Bebelusi de martie - aprilie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Eva Maria - Ana71, George Alexandru - Simonnete, Jenny - Simmypo.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
ninocikap spune:
Neaparat trebuie sa mai scriu si eu cate ceva... mi se pare ca nu am mai fost pe aici pe la voi de zile intregi desi va citesc zilnic..![]()
Alex e un scumpicel, de cand doarme mai bine noaptea... parca si ziua e altfel...., a inceput sas mai stea singurel in patut sa se joace, mai apuc sa mai fac si eu una alta prin casa...
a invatat sa sara in patut...se tine cu mana de margine si efectiv sare pe loc ca mingea...
, mai ales canbd vede ca ne ducem la el...sare de bucurie..
de vreo 2 zile daca vrea el...numai daca vrea.. face si vreo 2 pasi inainte sa pice in funduletz..
... spun ca numai daca vrea el, ca taica-su vrea mereu... si se chinuie sa il convinga...![]()
am fost ieri la control... a zis ca suntem bine, ca dupa cum arata de conturat gatutul lui... ar fi avut un virus...cauza rosului in gat.. cu vaccinul mai asteptam pana la urmatoarea tura, nu se stie cand... fiind oras mic, medici de familie au copilasi mai putini... si banuiesc ca trebuie sa astepte sa ii mai cupleze..
toata ziua vorbeste.. ba-ba-ba, ta-ta-ta, ma-ma-mam, tipa...aseara l-a prins pe taica-su langa patutul lui ca e exact langa pat... si l-a tras de par, ii dadea palmute in cap... asa ne arata el ca ne iubeste..era tot o fericire pe el.. ca eram amandoi cu el in camera...
tot ce ii pun in patut sa se joace... le arunca pe jos si apoi se uita luuunng dupa ele... ca le-ar vrea iar.. dar numai sa le arunce din nou...![]()
acum ca v-am plictisit destul cu al meu copil... va las putin .. nu mult... ca sa vad ce face...
revin..
Poze
Varsta Alex
mamacita spune:
'Neata,mamici si bebeloi!Mai intram si noi,in ultima vreme mai rarut ca-i mai dragut,sa nu va plictisiti de noi
Adevarul este ca tot ce realizam in cursul saptamanii,program strict de papa,somn,joaca,baita,aerisire,in we se dadea peste cap cu celebrele cursuri de masterand,intre 9-16
Si luni o luam iar de la capat
Plus ca,din cauza suptului mai rar si mai putin,a somnului noaptea fara alaptat,mie mi-a scazut secretia asa drastic incat ieri chiar am avut simptome de sdr.premenstrual,ceea ce nu mi-ar conveni deloc.Pe Alex nu pot sa-l conving sa-si asigure necesarul de lichide,pare a nu mai fi interesat de supt,apa mai mult de 40ml/zi cu canita nu serveste,alte lichide nici atat.fontanela e deprimata,buzitele uscate,dar lui nu-i e sete,e vioi si jucaus,si ia -prea-bine in greutate,cate 200-250/saptamana!Nu stiu daca sa ma ingrijorez sau sa-l las dupa nevoile pe care si le exprima.Nu-si asigura insa 700ml lapte/zi,ci undeva(cu insistente)la 550-650.
V-am citit,voi incerca sa mai raspund pe ici-colo,sper sa nu se supere cineva pentru omisiuni.
In primul rand multumesc Daria,Ana si Oanamaria ca v-ati interesat de noi.
Multa sanatate lui Brien si mamicilor rrox si carmenduta!
Daria,multumesc pentru postarea optimistului,ma regasesc intru totul![]()
rp,felicitari pentru slabit.Tu parca spuneai ca tineai cura Monicai Anghel dar 1-1-1 si mergea.Sotul meu ar vrea s-o urmeze,poti sa-mi spui si mie in ce consta si cate kg slabesti?Multumesc anticipat.
Marox,multumim pt complimente,dar..."ce ziua cladea,noaptea se surpa",asa si noi cu we,noroc ca acum pana pe 14 ian avem vacanta,proiectul l-am predat,mai am ceva de lucrat ptr.alte doua referate,dar macar sunt acasa.
Felicitari Juliei cea scumpica,si Alex face distante mari in 4 labe,dar...marsarier![]()
ellinia,Stefan e bine acum?Pupici.
Mai scriu,dar mi-e teama sa nu se piarda.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ako spune:
neatza.... cum ati dormit..dar puii vostri? ai mei, au dat trezirea pe la 6,30. (au dormit continuu de aseara, de la ora 8). ma si distreaza la culme o kestie. in fiecare seara, daca trebuie sa ma trezesc mai devreme de ora 6..vorbesc cu darian (cel mic, cica) si-i spun ca mami are treaba dimineata si sa ma trezeasca ....evident ca e o intamplare, dar imi iese pasentza... deci am ajus sa'l 'intorc' in fiecare seara pe ceasornicutzul meu...:)))
ellinia - si lui raressica al meu ii mai ies pete rosii din cand in cand. dar ii dispar repede. cica e o sensibilitate mai mare, dar nu atat de mare incat sa ne facem probleme
coco- da. am ajutoare. mama mea s'a mutat la mine, plus o bona (sunt la a 3'a acum...:) am si spus, probabil pana vom ajunge la varsta de gradinita vom cunoaste cam toate bonele din bucuresti. problema e sa nu'mi vina peste un an cu pretentii: ca vor bone ba bolde, ba roscate, cu dimensiuni 90-60-90...hahahaha
marox - da. in proportie de 90% voi sari etapa premergatorului. sau, poate, sa iau doar unul. unul sa foloseasca premergatorul, si celalalt leaganul si, invers....
va urez o zi buna si vesela ...
pupicuri
ako&darian + rares
ninocikap spune:
am revenit ca e cumintel..![]()
Ellinia eu ii pun un pic de unt in piureul de legume cu carnitza, nu i-am dat decat o data pe painica... dar incearca sa ii pui foarte putin cand ii mai dai... zic eu...
mi-ai zis o data ca ALex e cuminte ca mananca din canutza cu cioc... altfel nu s-a putut..
biberon nu a avrut ..asa ca doar varianta asta ramasese..
Andrruzza imi pare rau sa aud ca totusi in continuare aveti probleme cu somnul... dar tu cum il adormi... eu stau langa el si il mangai si ii cant incetisor..pana adoarme..incearca si tu noaptea..cum il auzi ca incepe sa fosneasca..aplica-i si metoda asta..poate merge... 
Anca Micaela felicitari pentru dintisori.
revin ca aa inceput sa faca galagie.. si trebuie sa ii pregatesc si masa..
Poze
Varsta Alex
mamacita spune:
ako,ne bucuram ca ne mai dai vesti despre pamatufii tai,si pupici din partea noastra.E nemaipomenit cum ii descrii,as vrea sa-i vad in realitate.Chiar,pe cine ai asa de baza si incredere de te poti descurca?Vesnic prezenta noastra mama?
Si tu,ai 54kg la...1,80?!Esti fotomodel cumva?
Cu administrarea fierului am lansat si eu intrebarea,acum cateva pagini,multe mamici mi-au raspuns,altele nici n-au bagat de seama ca am intrebat ceva,dar poti vedea mai in urma.Eu ii dau 2 pic/zi,considerand ca are destule surse in rest:laptele meu,cerealele,carnita,de ieri i-am introdus si galbenus...Dar indicatiile tot asa erau,crescendo,pana pe la 5-6pic/zi.Eu nu le respect,am alte idei![]()

andira,si noua ne-a aparut mucegai pe casa scarii.Ieri a dat tata cu un spray,probabil e acelasi,pe baza de clor,si n-a fost necesar nici sa stergem,nici nimic(doar aerisit salbatic
)si s-a curatat peretele.Sa vedem cat o tine.
Pupici piscotelului,mamicii si fratiorului(?
)ei!Taticului nu,ca nu se stie ce se poate interpreta![]()
andruzza,la voi e mult mai rau ca la noi,imi pare rau sa aud de asemenea dereglari,dar cred,cum ti-a spus si ellinia,ca se impun masuri drastice.Tu ai insomnii tot din cauza dereglarii programului,si lui,dupa cum descrii,i s-a inversat ritmul somn-veghe
Romergan se gaseste,dar nu te-as sfatui,nu e indicat sub 1 an si are si tot felul de zaharuri prin sirop.Mai bine vorbeste cu pediatrul sa-ti faca o reteta de fenobarbital,da-i 2-3 zile,ca atat nu il afecteaza,pana isi stabileste un somn normal.(si tu la fel)Procedezi corect cu sculatul dimineata,dar ce va faceti noaptea?Sau poate are pediatrul alte idei,asa nu puteti continua,ii afceteaza si lui dezvoltarea.Sper sa fi fost de ajutor.
felicitari oanamaria si ancamicaela ptr.dintisorii puiutilor si atentie la muscaturi!![]()
oanamaria,multumim de pupici si vi-i intoarcem,multa sanatate si sper ca samuraiul sa-si revina cu"bun-bunut"ul![]()
caramella,cum a fost la chef?In urmatorii cinci ani nu cred ca servesc![]()
danuta,chiar ma intrebam ce mai faceti,aveti vesti minunate,pupici lui Mihai si felicitari pentru realizari,Alexut e muuult mai comod![]()
ninocikap,ce bine ca ne mai dai vesti de tiz,pupa mingiuta saritoare care va bate de drag!Pe mine Alexut,in culmea iubirii,ma aduce langa el tragandu-ma de ambele urechi ca de manerele ceainicului si ma musca de nas cu patos
Mai nou,de ieri doarme si pe burtica si intr-o parte,e asa de scump![]()
;deja ma impacientasem putin ca numai pe spate...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ellinia spune:
Ninocikap,
felicitari! Cel mai mare bebelus din gasca a inceput deja sa faca pasi! Neaparat sa-l surprinzi si sa-l pozezi! Vrem sa vedem primii pasi! Eu cred ca bebelusii sunt foarte orgoliosi. Spun asta pentru ca am observat ca daca sunt eu de fata Stefan se abtine sa faca unele chestii pe care le face cand e singur. Inca se chinuie sa faca pasi dar ii este frica. L-am pandit intr-o zi, era tot transpirat, dar ii era frica sa-si miste piciorul si pana la urma a cazut in fund. Sta mult in picioare, nesprijinit dar pasi inca nu. Asteptam cu interes
.
Mamacita, da e bine acum, si-a revenit. Iarasi te stresezi cu cantitatile! Cred ca mai degraba de asta ti-a scazut lapticul...Poat nu-i plac apa, incearca cu ceai.
Ako, sunt asa de obisnuita de la mine incat nu-mi fac deloc probleme. Pupici pentru cei doi pamatufi!
SARBATORI FERICITE VA DORIM! 
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ellinia spune:
Ninocikap, asa si eu ii pun in piure si n-a avut niciodata nimic. Indigestia i s-a tras de la painica cu unt, probabil am exagerat, i-am dat prea mult, sau prea des! Brrr, bine c-a trecut!
Eva, la multi ani, sa cresti mare si frumoasa si sa o bucuri pe mama ta!
SARBATORI FERICITE VA DORIM! 
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ako spune:
mamacita - cand veniti in bucuresti, va astept cu drag. imi si imaginez trei pamatufi si noi trepidand pe langa ei...sau..cine stie?!....poate ar avea atat de multe sa-si spuna, incat am sta relaxati la o cafea...:) ma cam indoiesc, dar imi plac scenariile optimiste...hihihi.
da. ai banuit 100%. e vorba de mama mea...:)
am priceput cu fierul. din pacate ai mei nu'si mai iau portia de lapte matern. precum mai spuneam, i'am alaptat pana la 3 luni. te admir pentru perseverenta ta....
ako&darian+rares
ninocikap spune:
Mamacita am inceput sa rad
cand am citit rezumatul descrierii lui Alex....ai surprins esentialul...
noi am trecut de faza cu muscatul nasului..mai bine la cei 6 dinti care ii are.. si alti cativa care stau sa iasa dupa spusele doctorei..
Oanamaria felicitari pentru dintisor.
Ako eu cred ca eram franta daca aveam 2 ... ca Alex...
toata admiratia pentru felul cum te descurci cu toate
Ellinia stai linistita ca acum alearga si Stefanel prin casa...
e cam greu cu pozele ca iti dai seama ca face 2 pasi repede - repede
pana te dezmeticesti e deja jos..
dar o sa incerc...promit.
Daria, Rrox, Carmenduta asteptam vestile bune.. ca bebeii sunt sanatosi.
Danuta bine ai revenit cu vesti.
Andira daca nu te deranjez prea tare cu ce solutie ai dat pentru igrasie..stiu ca s-a tot discutat dar nu am reusit sa retin denumirea.... multumesc
si in mod sigur am uitat pe cineva sa adaug la listuta dar rog iertare...
Poze
Varsta Alex