Bebelusi de martie - aprilie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multumim, fetelor!
Normal ca am rugat bona sa nu se mai distreze ca sa nu ii dea apa la moara. Dar, sincera sa fiu, si eu daca o auzeam prima data as fi ras, pana sa ma pot stapani. Oricum, a fost o coincidenta, ca nu avea unde sa auda in casa si inca nu imita ce aude (cu foarte mici exceptii). In fine, v-am relatat aseara ca sa va amuz doar...
A trecut o saptamana de la vaccin si se comporta foarte bine.
Va pup si noapte buna!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ana- si Vlad are 9 luni si nici un dintzisor... tot ii asteptam!

Mama- tb. sa intrebam dr. sa vedem ce zice- ne da sau nu Fe, cu toate ca bem Similac cu Fe. Dar nu-i rau sa o mai bat la cap

Rrox- inca nu mi-am revenit, inca iau Nurofen raceala si gripa, azi am facut prostia sa merg in Kaufland(lume multa...) si m-am trezit in seara asta cu nasul infundat si o raguseala.. de-abia vorbesc! Pana cum (Doamne fereste) Vlad nu a luat raceala, asta ne-ar trebui peste vaccin!
Multa sanatate si tie si ioanei, mii de

Andruzza- noi inca sterilizam bibe dupa fiecare folosire - e destul de comod cu sterilizatorul dupa ce le spalam f. bine cu apa calda si detergent! Faza cu fiertul lor e naspa si as fi renuntat de mult! Cred ca tb. sa le sterilizam si noi mai rar acum Dar e bine ca ai ridicat sb: am o intrebare: ce detergenti folositi?Obisnuitzi? Noi pana acum am primit det. speciali antibacteriale si s-au terminat, tb. sa ne uitam la piata autohtona- am gasit doar Axion lichid antibaterial (o fi numai reclama, nu stiu)-dar e groaznic cum imi ataca mainile, nu-mi place!
Apropos de peste: eu i-am dat o data pastrav fiert, nu s-a omorat dupa el, dar o sa mai incercam! Am avut sie u emotii sa nu-i dau vre-un osuletz..

Danuta- sanatate multa lui Mihaita! Imi pare tare rau sa aud ce pb. are!

Andira- poate nu a vazut ce tb. (fiind inca mica sarcina), eu pana la 6 luni am crezut ca e fata (asa vedea un dr. la eco normal); pana am fost la un alt eco si a ras: ba, nene (vorba Divertis) nu vezi ce dotat e?! Ea a vazut imediat ca e baiat! Dc. nu vad ceva zic in principiu: posibil fata! Si-apoi 2 surioare ar fi extraordinar (eu am o sora pe care o iubesc nespus!)!

Adriana- eu iti multzumesc pt. ce faci pt. Alinutza! Doamne ajuta!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64309" target="_blank"> 62

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ia uite ce se spune acum in direct pe TVR1: Bucuresti-ul are mai multe tomografe decat Paris-ul (no comment!) (emisiunea prim plan- afaceri in spitale)

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput