Cluj rulz (25)!
Raspunsuri - Pagina 7
baby-boom spune:
Salut, fetelor!
Erika, felicitari pt. cumnata ta, si pentru micutza care a venit pe lume!!!!
...no, ca mie mi-o mai trecut!
Roxa, la tine la ce nivel o ajuns, mai ai nervi???....hai sa-i exilam impreuna pe undeva, ca-s din acelasi aluat....mie cel mai rau imi pare ca trebuie sa-i explic atat niste chestii care pentru mine is clare ca buna ziua: fiecare are 50%-50% obligatii...fara discutie...da' vad ca de multe ori uita domnul meu sot....io stii ce mai cred????? Ca tot noi suntem mai jmekere, si facem fata mai bine decat masculii...si atunci ma simt mai bine, si-l las in ignoranta si mocirla lui, sic!!!!....
Ca bine zice Mariana, toti o apa si-un pamant!
....legat de stafilococ...de fapt streptococ, in cazul meu...imi descoperise la un moment dat sindrom post streptococic, si mi-a prescris penicilina, moldamin, si nus tiu inca ce....n-am luar pana in ziua de azi, caci n-am avut nici un simptom...de atunci nici nu m-am mai racit, ca sa vezi ce chestie...
...m-a tot batut gandul sa-i fac Elisei un exudat faringian, nu cumva sa aiba si ea ceva...
....am si eu ceva ganglioni, umflati permanent dupa urechi, si cica e tot de beta hemoliticu' asta....
....Stanca, voi n-a trebuit sa va faceti analize? ce v-a zis medicul?
Inc-o data distractie placuta, fetelor!!!!
Mariana, io zic sa mergem luni sa-l vedem pi mosh, bine? ....Elise acum 20 minute a terminat de mancat....pranzul...a mancat de la 5 pana la 6, da' a mancat un bol plin ochi, manca-o-ar mama pe ea...io sa am rabdare, si apoi totul e-n regula!!
...cat a dormit Stefan?
Va pupam pe toti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!
country girl spune:
Trec si io pe fuga pe la voi...
Servus fetele!
Acusica plec la aeroport sa-mi astept subspecia, pardon sotzul, dupa 8 zile de lipsa de la domiciliul conjugal. Isi scoate el parleala de marti incolo, numa' ca inca nu stie!
Peste week-end il crutz iar luni e plecat iar la Amsterdam, dar de martzi se da militaria jos din pod! Dixit!
Mai ales ca mi-a iesit invarteala si i-am pus divaisu' muzical pe masina asa ca m-am scos cu Mos Nicolae. Sa-l vad eu pe mosu' ala la oki ce-mi aduce el mie....
Dupa acest mesaj cu aroma de "in unu, in doi, in trei (ca am vazut ca se poarta) si cati mai raman", revin si eu la chestii serioase:
barbatii genetic sunt programati sa fie impiedicati si incurcati cand vine vorba de copii sub 7 ani! Care nu-s asa, e congenital!
Mariana, multumim de pupici, prinsi din zbor si raspundem cu avant.
Zmeoaica dupa o dimineata agitata, aku doarme de rupe. Numa' matzu meu mai face asa cand stie ca i se pregateste un drum cu masina, urgent e in pat si cik doarme
Pun poze si cu matzu azi maine. Dedicatie pentru Roxa-boxa.
Ce ziceti de semnatura "ma dispera cateodata cata disperarea pe forumul asta" ?
poze cu "Zmeoaica"
nana_sim spune:
Fetelor,
La discutia asta despre cum este si se poarta consortul dat-mi voie sa nu particip, am o situatie speciala pe care o sa v-o povestesc vreodata dupa ce voi fi baut macar doua pahare de vin (si nici maritata nu-s si nici copil n-am, iar sunt cuiul lui Pepelea). Cert este ca in acest moment nu ma pot plange, gateste, spala vase, face cumparaturi, ma spala pe mine pe cap (ma rog, nu tot timpul) samd. Nu ne-am impartit totul juma-juma pentru ca nu ne permite timpul, de cate ori ne-am mutat eu am impachetat majoritatea lucrurilor, eu vorbesc cu mecanicul, instalatorul, eu duc masina la spalat si la reparatii la service, el negociaza detaliile tehnice.
Departe de a fi un om plin doar de calitati e un om bun, astept sa vad cum va fi cu cresterea unui copil.
Ii urez si eu "bun-venit pe lume!" micutei Timea.
Ancuzza cand plecati? Daca nu e prea mare baiul poti sa-l intrebi pe cel ce v-a inchiriat locuinta cine a facut scara? Bate-ma, omoara-ma dar imi place si sunt aproape de capitolul asta cu casa.
Cristiana te rog sa-i faci o cinste sotului tau din partea mea, nici eu nu pot sa dorm uneori din cauza casei, credeam ca doar mie mi se-ntampla!
Distractie placuta fetelor petrecarete! Stanca ma interesez in colectia de fini si fine daca a avut cineva stafilococul pacatos in gat si te anunt.
Somn usor si weekend placut!
olim spune:
Dragele mele, cred ca nu sunteti singurele in aceasi situatie, dar trebuie sa fie tare grau cand ai si un copil
Erika, felicitari pentru cea mica.
Eu cred ca avem sotii si cum ii educam noi.Eu la inceput eram tare harnicuta, adica, si faceam tot, asa ca al meu sot s-a invatat domn si nu a mai facut mare lucru in casa.
Pna intr-o zi cand am zis ca nu fac bine si am acceptat sa ma ajute si el fara sa ii reprosez, cu toate ca uneori mai sterg dupa el.
Iar acum cand vine acasa cum nu prea are timp, incerc sa profit la maxim de el.
Draga Roxana sper ca asta sa fie ceva trecator si sa petreceti sarbatorile cu multa dragoste si bucurie impreuna.Stiu ca greu, dar o sa vezi ca o sa fie bine.
Eu am zis ca daca ma amrit ma marit cu o femeie si imi caut un amant pentru, ca barbatii in casa sunt
8 ANI DE RELATIE AZI
mihaela ema spune:
salutare fetelor !
Mariana in principiu ne inscriem si noi pentru intilnire ,sper sa nu intervina nimic ca Darius ii tare miirit (sper ca de la dinti si nu e un inceput de raceala ).Cind ai timp da-mi adresa pe PM.
Roxisa stii ca i-am luat o vestuta draguta lui Serbanelu ,poate ne vedem cumva we asta si ti-o dau .Trimite-l pe Victor la noi cu tot cu copil ...poate te relaxezi un pic
Stanca si Ancuzza distractie placuta la microrevelion si profitati cit puteti de iesirea fara copii numa cu sotiorii vostii dragi iubiti .....
Bun venit pe lume micutei Timeea !
Feteloooooooooor , io nu stiu ce sa mai fac cu Darius ...toata ziua buna ziua ii calare pe mine , cum dispar un minut din raza lui vizula incepe sa urle ......daca is linga el se tot miirie si ma trage de izmene pina il iau in brate ....si nici atunci nu-i sigur ca se camlmeaza
Cind trece perioada asta naspa ca efectiv nu pot sa fac nimic de el ???????????????
Deaia nici nu prea reusesc sa scriu pe aici ......decit atunci cind sunt la tv reclame
Darius 20.11.2004
roxana1974 spune:
Dragele mele,
intre timp am revenit la sentimente mai bune. Pe DG e un topic "bilant la sfarst de 2005" pe care l-a deschis o fata sensibila si cuminte si mi-a readus zambetul si sentimentele mai bune in suflet...
Ce sa zic, de 9 ani am ajuns la concluzia la care a ajuns si Ina, cum ca barbatzii, genetic, sunt programati sa fie impiedicati si eu adaug mosmonditi, comozi, sa astepte mereu o confirmare din partea femeii, cand n-au chef sa faca ceva, se prefac ca fac chestia respectiva astfel incat noi sa ne iesim din mintzi si sa facem in locul lor treaba bine! Am zis! Care nu e asa e defect! No offence, sori compresori iar noi dragutele de noi, cand ne tzin nervii, suntem smechere si stim sa-i punem pe roate...dar numai cateodata
Mariana, zici ca de Sarbatori joci in deplasare? Hmm, io zic ca-i fain, ca nu faci tu toata treaba...ai? ce zici? Cat despre Serban, a ajuns sa doarma cu noi deoarece se trezea in toiul noptii si urla si nu mai vroia sa adoarma in patul lui...parca avea cuie sub si atunci am cedat nervos si l-am luat langa noi unde adoarme instant cate odata...tuuu e asa de smecher ca se opeste din urlat deja de cand ne simte ca am luat directa "afara din camera" lui!!! smekeeeer soro.....
Flo, dupa postarile tale si ale Ancuzzei, mi-am dat seama inca odata ca barbatzii e la fel!
Simo, ma bucur ca ne intelegi cat de cat, dar la cum l-am ginit eu pe zanul tau, cred ca face parte din categoria defectilor amintiti de mine.... Oricum si tu esti o fata serioasa si sensibila si asa cum vad eu de dinafara ti-ai gasit perechea potrivita :)) de fapt si noi ne-am gasit perechile, nu am putea gasi altii mai buni, dar nici ei! asta-i clar! insa nimic nu e perfect ufff!!!
Ina, astept cu interes poze cu mitza ta , daca e una e ok, cand is 4 sorry, e inflatzie frate. Btw, semnatura ii pare ok...e de impact! Eu acum ma gandesc sa renuntz la a mea...e cam dura si mi-am spus punctul de vedere, am divulgat pe un topic incins cui i-am dedicat si prima parte ...
Va
Roxa-boxa
nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by mihaela ema
Stanca si Ancuzza distractie placuta la microrevelion si profitati cit puteti de iesirea fara copii numa cu sotiorii vostii dragi iubiti .....
Ce-i aia "microrevelion"?
Ina e frumoasa rau pustoaica ta, are o fatuca incredibil de expresiva. Sa va traiasca si sa va bucure vietile! Recunosc, am citit "file de poveste", m-ai topit!
Ma duc, ma duc, ca nu pot intra fetele la curatenie, se stiu ele care!
roxana1974 spune:
Mihaaaa, acum te vad, am scris deodata oo sunt curioasa ce vestuta va primi Serban.
Bai sa stii ca m-au lasat singura un pic si chiar asta am facut, am facut un dush lung, dar au venit cam repede inapoi...de stiam de vestuta ii trimiteam si la voi ca mai scapam de zmeu!
Sa stii ca si Serban la fel face ca Darius, cum dispar cum zbiara, m-a speriat nu alta!
nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...
mihaela ema spune:
No...am uitat sa va zic ca io is fruntasa in clubul nevestelor disperate si isterice atunci cind spun un lucru de o mie de ori si el face tot cum stie .....sau nu face !In fiecare seara eu repet aceleasi chestii (ex : tine-i miinile sa nu se umple de crema petrini ,ada pijamaua , da tv mai incet .......)ca o moara stricata , ma si mir cum de atitea luni de zile nu i-au intrat in reflex toate miscarile astea ca doar numai noi doi suntem in fiecare seara cind ii facem baita .....
Pe mine ma si distreza uneori cit de dusi cu pluta pot fi barbatii astia ......de ex al meu, cind era Darius mic si avea colici uneori ,il plimba si el un pic prin casa si dupa un timp ....relativ scurt ...venea si zicea ,,Hai da-i sa manince ca ii foame ,,
desi copilu mincase de zece minute
Darius 20.11.2004