Bebelusi de martie - aprilie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
danna_J spune:
An-k, bine ca ai Net! Sper sa-i treaca Biei raceala cat mai repede. Si inca ceva, ieri am vorbit doar 5 minute la tel (iti dai seama?) si n-am mai dat de tine apoi!Adseana, LA MULTI ANI si tie si Alexandrei, va pupam si multumim ca ti-ai adus aminte si de noi.Noi n-am mai 'semnat condica' dar nu stiu din ce motiv in afara ca sunt inca racitutza (nu mi-a trecut de tot), am mai facut cumparaturi si impodobit bradul si de Narcis s-a prins raceala care mai mult ca sigur e o viroza ca trece greu (cred eu... bine ca nu Sindromul Down (poate e o gluma deplasata))... citi si eu perluta.In alta ordine de idei, va iubesc!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina www.geocities.com/alinalumina" target="_blank">Alina-Lumina (site) Craciun fericit!
danna_J spune:
Andruzza, esti o domnita scumpa (salutari si pupice lui Rares)!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina www.geocities.com/alinalumina" target="_blank">Alina-Lumina (site) Craciun fericit!
danna_J spune:
Noi inca nu am inceput spalatul pe dintisori (Andruzza) insa trebuie ca deja avem doi frumusei. Eu am o periuta mica si mai trebuie sa-i cumpar pasta (iti spun eu de care ca nu mai stiu cat fluor trebuie sa contina) cred ca de la farmacie, si se slapa o data pe zi seara (de obicei)!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina www.geocities.com/alinalumina" target="_blank">Alina-Lumina (site) Craciun fericit!
ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Darian Gabriel Ako si Rares Mihai - Ako.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
ellinia spune:
Buna dimineata!
Gata, ne-am revenit din soc, am montat geam din nou, pentru cateva ore ne-am mutat cartierul general in alta camra...acum suntem bine, uf! Hm, nu era incuietoare automata, ci o usa obisnuita de balcon, si un maner era slabit, asa ca a alunecat in momentul in care am tras eu usa - am elucidat misterul! ![]()
Ako, sa-ti traiasca pamatufii! Si sa te bucuri de ei, zi de zi!
Sunt incantata, vine mama la noi de sarbatori, poate mai iesim si noi ca doi porumbei singurei in oras, poate tragem chiar o fuga undeva prin apropiere, vreo zi jumate, sa ne mai relaxam un pic...![]()
Nici noi n-am inceput periajul. Da' la cei doi dinti razleti pe care-i are Stef! Si oricum are gingiile foarte umflate, cred ca ar fi un chin, oricat de moale ar fi periuta, asa ca mai astept. Nino zicea ca sunt la Sensiblu.
SARBATORI FERICITE VA DORIM! 
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ninocikap spune:
Andrruzza cand l-am intarcat eu pe Alex mi-au fost foarte bune foile de varza strivite si mi le-am bagat in cupele de la sutien... Nici eu nu i-am luat inca periuta de dinti lui ALex, cred ca Mamacita zicea la un moment dat ca are.. eu am vazut intradevar la Sensiblu, cum ti-a zis Ellinia
Adseana sper sa reusiti sa "evadati" de sarbatori si sa va simtiti bine..
An-k ce bine ca ai iar net...si petrecere frumoasa alaturi de sotior. Multa sanatate Biei. 
Ellinia sper sa reusiti si voi sa fugiti un pic de acasa..si distrati-va si pentru cele care nu pleaca nicaieri..
bine ca ati rezolvat si cu geamul...
Danna sanatate sotului si ia va rog frumos... semnati condica la timp
... 
Poze
Varsta Alex
ninocikap spune:
Si ca sa nu se supere nimeni...BUNA DIMINEATA TUTUROR MAMICILOR!!!de pe forum..
in alta ordine de idei... tati ne-a anuntat ca azi pe la 3 sa ne ducem la firma la el ca vine Mosu'.. in fiecare an asa organizeaza ei.. imbraca pe cineva in Mos Craciun (acum 2 ani a fost sotul).. si au si brad..si le da la copii cate o mica atentie.. vorba lui..importanta e atmosfera... Alex e cam mic sa isi dea el seama ce si cum.. dar ne vom duce totusi.. abia mai iese si mami din casa..![]()
Poze
Varsta Alex
ellinia spune:
Ninocikap, super! O sa-i placa lui Alex! Sigur o sa fie atras de beculetele de la brad! Distracti placuta!
SARBATORI FERICITE VA DORIM! 
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ako spune:
hehehehe.....ziua buna
le'am transmis telefonic pamatufilor urarile voastre si, desi super de ocupati cu bagatul telefonului in gura, au catadicsit sa va multumeasca din ambele miocarduri ...:))) si io, de asemenea...:))
ako+kitzkotzel+bomfli
Ana71 spune:
Buna,
Multumim fetelor care ne-au felicitat! Sunteti niste dragute!
Si uram si noi cu intarziere:La multi ani, Biei, Irinei, Alexandrei si lui Rares.
La multi ani pentru astazi pamatufilor lui Ako!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!
Noi am avut 2 zile tare incarcate. Eva s-a invatat sa fie bagata in seama toata ziua. Alearga cu premergatorul (dar nu ii place sa stea acolo mai mult de 10-15 minute) si trage tot ce-i sta in cale. In rest, vrea numai sa ne jucam, sa dansam si sa se joace numai cu lucruri noi. Chiar ma enerveaza situatia asta, casa e plina de jucarii, in special de la Victor (trebuie sa calci cu grija sa nu dai peste ceva-imi ia cel putin 30minute sa le tot strang seara de seara) si ea e interesata de tot felul de prostii(de cele mai multe ori neindicate). Si a inceput iarasi sa nu mai manance legumele. Se stramba si icneste sa vomite cand i le lau. Am incercat tot felul de combinatii, dar pur si simplu nu vrea. Voi ii mai faceti piureul de legume tot la blender? Ma gandesc ca ar fi timpul sa inceapa sa manance si mancare pasata, dar nici nu vrea sa se uite (legumele nici cele facute cu blender-ul nu le mananca). Fetelor, Ellinia si Nino, cum le dati painea cu unt, bucatele mici?
Marti e mare serbare la mine la servici, vine Mosu'. Ce parere aveti sa ma duc si cu Eva? I-am facut vaccinul luni (deci ar trece cam 8 zile). Mie mi s-a spus sa evit s-o cam scot cam 2 saptamani (ca nici nu e imunizata contra pojarului-dupa 10-14zile se imunizeaza si in plus e mai receptiva la alt gen de virusi).
An-k, sanatate multa Biei!
Andruzza, la mine a functionat de minune (dupa ce am intrerupt alaptarea) foile de varza. Putin strivite si aplicate pe san. Cu pasta de dinti mi se pare cam devreme (zice invidia din mine ca Eva nu are inca dinti
). dar la modul serios, lui Victor i-am cumparat de la primii dintisori periuta si doar il periam usor (cand ma lasa). Cu pasta am inceput dupa un an si jumatate. Cum se simte Rares dupa vaccin?
Ellinia, imi pare rau pentru patania ta. Bine ca s-a rezolvat cu bine.
Rrox, felicitari pentru aparat. Cred ca este util. Victor nu prea a avut probleme cu mucozitatile, dar cand a fost nevoie pediatrul lui ne-a trimis la aspiratii la spit. Gr. Alexandrescu. Si tare bine i-au facut aspiratiile alea.
Andira, referitor la triplu test, din experienta mea, te sfatuiesc sa nu-l faci. Eu am innebunit vreo 2 saptamani din cauza lui (imi iesise BHCG mai mare) si pana nu am ajuns la dr. Pop (care este, se pare cel mai bun ecografist pe probleme de obstretica) care a fost foarte categoric ca nu e nevoie de amniocenteza, nu am avut liniste. Desi nu este genul care sa-ti explice prea multe, cred ca vazandu-ma asa de disperata a vorbit cu mine vreo jumatate de ora (dupa o ecografie, in saptamana 18 foarte amanuntita-a durat vreo 45 minute) si mi-a spus ca, in cele mai multe cazuri sindromul Down este insotit si de alte malformatii. Chiar in cazurile in care nu este insotit de alte chestii, daca pliul nucal (un bun indicator al SD) al copilului (in saptamana 11-14 este sub 3 mm) sansele sunt extrem de mici (si oricum nu triplu test te lamureste ci doar amniocenteza). Spina Bifida poate de asemenea sa fie evidentiata ecografic. Mi-a spus ca singurele chestii care nu pot fi aflate dupa ecografia ( el se referea la ecografia facuta de el, cu aparatul lui) sunt:daca copilul aude, daca vede (el vizualizeaza doar cristatalinul si spune ca e normal) si anumite conexiuni de la creier. Dr. mea, care e destul de disperata cu triplu test dupa ce a vazut ecografia lui Pop mi-a zis sa stau 100% linistita. Plus ca acum vreo 3 saptamani am aflat de la o amica de o cunostita care a nascut un copilas (mamica copilului chiar e medic) cu SD dupa un triplu test perfect. Aa, si eu am 34 ani (deci sunt mai in varsta decat tine). Dar bineneles decizia iti apartine. Nu-l face totusi,daca te hotarasti,la Medsana.