Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

LA MULTI ANI tuturor fetelor aspirante la statutul de burtici! Fie ca 2006 sa va indeplineasca la toate dorinta de a avea un bebe!
Carmen.cita, Moisica sigur nu te da afara, tu acum discuta cu ovarul tau sa stea cuminte pana marti, da? Mi-ar placea tare mult sa ne vedem, cand stabiliti ceva ma anuntati si pe mine si promit sa va dau la toate sa beti din paharul meu Sper sa mai ma lase greturile si pana atunci, altfel nu o sa pot sa vin . Am slabit deja 2 kg, sper sa inceapa sa mai imi treaca, deja m-am uscat ca o smochina, nu pot sa mananc si sa beau mai nimic.
Dar va spun , fetelor, cand l-am vazut pe strumf la eco si i-am vazut inimioara, am uitat si de greata si de tot!

Pup toate moisicile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna dimineatza!!!!
o zi minunata va doresc...

fetelor...a nascut cata pe Biencutza de 3200gr..nastere normala...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

BRAVO CATA !!! esti prima mamicuta 2006 d p forum!
WELLCOME BIA!!!sa cresti mare ca-n povesti!

Mergi la inceput

mari-lu

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!!
aoleuuuuu da ce bate vantuuuu pe'aci
visatoarelor????????inca mai visati??????

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Neata, olteanco: eu m-am trezit din visare si am vazut cu cat m-am ingrasat. M-am speriat. In plus, ma pregatesc moral pentru ziua cand ma vor invada rushii, dar astept cu interes laparoscopia. O zi buna si sa avem numai vesti super.

Mergi la inceput

Tabitha
ai vorbit de laparo?????cand o faci?..aaaa astepti rushiii???pai nu au venit?????

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

aaaaa normal ca nu au venit...
esti z16...ovulatie ai avut cu sigurantza,,,stiu io..lasa ca e o minune ai sa vezi luna asta...am auzit ca utocatalina..s'a programat pt laparo si nu a mai facut pt ca a ramas...apoi s'a programat pt cezariana..si nu a mai fost nevoie ca a nascut normal...asa ca programeazate si tu pt laparo ca poate cine stie nu mai e nevoie

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

mi'am permis io sa deschiz un nou cap...
betycooooo pai ce sa fac muica daca marinerul tau te'a acaparat da tot ete ca nu mai avui rabdare sa te astept...

hai visatoarelor...trezirea..a inceput un nou an...o noua zi...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

olteanco: deocamdata programarea mi-o fac in gand, ca de sunat pot suna la spital doar in ziua1, iar daca n-o sa mai vina rushii, sigur nu-mi fac programare. Astept si eu minunea, ca de nu, vai de capul lor de urati. . Sper sa reusesc sa-mi cumpar un termometru mai ca lumea.
Va pup si o zi buna

Mergi la inceput