Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 11
Bobita spune:
Pentru ca se apropie sarbatorile si unele din voi va aduceti aminte cit v-am innebunit, nasc azi, maine si eu nik, am povestit cum am petrecut Revelionul 2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64469" target="_blank">aici
Bobita spune:
quote:
Originally posted by Sabina
bobitrule, da, la rubeola, si alte asemenea chiar n-are legatura....decat pana pe la 5,6 luni cand anticorpii de la mama se transmit la bb prin lapte.In cazul in care mama avut boala respectiva, of course:)
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Ai dreptate.
raluca.gabriela spune:
Azi noapte Mariuca a facut 39.7
... Off! Abia azi dr Oetker m-a sunat sa imi zica: doamna, am uitat sa va spun: dati-i paracetamol 3 zile sa nu aiba reactii adverse!
Mersi, si-a luat portia si de novocalmin! 
Vestea buna e ca am primit dezlegare la lapte: putem renunta la Milupa pt lapte la cutie, Fulga! 

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI,RUXANDRA!! Sa cresti mare si frumoasa!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
carmen spune:
Astazi am facut si noi vaccinul de 1 an (antirujeola peste o luna ca "nu se pot inversa..."). Sper sa nu avem reactii cum nu am avut la nici un vaccin pana acum dar cine stie.
Vio sa stii ca tortul a fost foarte reusit, degeaba te necajeai.
Ruxandra - La Multi Ani! cu sanatate sa ai parte de ce e mai bun pe lume.
Felis - ne bucuram de progresele pe care le face Mihaita.
Jasmine spune:
LA MULTI ANI RUXI,sa cresti mare si sa iti mearga toate din plin.
Felis,ma bucur din tot sufletul de vestile bune despre Mihai.
Radu nu e bine deloc,arata intr-adevar de parca a plans,are ochii umflati,nasul curge ca la robinet,are febra,tuseste tot timpul,nu poate sa doarma pt ca nu poate sa respire bine.Am avut o noapte de cosmar,se trezea in urlete cam din 10 in 10 minute.E supermarait si nervos pt ca nu s-a odihnit si colac peste pupaza cred ca ii mai iese si un dinte.
In plus nu vrea sa manance,el care de regula nu face mofturi deloc.Nici ceai nu prea vrea sa bea.Azi dimineata nici macar biberonul cu lapte n-a avut succes,probabil tot fiindca nu poate sa respire.
Una peste alta,nu stiu inca daca e raceala sau rujeola dar parca e prea nasol ca sa fie raceala.Ma astept sa-i apara eruptia pe piele...
Raluca,treceti pe lapte Fulga?Daca da,cum faci trecerea?Merge sa amesteci Milupa cu Fulga,crescand treptat cantitatea de Fulga pana la inlocuirea completa?
Btw,in Cora laptele praf Humana2 e 440000 cutia,in loc de 490-500000 cat e de obicei.Poate intereseaza pe careva.
Va intrebati cum am ajuns eu la 1800 de mesaje?Pai eu bantui pe-aici de 3 ani si am scris mult la "Asteptand un ingeras..." despre monitorizari,ovulatie,foliculi,endometru,HSG,etc...
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Vestea buna e ca am primit dezlegare la lapte: putem renunta la Milupa pt lapte la cutie, Fulga!
Noua ne-a recomandat La Dorna. Ma rog, cred ca-i cam aceeasi mancare de peste
. Oricum, chiar daca e la cutie tot trebuie dat intr-un clocot
bumbacel
ingerasului Tudor (9.12.2004)Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

raluca.gabriela spune:
Pai a zis si de Dorna, dar a spus ca e cam gras
... Ma rog, il pot lua cu coeficient mai mic de grasime
... Culmea e ca ea a zis ca se poate da direct din cutie, indulcit cu zahar dar si mie mi se pare firesc sa il fierbi, doar nu-i dai zaharul asa, nu
?
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
FELIS spune:
CARMEN, JASMINE... multumesc ca va bucurati si voi pt Mihai...
Sa dea Dumnezeu sa mi-l tina sanatos si pe toti copilasii!...
JASMINE.. ai uitat de "Ajutor umanitar"... acolo te vedeam tot timpul la anumite subiecte...
RALUCA, BUMBACEL... ma bate si pe mine gandul sa incerc cu laptele din comertz... Chiar si alternat cu Milupa si tot e ceva... nu?...
Fetelor... voi va pupati cupii pana ii tociti?... CA eu il pup si mai imi vine sa il si musc de drag ce-mi e...
Numai ca lui Mihai nu prea ii place pupat si ma mai da la o parte cand il plictisesc cu pupatul
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
roserb spune:
Jasmine, imi pare tare rau de Raducu, poate pana la urma o fi doar vreo viroza. Daca e reactie la vaccin, ma razgandesc si il aman dupa 1 ian. Multa sanatate si il pupam pe pitic!
Trecerea pe lapte de vaca se face inlocuind in fiecare biberon in prima zi 50 ml, in a doua zi 100 si apoi gata, ca de acum sunt copii mari. Si noua ne-a dat liber la lapte Dorna/Fulga, dar eu ii mai dau cateva luni Humana, are mai multe vitamine, etc. In mod normal, nu exista nici un motiv logic sa fierbi laptele UHT, totusi si eu am facut-o pana a avut Bianca vreo 2 ani si un pic, daca nu ma inseala memoria. Dar cu zahar, de ce? Pe urma sunt sanse ca laptele neindulcit sa fie refuzat, odata ce copii dau de gustul dulce...
Eu din acelasi motiv nu i-am dat Humana 3 , care e cu gust de banane sau de mar, m-am gandit , si asa m-a sfatuit si dr. , ca apoi nu va mai bea lapte normal.
Sabina, multa sanatate Sofiei, iata "avantajele " colectivitatii, si noi suntem patiti, dar din fericire pana acum au fost numai viroze si raceli. Sa stii ca la Bianca a functionat pana acum destul de bine Broncho-Vaxon-ul, dupa o cura de 3 luni deja a facut forme mult mai usoare de raceala decat anul trecut (sa nu zic intr-un ceas rau!)
Roxana&Co
POZE CU PITICII