Vichy vs. Avene
Raspunsuri - Pagina 4
louisea spune:
anka
una peste alta o cumparai pe www.beaute-test.com/soin_hydra-fortifiant_eclat_peau_normale_a_mixte_-_oleo_source_biotherm.php" target="_blank">asta
pt ca citind la indicatii, mi s-ar potrivi mai bine - pt pori deschisi si ceva sebum
rezultatele vi le comunic dar sper sa fie vre-unele la pretul de 365 koroane = 49 euro
------------------------
Louisea si Bandit
anka-maria spune:
Ooooo, Helena Rubinstein, marca de mare angajament ca si Estee Lauder. Si preturile sunt pe masura, evident. Am dat peste o crema care este 120 euro si contine "extract de aur microactiv". Evident ca singura persoana care a zis ceva de crema asta era foarte multumita.
Din ce am citit eu(sunt in vacanta, d-aia sunt asa activa) gama Hydro Urgency (cremele zi/noapte) de le HR ar fi foarte buna. Sunt in jur de 53 de euro si exista varianta pt. fiecare tip de ten.
Dar sincer Biothermul are cam aceleasi efecte cu 15 euro mai putin. Pana si Dior-ul era mai ieftin si nu este cu nimic mai prejos.
Dar la capitolul machiaj HR are note foarte bune, deci ai ales foarte bine.
Am dat peste o chestie foarte interesanta: cica una dintre cele mai apreciate creme contur de ochi este Louis Widmer, care se gaseste in Elvetia, Belgia, Luxembourg prin farmacii.
A auzit cineva de marca asta?
In rest, nu am reusit sa gasesc o crema de ochi care sa multumeasca pe toata lumea, la absolut toate exista multe marturii de genul "nu am observat nici un efect asupra ridurilor".
Am citit si la Primordiale Optimum Lancome, majoritatea femeilor declara ca aceasta crema li se curata de pe fata de cate ori pun mana ,asa ca o matreata(cred ca stiti senzatia, io am patit-o cu o crema Vichy, nu intra toata in piele si atunci cand masez fata se aduna in gramajoare albe si se curata exact ca o matreata. Va dati seama ca e tragedie cand incerci sa intinzi fondul de ten).
just me
anka-maria spune:
Revin ca m-am intereresat si de Turnaround Clinique. Io zic ca e foarte potrivita pt. un ten mixt spre gras, se plang doar femeile care au tenul mai uscat, nu li se pare hidratanta in cazul lor. In rest rezultatele sunt bune, doar ca e foarte scumpa.
Diana904, tu ce fel de ten ai?
just me
clyo spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
Am citit si la Primordiale Optimum Lancome, majoritatea femeilor declara ca aceasta crema li se curata de pe fata de cate ori pun mana ,asa ca o matreata(cred ca stiti senzatia, io am patit-o cu o crema Vichy, nu intra toata in piele si atunci cand masez fata se aduna in gramajoare albe si se curata exact ca o matreata. Va dati seama ca e tragedie cand incerci sa intinzi fondul de ten).
just me
si io am patit la fel cu Vichy, norocul meu e ca am avut o mostra si nu am cumparat-o.
ce bine ca esti in vacanta, ai timp sa ne luminezi si pe noi
deci:
- HR e ok dar cam scump
- Biotherm zici ca merge, nu?
louisea spune:
quote:
sunt in vacanta, d-aia sunt asa activa
si eu
deci Vichy nu e prea stralucit cea de ochi sau cam toate cremele lor?
------------------------
Louisea si Bandit
diana904 spune:
quote:
Revin ca m-am intereresat si de Turnaround Clinique. Io zic ca e foarte potrivita pt. un ten mixt spre gras, se plang doar femeile care au tenul mai uscat, nu li se pare hidratanta in cazul lor. In rest rezultatele sunt bune, doar ca e foarte scumpa.
Diana904, tu ce fel de ten ai?
just me
Da, exact..eu am tenul uscat. Chiar am senzatia ca ma stringe fata, ma gandesc sa o pun bine pana la vara cind senzatia de uscaciune a pielii nu e asa accentuata. Mi-e ciuda ca, de obicei si eu studiez parerile de pe site-ul ala dar acum m-a luat repede o prietena care venea din Elvetia intrebandu-ma ce sa-mi aduca si dupa ce am tot citit pareri nu am mai avut rabdare si am rugat-o sa-mi aduca crema asta. Probabil ca, din cauza tenului asa uscat mi se potriveste Primordiale Optimum.
Mie imi mai merge bine si cu Aslavital..sincera sa fiu mai bine decit cu Total Turnaround ( va dati seama ca mor de ciuda pretul e incomparabil).
Odata cu Clinique am primit un esantion de Aqua Fusion Teinte de la Lancome. Am s-o incerc zilele astea...oricum deocamdata nu indraznesc sa mai pomenesc de creme in fata sotului.
Dar fardurile de la Clinique cum sint? N-am avut niciodata, dar am vazut intr-o revista unul care m-ar tenta..e vorba de farduri de pleoape.
anka-maria spune:
Io zic ca Biotherm merge, sper sa nu ma contrazica Louisea peste cateva zile: Aquasource Oligo- Thermal pt. ten mixt sau normal, astea au note foarte bune.
Am o veste buna pt. fetele de la topicul cu crema antirid:
http://www.beaute-test.com/time_complexe_moisture_cream_spf_15_-_ceramide_elizabeth_arden.php
Toate femeile care au incercat-o au fost foarte incantate, nu sunt efecte anti-rid spectaculoase (nici o crema nu are efecte deosebite in acest domeniu) dar per total este foarte apreciata. Cica este 43 de euro dar culmea ca toate femeile zic ca-si merita banii.
just me
clyo spune:
quote:
Originally posted by diana904
[quote]Originally posted by anka-maria
[br
Dar fardurile de la Clinique cum sint? N-am avut niciodata, dar am vazut intr-o revista unul care m-ar tenta..e vorba de farduri de pleoape.
eu nu sunt incantata de Clinique, fardurile de pleoape nu se strang in pliu, dar palesc, adica pur si simplu culoarea dispare, nu se mai vede nik.
cele mai bune farduri de pleoape pe care le-am avut au fost Ruby Rose, parol
anka-maria spune:
Louisea, mai face si Vichy-ul cate o boacana, dar io sunt fata draguta si trec cu vederea.
Mai ales pt. urmatoarele 2 produse pe care nu le-as schimba in veci:
Creme teintee (crema coloranta) lejera, naturala, ma scuteste de fondul de ten, vara e nemaipomenita:
http://www.beaute-test.com/lumineuse_creme_teintee_revelatrice_d_eclat_vichy.php
si demachiantul Solution Micellaire (e tip apa). Sunt deja la tubul nr 5 si zau ca nu vreau sa ma opresc.
http://www.beaute-test.com/solution_micellaire_demaquillante_-_purete_thermale_vichy.php
Am mai incercat si Thermal Fix 1, a fost foarte buna pt. ca atunci foloseam si Retin A si-mi distrugeam pielea.
Acum n-o mai pot folosi, am tenul mixt spre gras.
just me
louisea spune:
anka.. cum e crema coloranta? eu n-am incercat niciodata
bine ca mi-ai zis dedemachiant sa ma uit si pe site ca in curand mi se termina asta de la L´oreal.. pe site vazui ca e cotat bine www.beaute-test.com/lait_nettoyant_visage_et_yeux_-_ideal_balance_l_oreal.php" target="_blank">aici dar nu pot zice ca sunt tare incantata..
www.biotherm.co.uk/_ww/_gb/moisturizing/skin_tips0105.aspx" target="_blank">skin tips
------------------------
Louisea si Bandit