Miresele anului 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Andreea_k

-targul de nunti de la Marriot de anul viitor nu mai e in martie ca de obicei ci este 17-19 februarie 2006.
-

Cre' k asta inseamna k ne vedem acolo !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Slaba activitate, fetelor, la Mirese... gata, s-a terminat sezonul, gata si discutiile... si zau ca plictiseala mai mare ca azi... Fetele ? grup] Bine ca ma uit la siteul ralucuteih, altfel... pe voi, leneselor...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Raza, scuze dar n-am pricipit nimic.

Cat erau de fapt paharele alea? (sa stiu si eu daca-mi bag unghia in gat)

Eu le-am luat cu 200.000 lei/ buc.
Te-ai interesat cumva si unde ai putea sa le gravezi?

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Razucooooo...te uiti si tu acuma cand suntem cu chilotii in vine ca sa zic asa ..nu-i gata ca nu am apucat sa punem nici acum pozele de 2005! Ooffff viata mea.

Una peste alta, ma gandesc ca targurile astea nu pot fi decat benefice pentru client pana la urma. Sa aibe omul de unde sa aleaga nu? Adevarul este ca se impune un spatiu cat mai lejer, mai ales la standurile cu rochii, sa poti proba o rochie fara cinspe milioane de ochi in ceafa ta.

In alta ordine de idei, pe mine ma doare capuuuu...oi fi eu blonda...da prea ma doare ...si ma apuca asa o depresie...

Si alta ordine ...ma bate si pe mine gandul sa ma duc la targ...da nu ma hotarasc la care...asa ca astept si eu opinii de la voi!

quote:
Originally posted by Raza de soare

Slaba activitate, fetelor, la Mirese... gata, s-a terminat sezonul, gata si discutiile... si zau ca plictiseala mai mare ca azi... Fetele ? grup] Bine ca ma uit la siteul ralucuteih, altfel... pe voi, leneselor...

Raza de soare

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucah

Razucooooo...te uiti si tu acuma cand suntem cu chilotii in vine ca sa zic asa ..nu-i gata ca nu am apucat sa punem nici acum pozele de 2005! Ooffff viata mea.

Si alta ordine ...ma bate si pe mine gandul sa ma duc la targ...da nu ma hotarasc la care...asa ca astept si eu opinii de la voi!

Se incarca un picut cam greu... da-mi place !... zau !... si mor dupa husele alea rosii...

In calitate de expozant ? Eu zic Marriott, e cel mai cunoscut... da' un' te duci, ne zici si noua...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rallu

Raza, scuze dar n-am pricipit nimic.

Cat erau de fapt paharele alea? (sa stiu si eu daca-mi bag unghia in gat)

Eu le-am luat cu 200.000 lei/ buc.
Te-ai interesat cumva si unde ai putea sa le gravezi?

Poti sa bagi adanc, adanc chiar !... erau 6 pahare, adica si pt miri si pt nasi si 2 in plus... simple... iti puneai singura briz-brizurile... 120.000 / setul... eu o sa iau un set, iau fundite si ce mi-o mai coace mintea si le ornez singurica... sunt niste modele dragute in ultimul nr Ideal Mariaj...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

si mietot la sofitel mi s-a parut mai frumos. mai elegant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Intrati si pe [reclama]* ca o sa aveti ce vedea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu

si mietot la sofitel mi s-a parut mai frumos. mai elegant.

ralucah... deja te-am bagat in ceata... ba unu', ba altu'...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

lamuriti-ma si pe mine!
ce se mai graveaza pe verighete?

Mergi la inceput