Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
krelia spune:
quote:
Originally posted by Andita
....Abia astept Iris 30!!!!
...am fost si eu la un Iris 15...parca.....prin liceu..aprca...a 9a....sau ceva de genu'....cine mai stie....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Fetelor, eu n-am simtit nimic pentru ca eram pe strada, prin zona Unirea unde din pricina fluxului mare de oameni este in permanenta...trepidatie!!!Mai bine ca n-am simtit, ca mi-e atat de fricaaaaa, si, da, stiu ca daca e sa mor, mor oricum, dar as prefera sa mor repede nu in chinuri. D-aia mi-e frica de cutremure, ca le asociez cu oameni ramasi pe sub daramaturi cu zilele ..brrrrrrrr...sa nu mai vorbim , sa nu atragem raul!!!Ma bucur ca sunteti bine cu toatele...cat despre marele cutremur prognozat....well...noi avem nunti la anul, n-avem timp de asa ceva, asa ca sa faca bine sa ne lase in pace!!!
repet...vai de nsotru...ma gandesc cu groaza daca m-o prinde undeva intr-un spatiu inkis...al mare....una ca o sa ragusesc de n-o sa mai am voce, la tipat..probabil (asta asa..degeaba, ca oricum n-ajuta la nimic ) si daca oi mai fi si singura fara vreun membru al familionului....aasta-mi mai trebuie....ca sa nu mai zic de-al meu...care...e si mai fricos.....de la ala din vara, noi am skimbat locurile in pat , la cererea lui...si acum, nici nu vrea sa mai auda de vreun switch inapoi....asa ca...halal imbarbatare.....macar de m-ar prinde pe la tara, printre gaini si porci...si lanuri de porumb.......Doamne-ajuta!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Andreea_k spune:
Daca tot e toata lumea OK dupa cutremur , hai sa incheiem cu el ca deja mai avem putin si facem un subiect separat: cutremurul din 13 decembrie (si mai e si marti pe deasupra).
andreea_trend spune:
Fetelor, gata a fost un cutremur, mititel lasatil in pace, nu-i mai dati atata atentie...........
Atentie merita nuntile noastre, acum ....
Andita, eu eram curioasa cand apare noua colectie la MLux, ca de nu mai am rabdare.
Vreau sa m-a duc la Stefi sa si sa probez toate rochitele, si sa fiu o .... printzesica...........
Poate facem si acolo o intalnire ca sa ne sfatuim ce rochite ne vin mai bine......
Ce ziceti incapem toate acolo?
Rallu spune:
Mie sincer vorbind (nu dati cu rosii plizzzzz) nu prea mi-au placut paharele alea.
Adica nu mi-au placut pentru nunta.
Se potriveau perfect pentru Stapanul inelelor dar parca nu prea mergeau pentru o nunta...
Poate daca isi face cineva nunta la Castelul Bran sau la un restaurant cu iz medieval...cel putin la nunta mea stiu sigur ca nu s-ar potrivi.
In alta ordine de idei, si eu m-am decis ce melodie vreau la inceput.
De fapt stiu de multisor: Kenny Rogers - "I swear"
Au cantat-o multi de-a lungul timpului dar eu am ramas fidela variantei lui. Mi se pare declaratia perfecta de dragoste facuta in noaptea nuntii.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ralu_trancu spune:
Eeee..
Domnu' meu doreste spectacol, vals la marea arta ca prima melodie.
Daca nu ma invata pana atunci va fi o mare calcare pe picioare , nu vals.
a.cicel spune:
Neatza fetelor
In sfarsit imi merge si mie internetul. Ca doua zile am crezut ca Dar nu el era de vina.
In ce priveste melodia de inceput, iubi mi-a dat unda verede sa aleg ce vreau si el se va conforma. A spus ca nu e pretentios. Asta e bine, ca macar nu ne certam.
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
A.Cicel FELICITAAAAARI !!!!
Sa ai un bebe sanatos si voios si cuminte,
si nu iti face griji ca nu se va cunoaste burtica!
Sa cante muzica pentru bebe!!!!
Toata gasca de miresici te felicita!
Ce ? Bebe ? Sa ne traiesti, sa-ti dea DD un bebe sanatos, voios, voinic !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by alinush2005
A.Cicel FELICITAAAAARI !!!!
Sa ai un bebe sanatos si voios si cuminte,
si nu iti face griji ca nu se va cunoaste burtica!
Sa cante muzica pentru bebe!!!!
Toata gasca de miresici te felicita!
Ce ? Bebe ? Sa ne traiesti, sa-ti dea DD un bebe sanatos, voios, voinic !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Da Raza, vine bebe. Vineri mergem la primul eco. Asteptam sa vina acasa si iubi/tati si mergem toti 3 (sau 4? ca poate sunt gemeni cum vrea iubi).
POZE