La noi la Galati sa veniti ! (14)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
Sabinuta la multi ani sa cresti mare si frumoasa !!!!
Cookie sa ne spui ce a ales Sabinuta la mot :).
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lucia1 spune:
Vilma,cum adica pot sa intreb de el la ziar?Il chiama Condurache Virgil.Am intrat pe saitul acela care mi l-ai dat tu,dar nu stiu ce trebuie sa fac.Poate ma lamuresti si pe mine.Merci mult de tot.PUPICI!
Sarbatori fericite!
ELIZA MIRON spune:
"La multi ani, Sabinuta!" Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa mostenesti talentul, priceperea si veselia mamei tale!
alinam spune:
Eliza da ce matinala esti mai!!!
Neata! Toata lumea are treaba azi ... :) numai eu nu fak nik ...adika stau cu bb in brate e si asta o treaba, nu?
ELIZA MIRON spune:
Da, m-am trezit dimineata ca a plecat sotul meu la vanatoare (daca tot e ajunul craciunului...)si m-am infipt repede in computador ca nu am avut net cateva zile si sunt in recuperari!Sarbatori fericite!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Craciun fericit! si sa primiti cadouri multe si frumoase de la Mos.
La noi au venit parintii deci am ajutoare asa ca noi bantuim toata ziua si mama sta cu cupilu
ieri am bucatarit asa ca azi ne-am plimbarit si de acuma sa facem si bradutul.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
LauraFlo spune:
CRACIUN FERICIT ! Sanatate, fericire, putere de munca , rabdare si multa multa dragoste si intelegere !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
Neata!
nu e nimeni pe aici??? va invit la un ceai (anticolici si pt lactatie) e cineva interesat??? nu ne spuneti si noua ce v-a adus mosul???
vladhana spune:
Craciun fericit! Sa aveti parte de multa,multa dragoste si sanatate!
[red]Sabina[/red],La multi ani! Iti urez sa cresti mare,sa fii sanatoasa si desteapta!
Imi pare rau ca nu am scris ieri,am crezut ca am sa am o clipa libera dar m-am inselat.
Va spuneam acum doua zile ca Vlad urma sa se intalneasca cu mosul... S-a intalnit dar nu i-a prea placut barba lui,intai i s-au incalcit mainile in ea,apoi cand mosul i-a cerut sa-i dea un pupic s-a atins cu fata de barba si a zis categoric NU.Drept urmare s-a urcat pe fotoliu si s-a uitat la el,a vorbit cu mosul dar n-a mai vrut sa se duca in bratele lui.A primit de la mos un mos de jucarie care canta si schiaza,fructe multe si dulciuri.Azi-noapte a venit iar mosul si i-a mai adus un trenulet care merge pe sine,o masina cu telecomanda si doua telefoane cu fir intre ele ca sa nu mai aiba ispita de a vorbi la telefonul nostru.Unul va fi pus in dormitor,celalat in sufragerie si ne sunam intre noi si vorbim.Asa ne poate anunta si ca s-a trezit din somnic.
Cam asta s-a intamplat la noi in ultimele zile.
Va pup!
gitana spune:
HO HO HO!
Buna dimineata si craciun fericit!
Vad ca toata lumea s-a pregatit pentru sarbatori,ati gatit tot felul de specialitati... eu nu am gatit nimik.In schimb am fost ieri la nasi care au avut o masa super imbelsugata si cred ca am mai pus un kg pe mine . In orice caz, sunt foarte hotarata ca la anul sa ma duc la sala cel putin de doua ori pe saptamana.
Nu stiu daca mai intru pana dupa revelion asa ca va urez un an mai bun si "Sa va distrati bine!"