Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mai fetelor... am zis sa zic si eu sanatate la copilasii bolnaviori (de SABINA, JASMINE etc), da sunt cu capul si am uitat... Sanatate multa

Am mai tras cu ochiul la subictul pe car vi-l recomandam ... la un moment dat apar si "rosiile" da... am ami citit ceva pagini pe sarite ... ca nu am timp 25 pag..
Iata ce am gasit tare haios:Cica barbatu-miu are si el 2 nevoi: mancare si sex si nici pe alea nu vreau sa i le satisfac. Si i-am zis si io ca poate el are nevoie de 2 femei.
El raspunde fericit: "Da , una care sa gateasca si una cu care sa fac sex"
Io: "Dar ce zici de 2 cu care sa faci sex?"(io verific terenul)
El: "Pai si iar trebuie sa gatesc eu!!!!!"
Ma las de sportul asta ca n-am nici un succes.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Fetelor, de zahar nu mi-a zis absolut nimic. Noi in afara de Danonino care e putin mai dulce nu am pus zahar in gurita. N-am de gand sa-i indulcesc laptele.
Cat despre fiert, cred ca-i mai bine asa. Un clocot nu-i mare scofala.
Tudor nu bea deloc lapte praf, e cahhh , asa ca am sa fiu nevoita sa-l trec direct pe lapte de vaca.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Prevad o noapte cu miros de otet, pana acum Daria a fost OK (am facut dimineata vaccinul de 1 an) dar acum vad ca se incalzeste si i-am pus un NOVOCALMIN. Sper sa nu avem o noapte alba si cu febra ca abia am scapat de belele. Ea pana acum la nici un vaccin nu a facut reactii dar cine stie.
Jasmine - sanatate multa lui Raducu.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Jasmine, si Sofia aceleasi simptome le-a avut.i-den-tic!!!!

da rujeola ba....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Mai fetelor... am zis sa zic si eu sanatate la copilasii bolnaviori (de SABINA, JASMINE etc), da sunt cu capul si am uitat... Sanatate multa

Am mai tras cu ochiul la subictul pe car vi-l recomandam ... la un moment dat apar si "rosiile" da... am ami citit ceva pagini pe sarite ... ca nu am timp 25 pag..
Iata ce am gasit tare haios:Cica barbatu-miu are si el 2 nevoi: mancare si sex si nici pe alea nu vreau sa i le satisfac. Si i-am zis si io ca poate el are nevoie de 2 femei.
El raspunde fericit: "Da , una care sa gateasca si una cu care sa fac sex"
Io: "Dar ce zici de 2 cu care sa faci sex?"(io verific terenul)
El: "Pai si iar trebuie sa gatesc eu!!!!!"
Ma las de sportul asta ca n-am nici un succes.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

LA MULTI ANI RUXI!!!! sa cresti mare, sa ai parte numai de bucurii!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Carmen,de ce nu se pot inversa vaccinurile? Hai ca mi-ai infipt ceva,nu spun ce si nici unde. Noi am facut antirujeolicul la 11 luni si celalalt (tre sa recunosc ca nu stiu cum ii zice) la 1 an si o saptamana.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Mariusmic_ tocmai de aceea am pus intre ghilimele pentru ca eu am citit pe forum ca multi medici au inversat vaccinurile dar dr de familie a spus ca nu se poate ca asa a fost programata. De fapt si pediatrul mi-a zis ca normal e sa le inverseze avand in vedere epidemia ... dar cu-i sa-i spun? (pediatrul e altul decat medicul de familie).
Oricum noi am avut o noapte linistita dar am luat-o in pat cu noi ca sa-mi fie mai usor sa o urmaresc. Acum da semne de trezire si e cam mofturoasa.
Raluca- tu spuneai ca trebuie sa ii dau 3 zile paracetamol dupa vaccin? Eu pana acum i-am dat cam pe durata a 12-24 ore si daca nu a avut nimic nu i-am mai dat si nu stiu cum sa fac acum.

Poze cu mandrutele

Mergi la inceput

Ruxandra La Multi Ani! pentru ieri, sa fii sanatoasa, frumoasa si sa- bucuri pe parinti.

Poze cu mandrutele;fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,va multumesc din suflet pentru urari, nici nu-mi vine sa cred ca ruxandra a implinit 1 anishorieri am petrecut in familie (restrans) si azi avem petrecere cu familionul(asa se obisnuieste) la noi ...nu va zic ca am fost noaptea la cumparaturi norok ca metro e deschis non stop acum...altfel nu stiu cand terminam tot ce aveam de facut
va pup pe toate si poate maine imi revin ca acum sunt numai pe fuga...sa aveti o zi buna, copilashi cumintei si sanatosi

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by carmen
Raluca- tu spuneai ca trebuie sa ii dau 3 zile paracetamol dupa vaccin? Eu pana acum i-am dat cam pe durata a 12-24 ore si daca nu a avut nimic nu i-am mai dat si nu stiu cum sa fac acum.

Poze cu mandrutele

Noi am facut si vaccinul de un an si ROR-ul in aceeasi zi si d-aia a facut dr Oetker a mea aceasta recomandare... Voi ati facut numai unul? Oricum, nu cred ca e cazul sa ii dai daca dr nu ti-a zis si daca puiul n-a facut nici o reactie pana acum...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput