Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 15
eveline spune:
quote:
Originally posted by FELISquote:
Originally posted by eveline
Ia uitati aici...nu va e mila?...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
[blue]EVELINE... ce trebuia sa fie acolo?... ca nu e nici o poza... sau nu m-am prins eu...
[
Felis siMihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Cum sa verific daca e poza sau nu....ca eu cand dau click se deschide poza...voua nu?!....asta e....sorry
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
monica-elizabet spune:
mie nu mi se deschide poza, am incercat si azi dimineatza si nu mergea...imi dau si eu cu parerea mea de necunoscatoare dar am tot vazut ca scriau pe-aici fetele trebuie sa faci public albumul
ha ha...daca merge ma fac profesoara de "teorie" cu practica stau prost de tot![]()
pupici la toata lumea
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
eveline spune:
N-are nimic....oi fi scris eu ceva gresit...albumele sunt publice. Spuneti-mi va rog, linkul din semnatura cu "Pozele iubitei" vi se deschide? Ca acolo e si poza asta, in "Bianca", ultima poza...oricum, cine stie ce e....
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
eveline spune:
Daca nu merge nici asa, inseamna ca mai mult ca sigur am eu o problema
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
andreap spune:
buna dimineata!
Am vazut poze cu copilasi frumosi(ce rau imi pare ca nu am fost si noi........
),cu un Mihaita care acum o sa alerge prin casa
...va distrati,nu gluma!
Noi am fost la Pitesti,ne-am plimbat cu Diana si Andrei,ne-am dat in masinute..a fost frumos.Mai nou Mariuca plange cu niste lacrimi de crocodil cand nu faci ce vrea ea9de ex.cand o iau din masinute dupa ce oricum deja facuse cateva ture bune
)
Nu am timp sa recuperez cele 2 zile de absenta,asa ca ...o sa citesc de acum incolo.
Mai ..ce au copchiiiiiii astia cu foarfeca?Ca vad ca si Ruxi urmeaza traditia..![]()
Va doresc o saptamana buna si ne mai auzim
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
carmen spune:
Buna fetelor,
jasmine ma bucur ca raducu e mai bine. Nu acelasi lucru pot spune si despre daria. Dupa ce a fost OK cateva zile de sambata iar a inceput sa aiba secretii in piept si astazi tuseste de mama focului. Sunt disperata. De la inceputul luniinov a luat de 3 ori antibiotice, 5 zile de injectii FORTUM si colac peste pupaza am facut si vaccinul vineri.
Cand am sunat-o pe dr sa vad daca e la cabinet dupa amiaza nu ii venea sa creada ca iar tuseste. SPER SPER din tot sufletul sa nu fie iar la plamani. Joi face un anisor si vrem sa ne bucuram. Nu am chef nici sa ma gandesc la sarbatori ca sa nu mai vorbesc de curatenie sau altele de genul asta. Stau cu inima stransa pana mergem la dr sa vedem ce e.
Numai bine.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
onitza spune:
quote:
Originally posted by FELISquote:
Originally posted by eveline
Ia uitati aici...nu va e mila?...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
EVELINE... ce trebuia sa fie acolo?... ca nu e nici o poza... sau nu m-am prins eu...
ONITZA...daca tot te-ai intalnit cu Mosu... nu l-ai intrebat ce-mi aduce si mie?... Frumos brad
![]()
Felis siMihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Da, am vorbit si a promis ca la anul organizeaza o petrecere speciala de Revelion intre prieteni, cu copilashi, cu mos craciun, un super brad si muuuulta iubire!!!!!!!
ce zici????
Uite
si
NOUL PATUT de care ziceam, ca nu are 2 nivele!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64719" target="_blank">Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mihai-Cristian (06.12.04)
daca tot te-ai intalnit cu Mosu... nu l-ai intrebat ce-mi aduce si mie?... Frumos brad