bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Aha, merci Amaya. Nu m-am gandit pana acum sa-i dau ananas din conserva pe motiv ca ar fi prea fibros, dar o sa incerc. Super ideea cu coptul gutuii la cuptor. Banuiesc ca se face repede. Eu i-am dat insa bostan copt la cuptor.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Liviana, se face foarte repede...eu pun gutuia intr-un vas de yena cu putina apa ca sa nu se arda coaja si sa se inmoaie bine...si cand e gata este atat de aromata ca umple toata casa de miros...hai ca iar mi-am facut singura pofta de o mancarica de gutui...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna fetelor,

Amaya, bine ca ai pus retetele direct aici ca le scriem toate. Mai ai?

Magga, credeam ca are mai multe kg Hana. Mara are 9 kg acum, dar eu am ramas cu impresia ca e diferenta mai mare de greutate intre fete atunci cand v-am vazut pe voi.

Fetelor, care aveti bebei mai dolofani, aveti hainutze de dat? Dar jucarii sau orice folositor la bebe? (pentru cine nu le pastreaza). Ca am descoperit o amarata cu copil nascut tot in ianuarie, e dintr-un sat din Moldova si a plecat de-acasa ca barba-su ii cerea sa faca avort. Lucreaza dar pe putini bani, sta la o batrana in gazda, dar imparte camera cu inca o tipa ca gazda vrea chirie 2 mil. si ea poate da doar 1., vai de capul ei. Fetita e la gradinita saptamanala... si-a mai cautat gazda in zona Ghidiceni- dr taberei dar nu gaseste camera (cu batrana in casa) la 1 mil si mai ales nu-i accepta nimeni copilul nici macar in weekend. Am pus un subiect la discutii generale.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Megg, mai am, dar nu stiu ce va intereseaza...

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Liviana, acum am vazut ca ai inceput sa citesti Ascultarea de bunavoie...asa-i ca e super? eu am pus-o pe locul 1 in topul preferintelor mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Amaya, retetele pentru salate in general. Sau le-ai scris si n-am citit eu? Mai citesc pe diagonala. Ai mai zis cateva - cu pui si nu mai stiu parca ceva cu cartof? Eu stiu ce contin salata de cruditati si de ton, in rest nu mai stiu altele.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, Amaya, imi place f mult cartea dar regret ca sotul meu nu are degand nici macar sa o rasfoiasca. Ai vazut ce spunea acolo: parintii trebuie sa faca front comun in fata copilului, ori noi ne mai bazaim de fata cu el... Uf, asa ma enerveaza cand are impresia ca el stie mai bine ca mine!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Megg, eu am cate ceva, dar din pacate sunt putine ca am tot dat din ele...dar poate tot mai bine decat nimic, nu? Bietul copilas si biata mamica! offf, tare greu tre' sa le fie, cum or fi unii barbati asa???

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Erica, si mie mi-ai facut pofta de doi! si chiar mai demult, de cand v-am cunoscut. Totusi inca ma mai abtin putin
Tare dulci copii ai! Eu ca ii si cunosc imi inchipui dialogul. Cred ca era tare scump Eric intreband asa!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64295" target="_blank">bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (63)

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput