Fibrom uterin (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Arinna,, medicii au spus ca adenopatia este ori de la mastoza fibrochistica pe care o am de ani de zile, ori de la o infectie pe care am avut-o in organism si ganglionii s-au inflamat si apoi nu s-au mai retras. La inceputuri a fost si ipoteza cu epilatul dar nu a stat in picioare. Oricum fibromul si mastoza sunt de la excesul de estrogeni din organism.

Kim, iti doresc la multi ani, sa fiti sanatoase amandoua si tu si bebelina si sa ai o nastere usoara.
Sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Kimutza,

...sa stii ca te aveam notata pe listutzasi tocmai intentionam sa-ti trimit un mesaj privat, stiam de mult ca e ziua ta astzazi, din lista fetelor de la gravidutze
Va doresc sanatate si numai bine, tie,bebelinei, sotiorului si celor dragi !
"La multi ani!", multa fericire, concediu linistit, nastere usoara, bb-lina sanatoasa si indeplinirea tuturor dorintelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

arinna, tu ai facut si diphereline?
daca da, cum te-au ajutat? daca nu, de ce?
va pup si we placut.

danotino

Mergi la inceput

Danotino,

...am scris ca nu am facut, mi s-a propus, dar numai ca sa micoreze fibroamele inaintea operatiei... se mai recomanda si in alte boli, pare-se la endometrioza, nu stiu...Am ales sa fac embolizare, care ar avea acelasi efect dar pe termen lung si fara sa-ti dai organismul peste cap cu "menopauza" cateva luni( asta produce diphereline)In general, la menopauza, fibroamele "dau inapoi" din cauza lipsei activitatii ovarelor, si acelasi efect se obtine si cu medicamentul asta - care se pare ca e tot un hormon, citisem pe undeva...)

Mergi la inceput

Blanche, Dianadi, ce mai faceti ???

Mergi la inceput

Oanalu,

..ai observat ca dupa eco te dor ganglionii mai tare? sau ovarele? Eu vad ca asa mi se intampla....si acum ma dor ganglionii, ca niste intepaturi sau arsuri...si nu i-am simtit inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Arinna, mersi pentru urari si ganduri bune! Ce zi buna pt mine si bebelina, iar ne rasfatam!

Danotino, nu stiu daca de mine e vorba, fibromul meu era de 7 cam, am scris si eu pe infertilitate(tot kim), inainte sa raman insarcinata, dr. T. imi recomanda operatia la vremea aceea. In timpul sarcinii a mai crescut 1 cm si ceva pana acum. Probleme deosebite inca nu mi-a provocat, sper sa stea linistit, sa nu deranjeze, ba mai bine sa se resoarba.

29+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Buna, arinna, buna, Mada,
eu sunt binisor. Am o senzatie de rece in partea dreapta si mici sangerari (din z20, pana azi, z23). Cautand subiecte despre chist am ajuns la endometrioza, dar daca ii dau cautare apoi nu gasesc dupa subiect. Am citit cele 10 pag, pe urma subiectul s-a inchis, se numea Tratamente Diphereline/Cetrorelix. Stiti unde s-a "dus"? Nu era acolo un link si nu l-am mai zarit.
Mada, stiu ca ai participat si tu acolo... spuneai ca tratamentul pentru endometrioza este similar celui pt fibrom, la fel dieta.

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

La multi ani Kim!
O viata minunata alaturi de fetita ta si de sotul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanche31 spune:

Buna,
..eu nu am mai intrat pentru ca am alergat intre birou, echo. si in final am facut un RMN.
La cele "n" echografii...toate aveau alte rezultate si dimensiuni si nr de fibroame. In final la RMN ... am un fibrom de 8.8 cm si inca trei mai micute de 17mm,3mm si4mm. Dar nu cred ca este endometru infiltrat ...cel putin asa mi-au spus la RMN ...deci... poate sunt sanse sa fac o operatie fara ...alte alea .. Am trimis RMN si celelalte analize si in franta ieri...o sa obtin si de acolo o parere...
sa vedem...oricum cu moralul nu stau prea ..roz!!

Va doresc o zi si saptamana buna!!

Mergi la inceput