Cu dragoste, din IASI (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata.

Acvi: felicitari Sarcina si nastere usoara. Un strumf sanatos iar fratiorul Alex sa fie intelegator cu mamica pe toata perioada sarcinii

Sarbatori fericite in continuare

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ziua buna!

am primit un dar tot aici pe DC si vreau sa vi-l impartasesc si voua: un brad de la pentru voi:

iarta
iubeste
zambeste
exprima-te
relaxeaza-te
ajuta un batran
asculta-ti prietenii
accepta un compliment
reia un proiect abandonat
fii intelegator cu tine si cu altii
uita-te la albumul cu fotografii
picteaza un tablou si asculta tacerea
imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija
joaca-te cu un copil, citeste o carte buna
aminteste-ti intotdeauna ca nu esti singur
spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti
alege-ti o stea de pe cer, fii copil inca o data
suna-ti prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult
da-ti voie sa mai si gresesti, lasa-i pe altii sa te ajute
renunta la ce nu-ti place, indeplineste-ti promisiunile
inchide ochii si imagineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala
spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini,
gandeste pozitivpriveste atent o floare,
cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
respira profund
ajuta-i pe altii
fa-ti un cadou
iubeste!!!
Merry Christmas and a wealthy New Year!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE, CALDURA IN SUFLETE, LUMINA IN CASE, BUCURIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI CRISTINELOR SI CRISTIANILOR!

azi e ziua noastra de nume!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE SI LA MUUUUUUULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doralina spune:

Fetele din Iasi,o mana de ajutor!!!
Vreau sa aflu datele de contact ale Asociatiei Fanu, pt un copil care sufera de distrofie musculara...
Nu reusesc...
Ma puteti ajuta?

O familie de oameni inimoși din Iași a aflat povestea lui Alex. Viorel Bârlădeanu și fiica sa, Mirabela, au pus bazele Fundației FANU – destinată ajutorării persoanelor ce suferă de distrofie musculară. Pentru a veni în sprijinul copilului, familia Bârlădeanu a oferit un căruț electric în valoare de 8.000 de dolari. "Un astfel de căruț îi va da lui Alex mai multă independență și încredere în sine și va ușura sarcina familiei", ne-a spus Mirabela Bîrlădeanu, președinta Fundației FANU.
Nu este prima dată cînd familia Bârlădeanu a ajutat persoane distrofice. "Am reușit să oferim patru cărucioare electrice. Sper să nu ne oprim aici. E doar un început. Dorim să construim și o casă de vacanță cu toate facilitățile necesare unui distrofic, unde cei bolnavi și familiile lor să poată uita pentru un timp de griji", ne-a împărtășit planurile sale dl Viorel Bârlădeanu.
Duminica trecută, Mirabela a mers în Brăești și i-a dăruit lui Alex căruciorul. Cu zîmbetul său frumos, copilul a șoptit: "Acum pot să merg singur la școală!"
Simona Bădăluță

http://www.evenimentul.ro/local/article/98505,6,baseArticle.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am gasit!
Craciun Fericit si La multi ani Cristinelor si Cristianilor...

Noi am avut un Craciun frumos plin de peripetii in Ajun si cu o zi inainte insa reusit pana la urma... Au venit in vizita nasii copilului si bunicii si ne-am simtit chiar bine. Copilul a facut niste ochi imensi cand l-a vazut pe mosu' venind in casa si s-a refugiat intr-un colt insa de cate ori era chemat sa isi ia cadourile venea repede si intindea manutele. Ba la urma l-a si pupat pe Mosu'. Una peste alta a fost bine...

Deja ne gandim la ziua de maine cand unii reincep scarbiciu iar altii nu si apoi ne pregatim de Revelion. Pe 31 am sa il las pe Alex la bunici si ca niste parinti "urati" - cum spune el celor care il supara - vom merge la Revelion. Sper sa nu imi iasa pe nas aventura adica sa nu faca show Alex...

Va uram petrecere frumoasa in continuare si inca o data LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

ACVI felicitari si numai bine! Sarcina usoara si multa sanatate!

Alex si Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Multumesc fetelor pentru urari!!!Deocamdata ma lupt cu greturile ....am facut atitea bunataturi si ma apuca greata doar cind le vad....in afara de portocale,mere ,rosii si castraveti nu prea maninc nimic...si ma uit cu jind la ouale umplute de care nici nu m-am atins..si la multe altele.
Alex a fost foarte incintat de mos ,a venit la bunica unde am strins toti nepotii disponibili,i-a spus si "Catelus cu parul cret" a raspuns la intrebarile mosului a fost OK.
Carmen,distractie placuta de Revelion.
Gabi si Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Gabi, eu sunt cu efect mai intarziat, ca abia am ajuns prin Iasi...
Asadar, felicitari si din partea mea, sarcina usoara si multa sanatate!!! Asta da cadou!!!

Fetelor, Craciun fericit si ma bucur tare mult ca am revenit alaturi de voi!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Craciun fericit! Si 'La multi ani! de Sf. Stefan tuturor celor care-si serbeaza ziua.

Acvi, sarcina usoara si din partea noastra.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Fetele, ce faceti? Munciti???
Nu mai da nimeni nici un semn de viata???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput