Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

AICI incep pozele de la petrecerea Anei...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Frumoasa petrecere ,dar am o nelamurire :al cui era copilasul cu plete ca ale fiului meu (adica lipsa )?
Felis ,pupa-l-ar mama de frumos ,acum pleaca in picioruse si o sa alergi dupa el .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana2004

Frumoasa petrecere ,dar am o nelamurire :al cui era copilasul cu plete ca ale fiului meu (adica lipsa )?
diana2004

SA fie vorba de ACEST COPILAS

Eu le-am denumit pe marea majoritate

Multumim de apreciere, si eu sper sa il vad mergand, dar mai e cale lunga...

Petrecerea lui Mihai!
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by diana2004

Felis ,pupa-l-ar mama de frumos ,acum pleaca in picioruse si o sa alergi dupa el .

diana2004

E Bianca Ioanei_du.

Felis,despre ce iluzie optica vorbesti,ca eu nu ma prind?Am tresarit cand s-a deschis poza cu Mihai stand in picioare.

LA MULTI ANI pt frumoasa ANA !

Radu e ceva mai bine.Nu mai are febra,nici nasul nu mai curge asa de rau,se simte mai bine,a inceput sa manance cate ceva (dar e departe de cantitatile pe care le manca inainte sa fie bolnavior).Oricum eu m-am mai potolit acum,nu mai sunt asa de stresata.

Pana la urma se pare ca avea dreptate Sabina : toata beleaua asta n-are legatura cu rujeola,e pur si simplu o receala urata.

Roserb,cred ca te-am speriat degeaba.Eu zic sa-i faci linistita vaccinul lui Mihnea.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Hai ca m-am luminat !
Noi ne-am intilnit in we cu Andreap si Mariuca de care Andrei a fost f. interesat ,i-a facut curte Mariucai si ea i-a zimbit stirb .
Noi ne laudam cu 7 dinti si o maselutza !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine
Felis,despre ce iluzie optica vorbesti,ca eu nu ma prind?Am tresarit cand s-a deschis poza cu Mihai stand in picioare.

Adica nu e chiar adevarat ceea ce vezi: faptul ca il vezi stand in picioare, nu inseamna ca si sta...El nu sta nici in fund fara sprijin... Sta intr-adevar in piciare cateva secunde daca are la spate un cat de mic punct de sprijin- in acea poza avea la spate canapeaua

Petrecerea lui Mihai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ia uitati aici...nu va e mila?...

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANISHORI! MARIA SI ANA-MARIA, sa cresteti mari si sanatoase si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti in viatza
noi suntem ca dupa petrecere dar nu
va pupam si va uram noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Azi ne-am intalnit cu MOSHULin Plaza si am admirat BRADUL URIASH! !!!!

NOAPTE BUNA!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eveline

Ia uitati aici...nu va e mila?...

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

EVELINE... ce trebuia sa fie acolo?... ca nu e nici o poza... sau nu m-am prins eu...

ONITZA... daca tot te-ai intalnit cu Mosu... nu l-ai intrebat ce-mi aduce si mie?... Frumos brad

Petrecerea lui Mihai!

Mergi la inceput