Cu dragoste, din IASI (20)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
Daca nu ati aflat, va zic eu:
Revelion cu primarul Nichita la Sala Polivalenta, 1.8 mil/pers.
Aprox 700 bilete, de azi puse in vanzare la Sala.
Concerte de muzica usoara, populara, dance: Paula Seling, Matilda Pascal--Cojocarita, trupa ieseana Sky si altii.
4 feluri de mancare, printre care: sunculita taraneasca, file de vitel rulat, muschi tiganesc, chisca moldoveneasca, somon imperial, friptura de vita la tava, brocoli, varza de Bruxelles, desert, 3 feluri de vin, martini si whisky si sampanie.
Cel mai mare ring de dans din Iasi, 225mp.
50 de ospatari...
Carmen, ti-am gasit locatie, sa nu mai plangi!!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
l_carmen2003 spune:
Buna si bine v-am gasit.
Eu vin de pe santierele patriei si sunt terminata. Mai devreme copilul meu striga disperat din bratele lui tata-sau - care il gadila - sa vin la el si nu m-am miscat... Am facut curatenie in toata casa singura-singurica si am cazut lata... de fapt la a 4-a camera ma gandeam sa dau abandon du travaille insa... nu se facea...
Nu va dau amanunte dar abea ma misc...
Copilul urla mereu dupa cate ceva... Nu ca i-ar tacea gurita mai mult de 3 secunde insa de pururea-vorbit vorbeste cu tonul urlat. Cica asa se aude mai bine. Plina de griji cum sunt l-am dus la ORL si of course nu avea nimic... Asta e genul: vorbeste apasat pe nervii mei.
Ma pregatesc pt sarbatori... si este primul an dupa mult-mult timp cand am timp si chiar stau si pe acasa. Pur si simplu nu imi vine a crede ca stau... si u stiu ce sa fac cu atat timp. Continui sa ma scol la ora 6 am fix si sa ma culc la ora 1 am fix si ma ingrijorez singurica ca stau si beau o cafea in liniste.
quote:
Originally posted by GabrielaG
...
Fetelor am mai adus niste jucarii, cine a fost la targul cu produse pt copii poate retine joculetel din gama CREATIVE si pernutele cu Barbie si alte plusuri cu personajele lui Disney.
Carmen ti-am adus joculetul, dar exista o pb. o saptamana frumoasa la toata lumea,
Gabriela si baietii
OK, care e problema?
Te sun maine.
Va pup si PA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amironeanu/amironeanu.jpg)
amironeanu spune:
Adriana, a fost sotul dupa vreo 3 zile si le-a luat pe flash.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
ralnied1 spune:
Ce liniste e aici! Nu a trecut nimeni prin zona azi??? Sa inteleg ca sunteti fff ocupate... Va cred...
Haideti ca ma mai laud eu cu ceva si la voi, sa nu care cumva sa ramaneti in urma cu stirile: am bradut!!!!!!!! Deci am fost cuminte, nu? Ca altfel, mami de la Pascani (ca ea, saraca, l-a luat, acolo il facem) nu gasea bradut pentru mine, nu??? Deci, poate vine si Mosulica...
Va pupic si ne mai auzim!
E si maine o zi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
buna seara.
sa va povestesc si eu ce zi am avut ieri; la 14 aveam programare cu Vlad la dr. Iordache.
eu si o multime de alti oameni si copii - dupa cum am constatat...
am asteptat pana la 15,30...
in holul ala mic si ingust, unde era destul de cald ca sa-l dezbrac, dar de cate ori intra cineva intra si aerul rece de afara.
in sfarsit - intru, il asculta, imi spune (parca mi-a dat cu ceva in cap): "da, doamna, are un defect la inima; trebuie ecografie - cand o facem?"
eu i-am zis sa incercam atunci, daca tot am asteptat atata...
si asa a inceput cosmarul: am mers intr-o camera alaturata, unde era FRIG, am dezbracat bietul copil de la brau in sus...
l-am asezat pe hainutele lui, ca altfel pe pat era o musama; si cu capul pe o perna a carui fata lasa mult de dorit;
Vlad, obosit saracul si plictisit si speriat, a inceput sa planga de cand a simtit gelul pe el; m-a pus sa-l tin de maini...mi se rupe inima si acum, cand imi amintesc cum am chinuit copilul.
eram cu bona, careia ii venea sa planga si ea; si pe care dnul doctor a trimis-o sa-i cumpere niste hartie igienica (!!!), ca nu mai avea cu ce sa-l stearga pe Vlad de gel; dupa ce s-a hotarat in sfarsit sa se opreasca, ca nu se mai vedea nimic din cauza ca plangea si se umflau plamanii.
probabil se astepta ca eu sa tin copilul dezbracat pana vine femeia cu hartia.
mi-a zis ce putea sa-mi cumunice de la inceput: sa vin duminica dimineata, cu un sirop preparat la farmacie (contine cloralhidrat parca - ati auzit/folosit) care sa-l adoarma...
mi-e si frica sa-i dau...
sunt f.f. dezamagita; ma gandeam ca daca faci programare, daca dai 200.000 sau 400 pe consultatie si 500 pe ecografie macar e cald in cabinet si ai cearsafuri de unica folosinta...
nici nu stiu ce sa fac; doctorita la care merg cu Vlad de obicei nici nu vrea sa auda; ea mi-a zis ca nu are nimic.
dar dnul profesor mi-a aratat la inceput, pe ecranul ecografului, o gaura de 3 mm...
va rog spuneti-mi ce stiti despre asta; ca pe el cand l-am intrebat a zis ca trebuie sa vedem de ce natura este.
DE CATE FELURI POT FI??
of, ce suparata mai sunt; si umflata de plans.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
![](cavaler.gif)
![](craciun2.gif)
![](cheers.gif)
GabrielaG spune:
Ralnied,
Vine Mosul daca-l chemi! Azi a fost Mosul la serbare la Matei si mi-a spus mie la ureche ca va veni si pe la tine...mai ales daca ai si bradut.
Sa vedeti ce simpatici au fost cei mici la serbare, baietii erau oameni de zpada, iar fetitele fulgusori de nea. Si au dansat si au spus poezii...dar cel mai frumos a fost la inceput cqand ei trebuiau sa intre in sala de spectacol din sala de grupa...si i-au lasat parintii singuri. Si a inceput o harmalaie, toti plangeau dupa mama si tata...ca in prima zi de gradinita. Vreo 3 copii chiar nu s-au deslipit din bratele parintilor.
Adi, Carmenp si cine mai aveti copii de gradinita,asteptam povestiri de la serbarile voastre.
Maine dimineata am la Octavian serbare...la Ateneul din Tatarasi. O sa va povestesc si maine.
A mai fost cineva la carnavaluk copiilor la palat? Cum a fost? Ce s-a intamplat pe acolo?
Pupici,
Gabriela si baietii
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Ralnied,
Vine Mosul daca-l chemi! Azi a fost Mosul la serbare la Matei si mi-a spus mie la ureche ca va veni si pe la tine...mai ales daca ai si bradut.
Sa vedeti ce simpatici au fost cei mici la serbare, baietii erau oameni de zpada, iar fetitele fulgusori de nea. Si au dansat si au spus poezii...dar cel mai frumos a fost la inceput cqand ei trebuiau sa intre in sala de spectacol din sala de grupa...si i-au lasat parintii singuri. Si a inceput o harmalaie, toti plangeau dupa mama si tata...ca in prima zi de gradinita. Vreo 3 copii chiar nu s-au deslipit din bratele parintilor.
Adi, Carmenp si cine mai aveti copii de gradinita,asteptam povestiri de la serbarile voastre.
Maine dimineata am la Octavian serbare...la Ateneul din Tatarasi. O sa va povestesc si maine.
Felicitari pentru serbarea celui mic si succes pentru maine!
Deja m-am linistit dupa ce am citit ce mi-ai scris tu, Gabriela. Promit ca sapt care vine voi fi cea mai cuminte fata din lume!!! (Daca nu uit!
![](icon_smile_big.gif)
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Cristina (herra), multa sanatate baietelului tau! Eu as zice sa stai linistita, sa nu intri in panica, pentru a nu-i transmite si lui starea ta! Poate ar fi mai bine sa consulti si alti medici...
Oricum, din ceea ce ai descris tu, m-ai cam ingrozit. Si eu (nu am bebe inca!), din cele ce auzisem pe la voi sau prin oras, credeam ca medicul Iordache e OK. Poate asa si este. Dar daca restul lasa de dorit...
In fine, repet: stai linistita, ca poate nu e nimic grav...
E si maine o zi!
ellaalba spune:
Fetele frumoasele!
Am si io o intrebare existentiala: voi stiti in Iasi unde as putea curata chimic covoare???
ma dau de ceasu morti cu telefoane si cu toti cunoscutii si nik!
Pupici!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nora__/Nora__.jpg)
Nora__ spune:
Herra...ce sa zic...prin ce ai trecut tu,am trecut si noi,dar altfel.Mi-am dus la doctorul de familie ca era racit,dar l-a consultat alta doctorita,a mea nu era.Si imi zice ca are suflu sistolic si sa ma duc la dr.Matasaru,in Policlinica mare.I-a facut electrocardiograma...nu i-a gasit nimic.Camd il consulta,aude si ea suflul si ma pune sa fac radiografie.Pune copilul,dezbracat of course, cu mainile sus si lipit de o tabla rece.N-a scos nici un sunet,a stat cuminte.peste 2 saptamani ma duc iar la doctor,sa o citeasca (iti dai seama cum au trecut saptamanile pt noi).Cand mergem acolo,doctorita avea si studenti la examen si ne obliga sa fim material didactic pt ei.Dupa ce studentii examinau copii,ii asculta.Intru in cabinet,doctorita ma pune cu Rares sa stau pe pat si ea asculta studenta.Ii da radiografia baiatului si o pune sa zica ce vede.Si aia incepe:'pai are distrofie (marire in volum) ventricul stang'...(eu sa lesin)..doctorita:'ia uita-te mai bine...intoarce poza'...studenta:'aaaaaaa...e distrofie ventricul drept'...doctorita:'pai daca era asa,ar fi fost monstruos,la ce e acolo,ia mai gandeste-te'...(eu mai aveam un pic si faceam atac de cord,lacrimile de abia stateau sa nu curga si doctorita imi zice sa nu lesin acolo).....studenta:'paiii...nu stiu ,pare distrofie...bla bla..'...doctorita:'dar de timus ce zici,nu poate fi timusul?"....(eu,paralizez...ce draq mai e si timusul?)...studenta:'aaaaaaa...da....distrofie de timus'...doctorita:'si ce metode de investigare ar trebui?'.....studenta:'ecocardiografie'....si in momentul ala doctorita imi zice mie:'deci,doamna,ati inteles,ne vedem maine la ecocardiografie'....
Moamaaaaaaaaa...am zis ca innebunesc si o rog sa imi zica si mie daca pot sa mai respir pana maine si ce e timusul.Imi spune ca e glanda cresterii si ca va fi bine.
Pai cum naiba sa fie bine daca e totusi ceva...(tremur si acum cand imi amintesc)...si mai ales la ceva de care nu am auzit si ca e marit tare...
Efectiv m-a tratat ca pe o analfabeta cu care n-are rost sa-ti bati gura ,ca si asa nu pricepe...si m-a expediat.
Ehhhh...va dati seama cum am fost eu in ziua si noaptea aia...am bantuit pe net sa caut informatii despre timus.Am citit tot ce era scris.
A doua zi ma duc la eco....imi daduse inainte o fiola de diazepam,sa o cumpar si daca nu statea cuminte,sa i-o dam acolo.Eram si cu mama si am facut acolo spectacol,i-am pus muzica pe telefon si a stat Rares f cuminte.Adevarul e ca la toate a stat exemplar,nu a plans nici cand i-a luat sange din deget,la alte analize.
Se uita doctorita acolo la aparat,masoara...calculeaza...si la sfarsit imi zice ca totul e bine.Si dadea sa plece.
Ehh fetelor,atunci am zis ca o strang de gat.Pai cum,frate,innebunesti o intreaga familie si apoi zici ca e doar ok..
Eu sunt alergica la multe,dar mai ales la stres.Din cauza stresului,aveam numai blande pe fatza si pe corp,eram terminata.Si atunci o rog sa imi explice ce e cu inima si apoi cu timusul,ca eu de ieri nu sunt om...si ii povestesc ce impact a avut discutia ei cu studenta.Mama o roaga si ea si-i spune ca sunt plina de bube de la stres si spaima.Isi da seama ca a gresit si ca m-a terminat si incepe sa vorbeasca cu mine:ca inima e bine,ca nu e marita,ca totul e ok,iar suflul ala este fiziologic si va dispare.Buuuun...atunci icep io cu timusul:'dar timozina....dar limfocitele T...dar limfocitele B...dar ataca imunitatea...dar ce influenta are timusul...dar daca nu scade in volum in timp...Mai fetelor...merita sa vedeti ce fatza a facut la mine cand am inceput sa vorbesc in termeni medicali,la obiect ,cand eu cu o zi inainte habar nu aveam ca exista timusul asta.Si si-a dat seama ce gafa enorma a facut,ca nu-s o tampita si nici analfabeta sa ma multumesc cu un 'ok' si sa plec acasa happy.In fine,a stat si mi-a explicat pe indelete,mi-a aratat radiografia,a facut comparatie cu altele...m-a tratat ca pe un om ,in sfarsit si mai ales ca pe o mama care e disperata pentru puiul ei.
De ce v-am zapacit cu toata povestea...ca sa va spun ca intotdeauna sa intrebati pana va lamuriti,sa nu-i lasati sa faca pe zeii si noi sa parem muritorii de rand care cersesc o vorba,o explicatie.Cand aveti nelamuriri,intrebati pana ii scoateti din minti,pt ca ei au tendinta sa nu zica nimic.
Deci Herra..multa sanatate si mai ales putere,sa nu o iei razna pana afli exact.Nu stiu ce poate fi la baietelul tau,ca nu ma pricep...dar am mai auzit ca pot exista gaurele intre camarutele inimii...ventricule si auricule,acum depinde cat e de mare si unde e gaurica.Eu am mai auzit ca se astupa cu varsta ,da depinde de marime si de locul unde se afla.Intr-adevar trebuie vazut exact.Deci multa bafta cand mergi si...intreaba absolut tot ce ti-e neclar,ca ei nu spun tot.Sa nu pleci nelamurita,ca apoi innebunesti.
Tare rau imi pare ca ai probleme.Va tzin pumnii si sper ca va fi bine.
Nora
Comorile Norei