Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 13

Liana30 spune:
SUPERPACIENTELOR...SUPERVISATOARELOR..MOISICILOR...
Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de voi, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de voi. Va iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa va aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de voi.
Va urez cele mai fericite sarbatori!
Cu dragoste,draku de olteanca!!!!
Un an mai bun si cu multe..multe
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

utocatalina spune:
La multi ani scumpelor si un An Nou plin de reusite..fiti optimiste, totul va fi bine si in 2006 sa auzim de cit mai multe gravidute!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 6 zile
Sa nu depunem armele si vom reusi!

alina25 spune:
Fetelor chiar daca eu nu mai sunt pacienta doctoritei Moisa eu v-am citit din umbra si am fost alaturi de voi un an intreg si bineinteles ca voi continua si in 2006 sa va citesc.
Voi ati fost cele care mi-ati dat sfaturi si care a-ti ascultat nelinistile mele.
red]EU VA DORESC CA NOUL AN SA VA ADUCA TOT CEEA CE VA DORITI SI SA VA IMPLINEASCA TOATE DORINTELE SI BINEINTELES VA DORESC SA TRECETI TOATE LA MAMICI .
LA MULTI ANI ![/red]
CATA CU INTARZIERE ITI SPUN SI EU "LA MULTI ANI" DE ZIUA TA SI SA FITI SANATOSI SI FERICITI TOTI TREI PENTRU FIECARE

Alexia27 spune:
Carmen.cita, pe Moisica o gasesti marti la cabinet. Pe 3 ianuarie ma duc si eu la ea, am programare la ora 13. Ce zici, te vad sa te pup pentru 2006?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Anca Wish spune:
Moisicilor, va doresc si io la multi ani si un an nou numai cu impliniri. Anul viitor pe vremea asta sa fim cu bebei in brate sau cu ei in burtica.
M Oana, Carmencita si Utocatalina un si pentru voi ca sa incheiem anul frumos si sa nu mai fim suparate
.
Distractie placuta!!!!
anca...SIGUR intr-o zi

Carmen.cita spune:
Wow, ce veste mi-ai dat, Alexia! Tocmai cand credeam ca s-a dus inseminarea mea pe apa sambetei, vii tu cu informatia asta!
Mamico, tare as vrea sa te mai vad, dar dupa toate probabilitatile eu voi ajunge pe la 17,20 dupa servici la cabinet (fara programare, sper sa nu ma dea pe usa afara
, dar ce sa fac, am sunat de atatea ori sa ma programez si la cabinet nu raspunde nimeni de o saptamana si ceva, iar pe mobil am sunat de 2 ori si era inchis...) Dar fii atenta, noi oricum voiam sa mai punem la cale o intalnire (Danutza
a plecat inapoi in State, dar va fi sigur OANA
si alte fete pe care abia astept sa le cunosc
), ce ar fi sa ne intalnim noi frumusel in ianuarie cand vine si OANA de prin strainataturi, sa mai creasca moralul si la noi, ca esti un exemplu acum
?
Toate ca toate, marti e ziua 13 la mine, sper sa nu se intample mai devreme...
Alina, mai vino pe aici!
Anca Wish, scumpa eu nu tin suparare, sunt o fire impulsiva, explodez cand ceva/cineva ma 'stimuleaza', dar nu port ranchiuna... insa tu ai dovedit ca ai caracter, si asta e rar in zilele noastre...
Va doresc sa intrati in Noul An mai pline de speranta, mai puternice si mai norocoase! LA MULTI ANI, fetelor!

Liana30 spune:
Noul An 2006 să vă fie un an al dorințelor împlinite, al prosperității și succesului, să vă aducă fericirea realizărilor personale și profesionale.
Fie ca pe parcursul întregului an să vă călăuzească Pacea, Credința, Iubirea și Speranța, iar oamenii dragi sufletului să vă aducă cît mai multe bucurii și împliniri.
La Mulți Ani!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

utocatalina spune:
Anca mercic de pupic...il primesc cu drag si ti-l intorc....Sa dea Domnul sa fie bine pentru toate, si sa ne implinim toate dorintele..
Eu cred ca de luni am inceput sa pierd din dop si de joi cred ca a inceput sa curga cu tiriita si apa..T mi-a zis sa stau linistita si acum sa vad ce-mi rezerva zilele urmatoare!
Bine ca am trecut si de sapt. 37...de acum oricum Bia nu ar mai fi prematura!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta37 FIX
Sa nu depunem armele si vom reusi!