La noi la Galati sa veniti ! (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La voi Cookie e chiar sarbatoare ! Asa cadou.....! Ne vedem maine bineinteles, eu pot dupa 4...ca in pauza de masa ...e prea putin

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Salut!
Laura,vad ca n-ati mai avut rabdare si ati facut bradul.Pana acum nici un accident cu Daria? Nu a spart globulete...? Mie de asta mi-e frica.Anul trecut a fost oarecum interesat de brad,dar cand a vazut ca-l inteapa nu s-a mai dus sa traga de el,il admira dar de la distanta.Am cumparat bradul de cateva zile,l-a vazut dar nimic.Ma gandesc insa cand l-o vedea cu globuri si instalatii ce incantat va fi si mi-e cam teama ca va vrea sa se urce in el.Va povestesc eu de Craciun daca mai pot iesi din camera sau nu.
Alina,vad ca Vladut s-a simtit bine la Mos in brate,s-a si odihnit un pic. pentru pitic.
Cookie,imi pare rau ca Sabina e inca bolnavioara.Poate antibioticele date acum isi fac efecul repede si o sa fiti in forma de sarbatori.Sanatate multa!
Gitana,noi de Craciun vom fi acasa,eu nu pot sa-mi imaginez Craciunul in alta parte decat acasa,iar de revelion cu socrii,fericirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Hana multumim.... s-a odihnit un pic? a dormit doua ore in contunuu in conditiile in care acolo mai erau cel putin 30 de copii care alergau, cantau ....... acasa nici daca umblu in varfuri nu dioarme mai mult de jumatate de ora ......
Cookie sanatate multa Sabinutei ca de la o vreme tot bolnavioara este :(.
vad ca ati cumparat brazi ..... ba chiar si impodobit unele .... sunt invidioasa, pana sambata nu iau ca nu are cine ..... si de impodobit parca vad ca patesc ca anul trecut ... adika cand lumea papa deja sarmale facem si noi bradul.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Cookie ce spui daca ne intalnim mai devreme ? Am hotarat cu mama sa mergem prin magazine, poate pe la Metro sa-i luam cadou sora mii pt logodna .N-as vrea sa pierd intalnirea cu voi . Daca puteti...Cum se simte Sabinuta ? Sper ca e mai bine ! Ai terminat rochita ?
Hana, da n-am mai avut rabdare si am facut bradul. Reactia Dariei a fost super...cred ca de acum asa vom face bradul...cat mai devreme ca sa ne bucuram mai mult de el. Sa stii ca n-a daramat nimic. Bine, e drept ca Daria inca n-a descoperit "placerile " cataratului , a ciocnit globuletele, a mangaiat beteala, a ascultat povestile mele doar cu ochii la brad. Deocamdata...
Alina, am o cunostinta al carui baietel nu doarme bine decat daca e in sufragerie, pe canapea cu televizorul deschis, eventual si cu doi-trei musafiri. Poate si Vladutul tau vrea ceva " galagie " cand doarme . Incearca cu radio sau ceva cantece de copii.
Gitana, noi de Craciun avem finii la masa, iar de revelion vom petrece tot la noi acasa cu cativa prieteni. Sper sa ne distram !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata!

Laura, eu azi am un program...de toata jalea!

Ieri m-au chemat la serviciu sa-mi completez actele pentru CIC...numai ca lipsea ceva esential(o cerere tip) si azi fac acelasi drum...

Mai am o caruta de cumparaturi de facut, aseara am fost in Modern, dar am ramas taaaaaaaare dezamagita...

Nu vreau sa ratez cu nici un chip intalnirea, sigur ajung azi la Universitate, dupa ce ies de la serviciu...dau un telefon!

Sabinuta e tot mucoasa, dar sper sa se rezolve cu cel antibiotic.
Bineinteles ca n-am avut timp sa termin rochita, poate zilele astea apuc sa cos blanita aia, ca e gata pregatita...

si sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Laura pai si eu il las sa doarma cu galagie ....mai ales :cutiuta muzicala" am invatato pe de rost, ca sa nu mai zic ca sunt si o culta ...Mozart heheheh

uite nah ca suntem si noi mucosi ......toti trei :)

Cookie iti depun cei de la munca dosarul pt cic? sau tot tu trebuie sa te duci la primarie in ianuarie???
Laura chiar asa cred ca tu stii mai bine cum e ???

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Da , Alina eu stiu foarte bine pt ca deja am facut vreo trei drumuri pe la cas.
Dosarul se depune de catre angajatori la Directia de munca solidaritate sociala ( pe faleza vis a vis de parc, de la tribunal spre Dunare) dupa o programare alfabetica a firmelor. La cas trebuie depusa o situatie cu datele mamelor si a copiilor.
Dosarul trebuie sa cuprinda: copie dupa certificatul copilului, dupa cererea de intrare in concediu a mamei,copie dupa buletinul mamei, o adeverinta tip, declaratie pe propria raspundere a tatalui cum ca nu beneficiaza de indemnizatie. Pe toate copiile trebuie specificat "conform cu realitatea " si trebuie sa aiba stampila unitatii.
Cam atat ! Eu am programare pe 4 si 6 ianuarie, deci pot spune adio la concediul de dupa Revelion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

De-abia astept sa venim la Galati de Craciun ca n-am mai fost demult si mi se face dor de orasul meu natal...
Traiasca Galatiul

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Jocelyn, pai haideti, veniti! Si va rog, si cu un pic de zapada de Craciun, ca sa fie mai frumos!

Eu inca n-am apucat sa cumpar bradul, dar maine ma fac luntre si punte si voi bifa aceasta problema. Scuzati limbajul, am ramas setata pe povestea pe care i-am citit-o Ancai...:)

Sanatate multa la toti puiutii bolnaviori, sa se faca repede bine ca sa aveti sarbatorile linistite!

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare!
Vad ca fetele noastre sunt taaaare ocupate...se pregatesc intens pentru sarbatori...

Stie cineva cum se face un muschiulet de porc umplut?

Mergi la inceput