Cu dragoste, din IASI (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristina si nora, imi pare tare rau ca treceti prin dintr-astea... din pacate, dr.iordache la care merg de ani, de cind are pacienti multi nu mai este atent la toate detaliile... cristina, as merge pina la capat daca am inceput deja, da` nu cred ca trebuie sa te panichezi atit, stiu ca nu e usor, asteapta sa vezi ce-ti spune, poate e vorba totusi de ceva banal... va pup
<fatacarestietot>, <unmarebuchetdeflori,> am scapat de revelion la nea primar, mergem la casa boiereasca pina la urma, tot matilda ne cinta si ne incinta, nu-st io pentru revelioane dintr-astea da` important e ca nu stau acasa...
serbare noi avem miine la unshpe, venim si cu pozici, numa` timp sa am sa le pun...
hai ca va pup, spor la treburi!

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Fain, Carmen!!! Te invidiez un pic ca nu stai acasa!
Dar lasa, ca ma duc si eu la ai mei, la Pascani si va fi frumos... E si ziua bunicului pe 1, de SF Vasile, deci...
Si mai ales ma bucur de bradut!
Si multumesc pt buchet!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc pentru incurajari.
va mai spun maine ce mi-a zis...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE, CALDURA IN SUFLETE, LUMINA IN CASE, BUCURIE!

Mergi la inceput

Herra. va tin pumnii si asteptam vesti bune de la tine!!!
Noapte buna tuturor!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Cristina, nu trebuie sa intri in panica.Malformatiile serioase la inima se vad inca de la nastere, acest suflu sistolic apare la multi copii si poate disparea in jurul varstei de 6-7 ani. Magda mea are acum 6 ani jumatate si de pe la 3 ani, de cand am aflat ca are o bataie in plus la inima, sau suflu sistolic, am fost la multi medici, intre care si Matasaru de la Policlinica 1, la spitalul Elias din Bucuresti si la profesorul Tintoiu de la Spitalul militar tot din Bucuresti, la care am facut si echocardiogragie, si nu numai o data ci de 2 ori, la interval de 6 luni, si vom mai merge in Ianuarie si in vara din nou. Fetita mea are "prolaps de valva mitrala", ori, mai pe romaneste, o valva nu se inchide ca lumea. Ce mi s-a spus, peste tot: ca nu e grav, ca se poate inchide in timp, ca nu trebuie operata. Si sa nu faca efort exagerat.
Cand vom mai merge ma voi interesa si eu mai mult, ca de acum se apropie de 7 ani si vreau sa stiu cum stam si ce e de facut.
Trebuia sa mearga acum in decembrie, dar am zis ca o duc la Iordache, nu o mai tarai iarna pana la Bucuresti.Acum, dupa cele scrise de tine nu stiu ce sa zic, poate totusi mai bine o duc tot la Tintoiu...
Multa sanatate si stai calma, oricum pana pe la 7 ani se produc modificari in zona, copilul creste si se dezvolta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

cristina, eu sunt o alta mamica nemultumita de prestatia marelui doctor iordache. fetita mea avea pneumonie dupa radiografia pe care ne-a trimis sa o facem si el ne-a dat tratament preventiv pentru astm. dupa ce am fost cuminti si am luat tratamentul prescris timp de o luna si am vazut ca e din ce in ce mai rau am apelat la un medic adevarat. iti dai seama? eram disperata cand vedeam ca nu se face bine si totusi ma gandeam ca e un mare doctor, ca stie el ce spune si ca un tratament trebuie facut pana la capat... si sa ne fie cu iertare, dar n-am mai vazut nici un doctor care sa te taxeze si cand te duci la control...
in alta ordine, fetita vecinei mele s-a nascut cu o gaurica la inima si a facut tratament inca de la nastere. merge la o doctorita dumitriu parca. daca vrei o intreb si iti spun mai multe.
sanatate multa va doresc si va sfatuiesc sa mai mergeti si la alti medici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am facut ecografia; pana la urma nu l-a mai adormit, era dimineata, odihnit, si a stat cuminte.
a zis ca sa incercam mai intai asa, daca sta nu are rost sa-l adormim, am inteles ca zece minute dupa administrarea siropului devine f. agitat copilul.

si medicul cred ca era mai odihnit, pentru ca a remarcat la un moment dat - "a, dar musamaua asta e pentru picioare, sa o dam la o parte, cine o fi pus-o asa..."

nu mai erau alti pacienti; sotul meu, dupa ce-i povestisem, era pregatit pentru orice, dar ca de obicei toate alea rele mi se intampla doar mie.

diagnostic: defect septal interatrial tip ostium secundum cu shunt stg-dr si refulare tricuspidiana gr. II.
mi-a zis ca in burta mamei toti copiii, ca sa poata trai, au gaurica aia; ca la unii se inchide la nastere, la altii la 4-5 luni si la altii la 4-5 ani.
a lui are 3 mm si va trebui sa mai merg la control dupa 6 luni.
trebuie sa-l feresc de raceli, sa-i dau calciu+vigantol (care oricum i le dadeam) si vitamine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE, CALDURA IN SUFLETE, LUMINA IN CASE, BUCURIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Of, Cristina, prin ce ai trecut! Sanatate multa si sper sa fie totul in regula cand va duceti la control data viitoare!

O saptamana buna si frumoasa va doresc, mai ales ca este ultima saptamana inainte de Craciun

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Cristina, eu nu ma prea pricep la denumiri de astea pompoase, dar sa inteleg ca totusi nu e f grav, nu??? Sper! Multa sanatate!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by herra

am facut ecografia; pana la urma nu l-a mai adormit, era dimineata, odihnit, si a stat cuminte.
a zis ca sa incercam mai intai asa, daca sta nu are rost sa-l adormim, am inteles ca zece minute dupa administrarea siropului devine f. agitat copilul.

si medicul cred ca era mai odihnit, pentru ca a remarcat la un moment dat - "a, dar musamaua asta e pentru picioare, sa o dam la o parte, cine o fi pus-o asa..."

nu mai erau alti pacienti; sotul meu, dupa ce-i povestisem, era pregatit pentru orice, dar ca de obicei toate alea rele mi se intampla doar mie.

diagnostic: defect septal interatrial tip ostium secundum cu shunt stg-dr si refulare tricuspidiana gr. II.
mi-a zis ca in burta mamei toti copiii, ca sa poata trai, au gaurica aia; ca la unii se inchide la nastere, la altii la 4-5 luni si la altii la 4-5 ani.
a lui are 3 mm si va trebui sa mai merg la control dupa 6 luni.
trebuie sa-l feresc de raceli, sa-i dau calciu+vigantol (care oricum i le dadeam) si vitamine.

Stiu cum e.Si eu am innebunit si i-am innebunit si pe ai mei si am plans si m-am rugat si nu mai stiu cum sa povestesc... Acelasi defect septral il avea si Alex la 6 luni. Apoi am aflat ca l-a avut si tata, dar ceva mai grav si nu i s-a inchis comunicarea niciodata si l-au descoperit in armata. Fii pe pace. Va fi bine. Tata a fost un om super activ si foarte puternic. Si a facut si sport si armata si nu au fost probleme. Am sa repet si eu ecografia copilului insa mai asteptam deocamdata.

Eu am avut numai cuvinte de lauda pt dr. Iordache. Probabil am nimerit bine. Nu stiu ce sa spun. Toti medicii au si rebuturi insa important e procentul de reusite... cred.

Imi pare rau Veronica de problema ta. La noi a fost exact invers, alti dr. il tratau aiurea si dr. Iordache l-a rezolvat pe copil.
Adevarul este ca pediatria e o ramura grea a medicinii... poate cea mai grea.

Eu am avut o super saptamana ...nu alta. Am inlocuit un geam care avea o problema. Am crezut ca nu e nici o problema sa schimbi un geam de un fel cu altul la fel. Ei bine a fost. Dupa ce am frecat prin toata casa si am facut curat a trebuit inlocuit geamul. Echipa 1 a scos geamul si l-a inlocuit- a spart tot ce se putea sparge si a facut o super mizerie - echipa 2 a facut glafurile si a pus rigipsul - si a mai facut un pic de mizerie sa imiajunga - echipa 3 a indreptat si varuit glafurile... si a terminat de facut mizerie. Superb. Asa ca fac curat. Iar. Sa nu credeti cumva ca in casa nu e praf destul sa fie necesar sa fac iar curat peste tot. Este. E cumplit... Copilul tipa ca: nu vreau la unica = nu vrea la bunica; eu incerc sa il conving ca e bine la bunica-sa iar el se aseaza jos in living si isi aduce toate jucariile si tipa: eu aici. casa mea. = no comment. Asa ca e superb. Maica-mea vine abia azi la pranz asa ca trebuie sa tin copilul la distanta de dormitor si sa il distrez. Insa suprema lui distractie este sa se duca in dormitor si sa mai ia ceva de pe jos si sa imi aduca pe covorul din living. Si are o viteza...

Va las e pauza de tom si jerry poate mai fac ceva...

Mergi la inceput