Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 14
FELIS spune:
AICI incep pozele de la petrecerea Anei...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
diana2004 spune:
Frumoasa petrecere ,dar am o nelamurire :al cui era copilasul cu plete ca ale fiului meu (adica lipsa )?
Felis ,pupa-l-ar mama de frumos ,acum pleaca in picioruse si o sa alergi dupa el .
FELIS spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Frumoasa petrecere ,dar am o nelamurire :al cui era copilasul cu plete ca ale fiului meu (adica lipsa )?
diana2004
SA fie vorba de ACEST COPILAS
Eu le-am denumit pe marea majoritate
Multumim de apreciere
, si eu sper sa il vad mergand, dar mai e cale lunga...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)Petrecerea lui Mihai!
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Felis ,pupa-l-ar mama de frumos ,acum pleaca in picioruse si o sa alergi dupa el .
diana2004
E Bianca Ioanei_du.
Felis,despre ce iluzie optica vorbesti,ca eu nu ma prind?Am tresarit cand s-a deschis poza cu Mihai stand in picioare.
LA MULTI ANI pt frumoasa ANA !
Radu e ceva mai bine.Nu mai are febra,nici nasul nu mai curge asa de rau,se simte mai bine,a inceput sa manance cate ceva (dar e departe de cantitatile pe care le manca inainte sa fie bolnavior).Oricum eu m-am mai potolit acum,nu mai sunt asa de stresata.
Pana la urma se pare ca avea dreptate Sabina : toata beleaua asta n-are legatura cu rujeola,e pur si simplu o receala urata.
Roserb,cred ca te-am speriat degeaba.Eu zic sa-i faci linistita vaccinul lui Mihnea.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
diana2004 spune:
Hai ca m-am luminat
!
Noi ne-am intilnit in we cu Andreap si Mariuca de care Andrei a fost f. interesat ,i-a facut curte Mariucai si ea i-a zimbit stirb .
Noi ne laudam cu 7 dinti si o maselutza !
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Felis,despre ce iluzie optica vorbesti,ca eu nu ma prind?Am tresarit cand s-a deschis poza cu Mihai stand in picioare.
Adica nu e chiar adevarat ceea ce vezi: faptul ca il vezi stand in picioare, nu inseamna ca si sta...El nu sta nici in fund fara sprijin... Sta intr-adevar in piciare cateva secunde daca are la spate un cat de mic punct de sprijin- in acea poza avea la spate canapeaua
Felis si
monica-elizabet spune:
LA MULTI ANISHORI! MARIA SI ANA-MARIA, sa cresteti mari si sanatoase si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti in viatza

noi suntem ca dupa petrecere dar nu
![]()
va pupam si va uram noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
onitza spune:
Azi ne-am intalnit cu MOSHULin Plaza si am admirat BRADUL URIASH! !!!! 
NOAPTE BUNA!!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by eveline
Ia uitati aici...nu va e mila?...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
EVELINE... ce trebuia sa fie acolo?... ca nu e nici o poza... sau nu m-am prins eu...
ONITZA...
daca tot te-ai intalnit cu Mosu... nu l-ai intrebat ce-mi aduce si mie?... Frumos bradFelis si