Cu dragoste, din IASI (20)
Raspunsuri - Pagina 14
ralnied1 spune:
Se pare ca numai eu mai trec pe aici. Cu toate acestea, imi fac datoria si va mai dau un "buna dimineata" si azi! Spor la treburi si sper sa ne mai auzim pana in 2006!!!
Va pupic pe toate!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
adi69 spune:
Cu foarte mare intarziere...primiti si de la mine urari de Craciun fericit?
Va doresc un An Nou mult mai bun,mai bogat,care sa va aduca mai multa fericire,sanatate,impliniri si tot ce va mai doriti!
Gabrielag,a fost frumos la gradinita,multumim pentru costume,au fost niste spiridusi mult mai veseli si mai simpatici cu ajutorul lor!Trimit o poza pe mail..
Acvi,felicitari mamico !
Carmen,petrecere frumoasa de revelion si nu-ti mai fa atatea griji..
Craciunul nostru n-a fost tocmai cum ne-am asteptat...am avut parte de ceva surprize...neplacute..
Catalina a facut pneumonie cu cateva zile inainte de Craciun,apoi in ziua de Ajun au inceput sa-i iasa niste bubulite...Asa ca in prima si a doua zi de Craciun am vizitat spitale(de copii si infectioase)am consultat cinci doctori care n-au reusit sa ne lamureasca ,si care aveau fiecare cate o parere diferita. Nici acum nu stiu ce a avut,varsat de vant(pe care l-a facut odata anul trecut) sau alergie de la antibioticul (augumentin) pe care-l lua pt pneumonie..sau alta boala virala de acest gen.Tind sa cred totusi ca a fost o alergie la antibiotic,deoarece cum i-am oprit administrarea ,cum au inceput bubitele sa se retraga.Acum nu mai ate bubite,dar a ramas cu ganglionii umflati,si cu o raceala-amintire de prin cabinetele doctorilor..
Dar ,trecand peste astea toate,a venit Mosu si la noi,adica la Catalina,a primit un brat de papusi si un papusoi(un print)-pe care acum il "marita" pe rand cu fiecare printesa.Cred ca ar trebui sa-i mai cumparam cateva papusi masculi,nu de alta dar nu stiu cat va face fata respectivul singur la zece printese..
Mie Mosul mi-a batut obrazul ca nu m-am tinut de cuvant..am promis sa fac scoala de soferi anul acesta si am tot amanat..si ca sa-mi faca in ciuda mi-a aduc cadou o masina ...sa stau sa ma uit la ea pana voi invata sa conduc si voi lua carnet.. na..ca asa-mi trebuie!
Inca o data ,La multi ani Cristinelor,Cristianilor,Stefanelor si Stefaneilor si la multi ani tuturor iesenilor si a tuturor membrilor DC si a familiilor si prietenilor lor..!..cred ca i-am cuprins pe toti,nu?
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
ralnied1 spune:
La mine a intervenit ceva tare neplacut si nu cred ca mai intru aici anul acesta. Asa ca va doresc un An Nou fericit, cu sanatate, bucurii si multe impliniri, pe toate planurile. La multi ani!
V-am pupat si sper sa ne auzim cu bine in 2006!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
Ralu, ce s-a intamplat de exista posibilitatea sa nu mai intri pe Dc anul asta? Bunicul tau cumva?
Darria spune:
Exista posibilitatea sa nu mai pot intra pe Dc pana in ianuarie, asa ca va transmit acum urarile mele, sper ca nu e prea devreme.
Anul 2006 sa fie mai bun, sa aveti mai multe bucurii si impliniri
LA MULTI ANI!
herra spune:
quote:
Originally posted by adi69
...si un papusoi(un print)-pe care acum il "marita" pe rand cu fiecare printesa.Cred ca ar trebui sa-i mai cumparam cateva papusi masculi,nu de alta dar nu stiu cat va face fata respectivul singur la zece printese..
unde sa gasesc si eu o papusa masculina? ca nu am prea vazut si as vrea sa-l invat pe Vlad partile corpului.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE SI LA MUUUUUUULTI ANI!!!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Stii tu de ce!!!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by adi69
...si un papusoi(un print)-pe care acum il "marita" pe rand cu fiecare printesa.Cred ca ar trebui sa-i mai cumparam cateva papusi masculi,nu de alta dar nu stiu cat va face fata respectivul singur la zece printese..
unde sa gasesc si eu o papusa masculina? ca nu am prea vazut si as vrea sa-l invat pe Vlad partile corpului.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE SI LA MUUUUUUULTI ANI!!!
Vreau si eu o papusa masculina!!! Pentru Robert mey...ce credeati????? Cu toate ca daca stau sa ma gandesc bine....
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
carmenp spune:
din motive de lipsa de net, monitor bulit ca sa ma esprimez frumos si apoi croziera de lux la maica-mea si soacra-mea nu am apucat sa va fac urarile de craciun, sper sa fi petrecut ghini
gabi, felicitari si sarcina usoara! ohohoho, darnic mos craciun si cu tine da` si cu mine, ca tot el mi-a adus-o pe ilinca
adi, sanatate catalinei, chiar am vazut multi cupii bolnavi acu`, de craciun si aici il amintesc si pe al meu sot, care a avut gripa si care a fost mai rau ca un cupil mic
ralnied, ai patit ceva?
vaz ca sunteti multe care nu mai intrati pina dupa Anul Nou, asa ca va doresc sa aveti parte de-un an mai bun, care sa va aduca tot ce nu v-a adus cel vechi, la multi ani!!
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3