La noi la Galati sa veniti ! (14)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Neata, iubitelor ! Somnoroase ? pe sub brad dupa bomboane ????
Alina, mie mosul mi-a adus vasul de la robot pe care il sparsese Daria, aaaaa si de la fini ( stiu ei ca stau mult in bucatarie ) o tava de cuptor din aceea buna-buna ( pe care o visam eu de mult....). Ce a spus iubitul sot de Potheras ?
Cookie , cum fu petrecerea ? Pupici multi bubulinei tale , o viata luuuunga si plina de fericire si sanatate !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vladhana spune:
Gitana,ma alatur si eu la mers la sala din ianuarie.Nu se mai poate,trebuie sa dau jos colacul de la burtica.Si cred ca m-a convins Cookie sa merg la sala unde se duce ea pentru ca nu e asa de aglomerata ca la Insula unde am mai fost eu.
alinam spune:
da petreceti nu gluma!!! ca e tare liniste pe aici.
Laura sotul a fost foarte incantat ...citeste de cate ore are timp, bine, nu prea are dar macar cateva pagini :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
vladhana spune:
Azi Vlad a fost in parc,cred ca pentru ultima oara anul acesta.A murdarit pantalonii,dar nu asta conteaza pentru ca s-a dat iar in tobogan,in roata,in leagan.Cum sa incheie anul fara sa treaca putin prin parcul care l-a gazduit toata vara.
A fost o zi linistita,ne-am ocupat doar de el.
ELIZA MIRON spune:
mey, dar cat mai petreceti fetili?
Chiar nimeni nu are timp azi de-un salut, ceva? Toata lumea e ocupata? Sau va pregatiti de sarbatorit Stefanii?
cuckie asteptam povesti de la sarbatoarea Sabinutei; ce-a ales?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
Buna fetelor si La multi ani!
Nu am mai intrat demult, si chiar imi era dor de voi. Am citit aseara constiincioasa tot cap. 14, ca a stat sotul cu fata si am mai respirat si eu. Noi am fost cumintele se pare si uite ca a venit si la noi mosuletul (am pus cateva poze cu Craciunita mea aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/alpe_21/album?.dir=/f198
Si eu am pus kg pe mine de cand am nascut, dar eu va iau pe toate care va plangeti: 81 la 1,73. Sunt masiva. Dar si mananc. De oboseala imi vine sa mananc numai dulciuri. Milky way minute e ultima preferinta. In general stau numai eu singura cu fata si uneori e agitata rau pana seara si in scurtele pauze mananc de nervi si oboseala. Tocmai cum e rau. Ce regim pot eu sa tin cat alaptez? Am zis ca dupa sarbatori renunt la dulciuri si fainoase. Sa vedem...Dar pana la primavara mai sunt 2 luni si 20 de kile se dau greu tare jos.
Si pe mine ma doare spatele, Alina, de la plimbarea prin casa, ca daca ne asezam pe fotoliu parca are ace in fundulet, imediat trebuie sa ma ridic sa o plimb. Si e innebunita sa se uite la tablouri, critic de arta o face mama!
In rest gangurim, ne studiem pumnisorii, dupa care ii bagam in gurita pana in gat, tipam daca mama nu ne baga in seama, si azi pt prima data ne-am intors pe o parte.
Va pup si mai intru, ca pana pe 3 e sotul acasa, si am ajutor. M-am scos!
alinam spune:
Foarte okupata lumea zilele astea :)
Cookie noi te asteptam cu povesti si poze de la petrecere.
Almy ti-am vazut Craciunita e frumusica fok.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
cookie spune:
Salutare, dragelor!
Iaca mai poposim si noi pe-aici, dupa niste zile agitate si pline de petreceri...
Noi am inceput din Ajun cu party de bebelusi...durere! a fost foarte frumos, ne-am distrat de minune(adica ei, copiii, ca adultii au stat mai mult cu bunghiu' pe ei )
N-o sa credeti ce a luat fiica-mea de pe tava...eu, care ma gandeam ca scot vreun pui de intelectuala din ea , a ignorat complet indemnurile asistentei de a lua bani si snopul de chei de patron si a inhatat fara sa stea pe ganduri, pieptenele, metrul de croitorie si parfumul! Iote, na! Interpretati voi acu'!
Am primit o multime de cadouri, dar cel mai tare din parcare a fost asta :http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/detail?.dir=/94e2&.dnm=f13fre2.jpg&.src=ph care m-a lasat masca!
Ziceti si voi, acuma...
De craciun am facut rondul la bunici, frati si cumnati, am halit pana n-am mai putut(a nu se intelege ca doar atunci, noi de 4 zile mancam intr-una!)
Ieri am avut si un party de copii mai mari, la fetita unei prietene care a implinit 4 anisori)fetita, of course!) si am avut acolo un Mos veritabil(saru-mana, Vilma!) si ne-am mai petrecut si acolo...of, tare greu de noi!
Azi am incheiat apoteotic cu o pomenire pentru socru-meu, pe care il chema Stefan si...cu multa papa, bineinteles.
Si inca n-am indeplinit toate punctele propuse in programul de Craciun!
A, era sa uit!
Am pus si niste poze cu copila mea de un anisor
Multumesc de urari!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=/94e2
Acu' ma duc, fata plange de foame si bate in usa de la dormitor...mama denaturata ce sunt!
cookie spune:
Buna dimineata!
Trezirea, ca s-a terminat Craciunul!
Pregatiti-va de Anul Nou!
Almy, ce scumpica e fetita ta...
Sa stii ca ma inscriu si eu serios in programul de slabit dupa sarbatori...lasa, ca declaram noi razboi kilelor alea nesuferite, facem front comun si se duc ele!
Laura, cum te-ai distrat la logodna?
Toate cele bune surorii tale, sa aiba parte de dragoste si intelegere!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Hai sa fiu eu prima:
AHO AHO COPII SI FRATI
STATZI PUTZIN SI NU MANATZI
PE SUB BRAD ...MA ASCULTATZI
....
IN PRAG DE AN NOU
VA DORESC VESELI SA FITZI
SA AVETZI COPII CUMINTI
SA INVETZE SI SA ASCULTE
SA ADUCA CASEI BUCURII MULTE
PE DESPRECOPII SA STATI
DIMINETI SI SERI UITATZI
MANCAREA SA NU O ARDETZI IN CUPTOR
SOTZUL SA VA FIE DE AJUTOR
IA MAI URATZI MAI...
HAAAAAIIIII
HAIIIIIIII
PLUGUSORUL IL TERMIN
IA SA-MI DATZI NITZEL VIN
SI NISTE PRAJITURELE BUNE
FACUTE DE VOI DRAGI GOSPODINE!!!
IA MAI URATZI MAI....
HAIIIIIII
LA ANU SI LA MULTI ANI!!!
Buna ziua la toata lumea...eu nu prea am mai avut timp de net...caci nu prea am stat pe acasa.Acu 2 sapt am fost plecata la Oradea cu sotul meu si ne-am luat masina..un opel...Am trecut cu ocazia asta si prin Cluj..prin Tg MUres(unde am inoptat la o buna prietena de aici de pe Dc:alycia)...apoi acasa.Am plecat joi si am ajuns acasa duminica.Luni am plecat la Focsani la un inventar pe care l-am facut acolo pt o firma care se ocupa cu inventare si evaluari.Am venit joi seara.Am facut si pregatiri de mos Craciun..bradutzul.si toate celelalte...
Duminika am plecat la tara....am venit a doua zi...ieri m-m odihnit si eu..si cam astea noutati
Stefan iarasi mi s-a imbolnavit..iara febra..iaa otet....iara antibiotice...
Mihai e bine...macar atata..insa daca ar fi mai cuminte ar fi si mai bine!!
Am mancat si eu detoate si abea astept sa treaca Revelionul sa ma apuc iarasi de cura de slabire!
Cam astea noutati!!
De Revelion nu mergem nicaieri la vreun Restaurant.O sa umblam de colo colo cu uratul....la socrii..la cumnatamea....la nasi..cam asa!!
Eu va urez tuturor un sfarsit de an stralucitor,cald,linistit plin de bucurii alaturi de toata familia!!CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!