Fibrom uterin (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Eu n-am mai scris demult aici,fiindca a trebuit sa acord importanta altor probleme medicale decat fibromul.Acum insa sunt nevoita sa ma intorc din nou la el.Eu am uter fibromatos si mi s-a recomandat sa iau Duphaston,din nou,ca am mai luat de vreo 2 ori.Vreau sa va intreb daca fibroamele trebuie sa aiba o anumita dimensiune pentru a se putea face embolizarea? Si ce altceva as putea face in afara de a lua Duphaston? Stiu ca mai sunt tratamente naturiste,dar nu stiu daca dau rezultate.Au dat rezultate la vreuna dintre voi?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Dianadi

Vezi ca a aparut pe prima pagina subiectul despre endometrioza.
In partea stanga a ecranului, jos, ai un "derulator de pagini".Apasa pe nr 2, 3 sau mai mult, pt ca in functie de cat de des scriu fetele la un anumit subiect, acesta poate sa ramana pe apgina 1 sau sa treaca pe pagina 2,3, 4 etc

"Tratamentul " pentru fibrom este intradevar acelasi cu cel pentru endometrioza. Am pus intre ghilimele pt ca nu e vorba de un tratament (nu vindeca) ci e vorba de o serie de substante (fie ca se numeste Diphereline sau Cetrorelix) care au rolul de a suprima productia de estrogeni din organismul femeii (blocheaza receptorii din hipotalamus). Adica iti creeaza o falsa menopauza, bineinteles cu absenta ciclului pe perioada tratamentului si alte manifestari specifice femeii la menopauza (bufeuri, etc). In acest timp, nemaiexistand productie de estrogeni, atat fibroamele cat si leziunile (chisturile) endometriozice descresc, pt ca se pare ca sunt afectiuni dependente de estrogeni.
Acesata permite operarea fibroamelor laparoscopic (daca descresc, vascularizatia lor se reduce, deci se elimina riscul de hemoragie in timpul operatiei, isi micsoareaza mult volumul).La fel, si endometrioza regreseaza.Tratamentul dureaza in general 3 luni (sau si mai mult, in functie de gravitatea afectiunii).PROBLEMA ESTE CA NU ESTE UN TRATAMENT PENTRU FIBROM, CI STRICT O INDICATIE PRE-OPERATORIE, INTRUCAT ODATA INCETAT TRATAMENTUL, DUPA UN TIMP, CAND ORGANISMUL ISI REIA PRODUCTIA DE ESTROGENI, FIBROAMELE CRESC LA LOC, LA DIMENSIUNEA INITIALA.
asa ca, cine face acest tratament, se programeaza musai la scos fibromul la sfrasitul tratamentului.

KIM, un sincer "La multi ani", ai adus si tu un alt suflu de speranta printre noi cu sarcina ta reusita.Abia astept sa vad bebitza...Stii ca ma gandeam mereu la rasp dr Tutunaru care-ti indica operatia pt fibrom...uite ca ai contrazis iar previziunile si celor mai optimisti medici.

pentru toate fetele, pe 26 ianuarie Albert al lui RICIimplineste 1 an. Pentru cele mai noi,care nu stiu povestea, Rici este prima mamica care a sustinut infocata cateva luni subiectul acesta, nefericita de descoperirea unui fibrom mare, de cam 9 cm la numai 26 ani.Tot ea e prima care a facut embloizarea...apoi, cu toate pronosticurile pesimiste, a ramas repede insarcinata si a nascut o minine de baietel, Albert.Imi amintesc viscolul cumplit de anul trecut, si pe Rici intorcandu-se la Deva din Bucuresti unde nascuse cu bulgarasul de aur in brate.Ii vom face o mare urare pe 26!!

Kim, la tine speram sa fie deja primavara...fie si canadiana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Daiana
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47319&whichpage=10

acesta e primul capitol din subiectul cautat de tine.Era azi, la h 14 pe pagina 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Fetelor, va multumesc inca o data pt gandurile bune, de data asta lui Mcbeal si Madas, mereu dragute.
Vreau sa va spun ca ne simtim tare bine in concediu, zilele astea am fost f active, amenajat prin casa, cumparaturi, gatit bunataturi pt invitatii de ziua mea si suntem mai in forma ca niciodata. E o zi mare: mergem la echografie!

29+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

kim, asteptam vesti bune de la eco.
mada, ce mai faci? te-ai mai gandit la laparo?
eu m-am programat la eco, pe 2 februarie. abia astept si sper sa fie de bine rezultatul de acolo.
te pup, tine-ne la curent cu ce faci. hai, ca anul asta trebuie sa fie anul nostru si sa ne vedem .

danotino

Mergi la inceput

Fetelor, avem o fumusica de fetita, tati s-a indragostit de cand a vazut-o, nu ne tine decat dintr-un pupic intr-altul. Inimioara ii bate f bine, e pozitionata super, deja cu capul in jos, ghemuita, cu genunchii la barbie, manutele sub cap cand doarme, daca nu se joaca si se da in spectacol, picioarele incrucisate, parca face yoga. Am primit f multe poze si inregistrarea pe dvd, o sa pun pozele in cursul zilei numai sa le scanez.

29+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Kimutza,

Abia astept sa vad pozele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor
ce mai faceti? nimeni nici un semn de viata.
madas? pe unde esti? am ajuns la pagina 3 cu subiectul asta...
arinna, cum e tratamentul? ai ceva simptome, se poate face cu usurinta?
eu o sa sun saptamana viitoare la homeopat. si ma apuc de treaba.
va pup,

danotino

Mergi la inceput

Am pus poze cu bebelina din burtica aici

Pupici

30+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Fetelor imi poate spune si mie cineva spitalul si medicul care poate face o operatie de fibrom uterin prin laparoscopie. As vrea si eu mai multe detalii despre operatie si daca este un singur medic care face asemenea interventii sau sunt mai multi medici si as vrea poate si telefoanele la care as putea sa sun pentru o prgramare.
Multumesc.

Mergi la inceput