Vase Romane
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
nadina spune:
crista-s pentru reusita.
Eu nu am mai facut sarmale pentru ca am primit, dar sigur voi face o friptura ceva pentru revelion.
Nadina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Merci Nadina.
Sarmalele mele nu au fost deloc grase si deci vasul nu s-a murdarit de grasime prea tare, l-am spalat bine de tot cu apa fiarta si cu bicarbonat in loc de detergent. M-am gindit ca poate iti va fii de folos sa stii ca se poate curata bine de tot cu bicarbonat. Si nu ramine miros .. L-am pus apoi la uscat si am pus capacul cu fundul in sus in vas in asa fel sa intre ceva aer. Am citit undeva pe culinar ca o fata punea niste plante aromatice in vas ca sa nu prinda miros ciudat, asa ca am pus si eu ce aveam prin casa si m-am gindit ca miroase mai puternic : frunze de dafin si floare de marar uscat.
Pentru friptura, sotul meu cind a facut in vasul asta pui mi-a zis ca a pus hirtie de copt in vas si puiul pe hirtie, adevarul e ca vasul parea nou nout deci cred ca se va curata mai usor cu hirtia inauntru. Incearca si tu asa daca vrei.
AAA.. eu i-am facut ieri pui pe sticla la cuptor, nu a mai mincat pina acum si a ramas mirat !!!
bafta!!
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
patriciaRO spune:
Sa va mai dau un pont care il stiu de la strabunica mea... Grasimea de pe vase, maini se spala foarte bine cu malai... Frecati cu malai si apoi cu detergent... Imediat rezolvati!
Beatrice, mami de Alex pifos
patriciaRO spune:
Crista, poi daca tot facusi asa bune sarmale, baga si la noi una pe teava, daca mai ai... hihihi
Beatrice, mami de Alex pifos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Patricia deschide fereastra sa iti arunc niste sarmalute cu prastia ...
Multumesc de ideea cu malaiul.. o sa incerc data viitoare.
La Multi Ani!!!!
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."