Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 30
krelia spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Dupa o ciocolata, rad un borcan de castraveti muratzi! cu zeama cu tot!
Hm..io kre' k ai jemeni
Ciocolata-i fata si castravetele-i baiat
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
olguttza spune:
quote:
Originally posted by krelia
Hm..io kre' k ai jemeni
Ciocolata-i fata si castravetele-i baiat
Pushkea pe limba!!!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Andita spune:
'Neata, fetele, asa, pe la pranz....
Eu am super energie, ca va spusei c am-am lasat de cafea, si azi am facut imrudenta sa rad un 3 in 1. Acum simt c amai am putin si o sa incep sa alerg prin birou. De juma' de ora ma fatai pe scaun....
M asupara tare ninsoarea asta, c anu se asterne deloc, deloc.... Ce fel de iarna mai e si asta, nu stiu.
Abia astept concediul!!!!! Ma duc acasa la mami, si ma alinta, si o sa fie asa de bine si frumos, mai ales ca a renovat casa la sange, si nu mai e nici un sertar care sa pice, nici o usa de la mobila care sa-ti ramana in brate, nici o priza care sa prezinte pericol iminent de electrocutare. O sa fie frumos, frumos. Casa noua, ce sa mai...
Vad ca voi v-at pus serios pe vorbit de bebelusi. Ce mi-as dori si eu, dar deocamdata nu se poate, tre' sa ne aranjam un pic viata, si ep urma. Eu tre' sa plec neaparat de aici, din firma asta, pentru ca simt ca stau pe loc de mai bine de un an, tre' sa ne terminam masteratele si sa ne creasca salariile.... cat despre casa, in mintea mea e destul de clar c anu o sa avem asa ceva prea curand, mai ales ca vrem casa, casa, pe pamant, sa avem unde creste un caine si planta o floare. Ei, viata, viata...
Pana voi putea eu sa ma un bebe, o sa traiesc experienta alaturi de voi, ca, pentru ce sunt prietenii, nu?
Nunta noastra
Poze
Tizabela spune:
Buna fetelor si eu miresica in 2006 pe 12 august(nu sariti ca este in post pentru ca eu sunt catolica si la noi nu se tine portul Sf Maria)si deja am platit avansul pentru restaurant am luat verighetele si am decic care sunt nasii.Cam atata pentru moment ca timp imi pare ca este destul!
Rallu spune:
Neata si de la mine,
Eh...eu nu sunt deloc asa de bine-dispusa.
Ba chiar pot sa spun ca sunt amarata rau de tot
Eu n-am scarbici si ma tot chinui sa ma angajez...dar cu meseria mea e mai greu.
Asa ca m-am hotarat sa dau concurs pe un post.
Zis si facut. M-am inscris (o groaza de bani) si pe urma mi-au dat vestea cea mare...EXAMENUL E INTRE CRACIUN SI REVELION
Am zis ca nu-i adevarat...incepusem sa vad negru in fata ochilor.
Dar e adevarat.
Am de invatat o groaza...si nu am timp suficient pana atunci, plus ca si cheful lipseste la apel.
Iar sunt sechestrata in casa cu cartea in brate: nu tu colindat dupa cadouri, nu tu vin fiert sau ciocolata calda intr-un barulet, nu luminite pe bulevard...nimic
Offf...ma simt de parca cineva mi-a furat Craciunul.
Pt. mine asta era o perioada tare frumoasa (pana acum vreo 2 ani chiar mergeam la colindat cu baietii de la teologie) si acum....
Ai mei au petreceri de Craciun la serviciu, pretenu' la fel si eu stau cu nasucu lipit de geam si ma uit afara suparata.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Giova spune:
quote:
Originally posted by Tizabela
Buna fetelor si eu miresica in 2006 pe 12 august(nu sariti ca este in post pentru ca eu sunt catolica si la noi nu se tine portul Sf Maria)si deja am platit avansul pentru restaurant am luat verighetele si am decic care sunt nasii.Cam atata pentru moment ca timp imi pare ca este destul!
Postul incepe in 15 aug. atunci e Sf. Maria. Cel putin asa stiu eu.
Bine ai venit pe noua miresica!!!
gio si bb Marco 36 fix
Animagus spune:
quote:
Originally posted by dianette
simpatice, dar nu prea romantice ... parerea mea
DIANE
Pai normal ca sunt mai degraba razboinice decat romantice, doar sunt recomandate de un barbat, nu ? Vedeti de ce este totusi un lucru bun faptul ca printii consorti nu se prea implica in organizarea propriilor nunti? Pentru ca ar veni numai cu idei din astea destepte (precum a mea cu paharele ) si v-ati trezi cu o nunta in stil razboinic , playboistic sau, si mai rau, fotbalistic ... Deh, daca doar atat ne duce capul... .
La vache qui rit
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Giova
Postul incepe in 15 aug. atunci e Sf. Maria. Cel putin asa stiu eu.
Postul incepe la 1 august si se termina de Sf. Maria, adica pe 15 august! De-aia, in primele doua saptamani ale lunii nu se fac nunti la ortodocsi.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dyadya spune:
Fetelor, n-am putut participa la discutiile de ieri, si nici azi n-am timp. Am intrat sa va salut si sa va intrebva intreb: NOI CAND NE INTALNIM DIN NOU?!
In alta ordine de idei, alinush2005, multumesc de descriere, esti o scumpa si sunt de acord cu tine la descrierile facute celorlalte fete(ma las pe mine, ca mi-s modesta). Toate suntem frumoase foc si destepte brici!!!
Si acum lasati-ma pe mine s-o descriu pe alinush2005, ca parca n-a facut nimeni asta pana acum: fromoasa foc, distinsa, par suvitat si bogat, ochi mari si expresivi, inaltime medie, corp frumos proportionat. Are un nu-stiu-ce care te face sa te simti foarte bine in prezenta ei: e mai linistita, mai calma, si pare ca zambeste tot timpul. Emana bunatate, asta-i termenul pe care-l cautam. Acum nu stiu cum s-a simtit ea intre mine si Krelia: eu una ma stiu nu vorbareata, FOARTE vorbareata(ce pot sa spun? din cand in cand mai si tac!!!)si Krelia e din soiul meu. Sper ca nu te-am zapacit, alinush!
raza, nu vrusei sa-ti mai spun si eu ca mi se pare cunoscut al tau, ca ziceai ca avem ceva cu el!! dar da, asa e : seamana cu Chivu!M-am linistit, nu-l cunosc de nicaieri!
Krelia, ai innebunit?! Tu, grasa??! Lasa-neeeeeeeeeee!
bai, fetelor, unde-i pepenash?! pepenash, nu ne mai iubesti?!
gata, plec la scoala si afara ninge si de-abia astept sa ma afund in zloata! Noroiul asta, ca ninsoare n-o pot numi, ma face foarte fericita...de-as putea sa teleportez in tarile calde pe perioada iernii as fi un om fericit.
va pupa fata!