Bebelusi de martie - aprilie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Ninocikap si Ellnia, multumim mult pentru urari!

Revin mai tarziu ca Eva e in brate la mine si nu prea pot sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata.

LA MULTI ANI! Eva, sa cresti mare si sanatoasa.

Mamacita, am tinut cura 1-1-1 (1 zi fructe, 1 zi carne la gratar si 1 zi lactate degresate) 3 zile, cind am fost nasa si am slabit 3 kg. Sincer cred ca e prea grea pentru un barbat. Din poze sotul tau mi se pare ca e bine, nu ar avea nevoie de cura, dar daca vrea, dieta Montiqnac e mai sanatoasa, pentru ca e diversificata pe mese si poate sa manince omul o friptura sanatoasa la prinz. Este un subiect la "Femina intim", unde e descrisa dieta pe scurt si isi poate face o idee.
Referitor la Fe am vazut ca ai intrebat, dar eu nu-i dau Marei, asa ca n-am avut ce sa zic.

Ce dragi imi sint bb-ii vostri cind povestiti ca stau singuri in picioruse! Mara mea abia a inceput sa tina piciorusele drepte cind o ridic, dar venim tare din urma.

Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ellinia,ai sa razi,dar culmea e ca bea mai multa apa cand e calda decat cand e la temp.camerei.Ce gusturi perverse au bebelusiiCa si cu roscovele alea,care sunt oribile la gust,dar lui ii plac nevoie mare
Productia mea de lapte s-ar parea ca e aproape insensibila la stress,caci am avut griji mai mari si tot nu prea s-a miscat din loc,in schimb,cum suge mai putin sau apar variatii hormonale,scade urgent
Si ai dreptate,sunt 'stresata'cu cantitatile,dar e defect profesional;in reanimare totul se masoara,totul se da foarte strict dozat si consemnat.
Ma bucur ca Stefan e bine,ca ati avut ceva emotii.Pupici voinicului!
ako,chiar ma si imaginam,facand o combinatie intre situatiile ipotetice descrise de tine,cum fugim cu cafeaua in mana dupa eiSa stii ca si eu te admir pentru vointa si putere de munca,si mai ales pentru optimism!Sa mai pui poze,cand mai reusesti!
Ana,acum observ ca nu i-am spus LA MULTI ANI Evei si mi-e ciuda,ca aveam si notat;sa-ti traiasca!Si sa nu-ti dea emotii decat pozitive!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rp,multumesc pentru raspunsuri,de cate ori ai putut mi-ai raspuns si stiu asta.Esti o draguta,ca de obicei,si-i voi transmite sotului meu complimentul,dar el mai are putin si atinge chintalulsi il motiveaza foarte mult scaderea rapida in greutate.A fost in stare de vreo trei ori sa tina si cura cu supa de varza,care e mult mai "afurisita",dar ultima data nu prea a mai scazut si s-a demoralizat,vrea altceva.
Fe nu ti-a recomandat sau ai optat sa nu-i dai?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Mamacita, wow, supa de varza?!!!, m-a impresionat profund. Eu sint invatata cu al meu, care n-ar tine cura de slabire pentru nimic in lume. Chiar daca are burtica mare el se simte foarte bine in pielea lui, se crede tare frumos iar mie imi place sa am pe ce pune mina , asa ca ne intelegem de minune. Daca e asa hotarit inseamna ca o se impace bine cu Monti. Succes!
Cit despre Fe, pediatra noastra nu ne-a zis nimic, cind am fost la Medicover ne-a intrebat daca ii dam, a controlat-o daca are unghiutele roz si a zis ca nu arata a copil cu carenta de Fe, dar daca vrem putem sa-i facem o hemograma. Nu m-am agitat pe tema asta pt. ca maninca bine si nu a crescut accelarat, e destul e mititica, nu cred ca are 9 kg si in lungime cred ca are vreo 70cm.
Va pup.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita - multumim de pupici, ii intoarcem cu drag!
Piscotel e la bunici de duminica, nu-mi vine sa o bag in casa mirosind a clor...
Ieri am dormit la prietenii nostri cei mai buni, care au si ei baietelul dat la bunici, si ne-am simtit tare bine.
Dar mi-e dor de pitic, ieri am ajuns la bunici de-abia pe la 11 noaptea, cand ea dormea deja, am stat 15 min si am plecat inapoi, suntem chiauni amandoi...

Marox - solutia e cumparata, dar, cel putin pe moment, a fost foarte eficienta. Sa vedem cat tine. Oricum, imp e sa tina pana la sf lui ian, ca apoi incepem sa ne mutam.

Nino - noi am luat de la Brico 2 solutii, varianta spray, una de 250mii, si una de vreo 100 si ceva de mii. Am zis sa vedem care e eficienta. Dar sa mor daca imi aduc aminte cum se numeau. L-am intrebat pe Ionut, si daca isi aduce aminte iti spun.

Ana - La Multi Ani pt Eva, sa creasca mare si sanatoasa!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Mamacita - m-a amuzat teribil cum te trage Alexut la pupat...
Si cand ma uit la Irina, cum in aproape fiecare zi descopar lucruri noi pe care le face, imi aduc aminte cum ziceai "de unde plecam si unde ajungem". Ma gandesc ca atunci cand am venit cu ea acasa era un bulgaras care nici nu se putea rasuci singura in patut...
Si acum de 3 saptamani sta in picioare in patut, si de vreo 7-10 zile se si plimba prin el. Tinandu-se de margine, normal, dar se plimba. Ca sa o fac sa vina pana la mine, in celalalt capat, am momit-o sambata seara cu o felie de portocala.
A venit, pasind cu grija si mai neindemanatic, dar a ajuns, si si-a infipt rapid dintisorii in felia de portocala. Care era cam acrisoara, dar am observat ca-i place la nebunie. Si lamaie haleste cu pasiune, dar cu strambaturile aferente.
Mi-a facut si o boacana, prin preumblarile ei prin patut.
Si-a infipt gurita in margine, in buretele de la aparatori, cum face de atatea ori, dar a inceput sa urle cu ochii la mine. Eu am zis ca se rasfata si nu m-am agitat, si doar am mangaiat-o nitel. Dar dupa cateva secunde am vazut-o cu urme de sange pe obrajor... Nu era decat o mica pata, diluata cu saliva, si m-am uitat repede in gurita sa vad unde s-a lovit, dar nu m-am prins. Nu se vedea nimic.
Am stat apoi toata ziua cu ochii pe ea, dar nu e chip sa stea in fundulet in patut, e in picioare chiar si cand pica de somn. Mi-a fost ciuda ca s-a lovit, si nici nu mi-am dat seama cum si unde, dar tot timpul isi infige dintisorii in ceva.

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Nino - solutiile sunt Snow si Bison. Ionut mi-a spus ca Snow i s-a parut mai bun, da' e ala care trazneste mai tare.
Succes!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

LA multi ani Eva!

ellinia, eu sper sa-i reglez cat mai repede programul. I-am dat si calma baby, se mai linisteste un pic, dar tot nu doarme. pentru Stefan

nino, seara nu avem probleme cu adormitul, adoarme cand ii e somn imediat. Dupa cele 2-3 ore de somn cand se trezeste, zici ca e bagat in priza. Sare direct in picioare si cu pilota dupa el. Ce sa-i cant ca il apuca rasul La 3 cand se culca, adoarme iar fara probleme. Sunt seri insa cand nu se culca deloc pana la 3 si atunci se joaca continuu. Eu chiar ma mir de unde are atata energie.

mamacita, inca n-as vrea sa-i dau medicamente, mai incercam asa, poate poate reusim. Aman2 pediatrele zic ca e din cauza dintilor, nici nu stiu ce sa mai zic. L-am dus la control, l-au consultat si totul e ok. Ma gandesc ca poate il doare burtica. Am facut lista cu "noutatile" din perioada cand a inceput problema asta cu somnul. Portocala, iaurt, gluten. I-am scos portocala o vreme, ap[oi iaurtul. Cerealele astea cu gluten o sa i le dau de astazi la masa de la ora 17. Poate, poate. Sper sa nu-l mai tina mult.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI, EVA!

....vine

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput