Bebelusi de martie - aprilie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 9
ninocikap spune:
Ellinia multumesc.
Ana71 eu ii pun putin unt pe painica si ii dau sa muste el din ea.. daca nu reuseste ii rup bucatele mici pe care le mesteca.. e asa de scump cum mesteca , orice, ca le aduce in fara unde are dintisorii..si e atre comic.. si scump..
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
adseana spune:
Danna, Ana va multumim si voua!
Danna aveti grija de voi cu raceala asta, sotul meu abia acum dupa mai bine de 2 luni incepe sa scape de o tuse groaznica, a luat un sac de medicamente...a avut faringita, apoi laringita, apoi s-a trezit cu ceva ciuperca si uite asa...pana la urma a ajuns sa faca aerosoli si, in combinatie cu metodele babesti (ceai de ceapa, lamaie cu miere) nu mai tuseste decat fooorte rar.
An-k distractie placuta la cheful de azi!
Ninocikap la fel, distractie placuta si sa ne spui ce v-a adus Mosu'!![]()

....vine 
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
andrruzza spune:
Fetelor, sunt ok cu sanul, am luat a doua pastiluta de dostinex azi dimineata si cred ca s-a oprit deja lactatia, nu mai este sanul tare, nu ma mai deranjeaza deloc. Multam mult de sfaturi
Altfel, sunt tot varza
Rares de la ora 22 pana la 1 s-a trezit de 4 ori, iar de la 1 la 5 nu s-a mai culcat. La 5 dupa 10 minute de somn a inceput sa maraie si l-am luat cu noi in pat(premiera), l-am tinut 2 ore cu noi, apoi l-am mutat la el. L-a 9 era deja in picioare, a papat si a mai dormit pana la 11. Deja m-a apucat disperarea, nu doarme mai mult de 8 ore in 24
Ana71, este ok, avem deja 9 zile de la vcaccin, oare mai este posibil sa mai faca vreo reactie?

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
La multi ani pamatufilor lui Ako!

nino, distractie placuta la 

ellinia spune:
Ana71, si noi tot 9 zile de la vaccin si pana acum totul este in regula. Eu l-am scos pe Stefan aproape in feicare zi din casa, sper sa nu se mai intample nimic de acum incolo. Poate mai astepti totusi un pic cu untul. Sa nu fie prea gras pentru stomacelul ei. Vezi ce am patit eu! Acum nu stiu daca era de la grasime sau de la faptul ca eu ca o capcauna ce sunt, lasam pachetul afara din frigider si e posibil ca din cauza diferentelor de temperatura sa fi suferit vreo modificare...Eu ii rupeam bucati mici de paine si ii puneam un strop de unt si ii placea foarte tare! Nu i-am facut niciodata piureul la blender, il mai bagam la mixer, dar fiind cantitatea asa de mica pana la urma il faceam cu furculita, si poate a fost mai bine ca nu l-am invata cu paste, are destul de mult timp de cand mesteca destul de bine, asa stirb cum e
. La blender i-am pus orez fiert cand era bolnavior si nu i-a placut deloc pasta aia alba si lunga.
Andruzza, esti pe calea cea buna cu sanul. Dar...totusi ar trebui sa faci ceva cu somnul lui Rares, te afecteaza psihic, eu una nu as suporta! Esti totusi de admirat ca te chinuie de atata timp si nu i-ai dat nimic de somn!
Distractie placuta fetelor care se duc sa se intalneasca cu Mosul! Si nu numai! Sau...spor la treaba
! Si poate ne spuneti si noua ce bunataturi pregatiti! Eu m-am scos
daca vine mama!
SARBATORI FERICITE VA DORIM! 
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ako spune:
fetelor, deci:
in legatura cu sterilizatul - de la inceput si pana in prezent spal biberoanele si tetinele doar cu apa, apoi le fierb.
cu triplu test - evident ca am patit'o si io...toate mi'au iesit super de mari. disperare ...dar uitasem cu desavarsire ca in burtica mea pluteau ambii pamatufi. pt. buna regula si tind cont de varsta /33 ani/ am vrut sa fac si amniocenteaza, dar doctoru' m'a potolit...:)
am vb cu amica mea, pediatra - cica, in general reactiile la vaccin apar in primele zile ...pt. un procent f. mic de vaccinati, reactiile apar dupa 2-3 saptamani. deci, sa fim optimiste...
ako+darian+rares
andrruzza spune:
ellinia, eu deja m-am obisnuit cu programul asta
Dar pentru el nu-i bine deloc. I-am dat Calma baby, altceva nu i-as da, sedativele inca le mai aman. Ma gandesc ca daca ii dau romergan 2-3 zile si apoi o vom lua de la capat, ce fac, il tin tot timpul sedat?? Mai ales ca pana acum in afara de Ca, vigantol, fier si ceva panadol, nu i-am dat nici un medicament. Mai astept putin, poate gasim alta solutie decat sedativele.

ellinia spune:
Andruzza, sa dea Domnul sa-si stabileasca si el un program normal! Poate asa se manifesta durerile de gingii la el! Si eu ma gandesc si sper sa ma trezesc intr-o dimineata si sa gasesc gurita lui Stefan cu multi dinti in ea
!
SARBATORI FERICITE VA DORIM! 
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
dariaevelin spune:
Salutare!
la multe luni si ani darian si rares!
!
costina draga mea! esti o tare! de admirat! si de luat exemplu. De cateva zile,tot imi propun sa imi fac vreme sa scriu,numai ca socoteala de-acasa.... Daca tu rezisti in ritmul asta...atunci singura problema care ramane,e nerealizarea somului lui Rares. Si chiar daca ar dormi putintel mai mult dimineata,nu stiu daca-i tocmai odihnitor sa aiba atatea treziri. Sa nu te superi ca scriu asta, striu ca tot amani sedativele. Te inteleg perfect. Singura chestie e, ca nu cred ca somnul lui,intrerupt si neidestulator ,este mai sanatos. Parerea mea(si ,sper sa nu gresesc sau sa spun aberatii) e sa in incerci 3 zile cu fenobarbital(romerganul,din cate ne-a explicat noua dr,are efect antiinflamator si reactie de sedativ,nu este sedativ in principal).Eu una,asa as face. e drept ca nu ma caracterizeaza perseverenta si ambitia de care dai tu dovada
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
caramella spune:
Fetelor eu sunt disperata,Alicia e bolnavioara pentru prima data,are rosu in gat.De 2 zile are febra,miercuri seara a avut 38cu9,azi noapte 38cu1.Am fost ieri la dr.si a zis ca are rosu in gat,eu credeam ca e de la dinti.Cum nu are alte simptome,chiar nu credeam sa aiba altceva.Ea e asa cuminte draga de ea ,tot somnolenta e,dar ce ma ingrijoreaza cel mai tare e ca nu mananca ,iar lichide bea foarte putine.Aseara a baut 100ml lapte,la5 tot 100,i-am facut ceai de abia a gustat din el.Acum e trecut de 1 si ea nu a mancat mai nimic,cateva linguri de fructe cu biscuiti si mai putin de jumate de felie de paine cu unt.Nu mai stiu ce sa fac,m-am gandit sa-i dau ce ii place ei,dar vad ca orice i-asi da tot nu mananca.Tratament i-a dat nurofen de 3 ori pe zi,vitaminac siospamox pe care mi-a zis sa mai astept 2 zile sa vad daca mai face febra si apoi sa il dau.Sper sa ii treaca cat mai repede.
A cantarit-o are 8,300kg ,a pus 400g,si lungime 74cm.De mancat a mancat putin toata luna ,de fapt o saptamana a mancat foarte bine mi-am amintit.
Am discutat si despre vaccin cu dr,ea a zis ca nu e foarte deacord cu el,ca nu se prea prinde la copii asa mici si ca dupa el trebuie facute analize de sange sa se identifice prezenta anticorpilor antirujeolici,daca nu e facut degeaba,voi stiti ceva de asta?Oricum acum nu-i mai fac sa vad la anul.