ca verghietele, sa ni le asezam unul altuia pe deget(cum am vazut in filme, la nuntile catolice). Se poate? Ca la nuntile ortodoxe am vazut ca le aseaza preotul la amandoi mirii. Dar mama zice ca se poate vb cu preotul. Voi ce stiti? Eu ma gandeam, sa o facem impreuna cu preotul, cum tin nasii de cununiile pe capul mirilor....odata cu preotul. Oare preotul ar accepta?
Sunt prea inventiva? Mie mi se pare ca parca gestul acela al punerii verghetei pe deget, un sot celuilalt, da greutate gestului si profunzimii semnificatiei lui...ar creste constientizarea angajamentelor pe care si le ia fiecare sot in acel moment. Poate sunt eu mai visatoare?

1. Eu am fost d-ra sorei... si atat ! E prima data cand aud asa ceva... e un subiect special cu superstitii... dak citesti ce-i acolo...

2. Si unii si altii... sunt momente diferite...

3. Ar fi frumos... dar nu stiu daca preotii nostri sunt de acord... dak afli, ne spui si noua...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Mama ce avalansa de miresici noi ne-a adus Mosul!

Bun venit la toate!

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rallu

Mama ce avalansa de miresici noi ne-a adus Mosul!

Bun venit la toate!

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Subscriu !...

Raza de soare

Mergi la inceput