Cluj rulz (25)!
Raspunsuri - Pagina 6
roxana1974 spune:
Off stiam eu ca transform topicul in "in unu sau in 2.." Ancuzza, da ce faci cand el stie ca tu stii cel mai bine, va intelegeti ca faceti asa si nu altfel, il intrebi de 15 ori "ai intzeles?" si el zice "da" si cand vine vorba e altfel no! Mie-mi vine sa-i mut falca, nu alta jur! imi vine sa cu toate mainile din dotare si fiindca nu pot, atunci tzip!!! dar tzip frate nu ma joc!
nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...
baby-boom spune:
Roxana, hai ca zici ca pe Mihai il descrii!!!!
....de fapt in timp ce scriu ii mai zic si lui cate 2!!!!!!
...propun sa-i lasam sa se mute impreuna, ca s-ar potrivi!!!....aaaa, si in plus "zanu'" meu se mai si joaca pe calculator, chestie care ma seaca
la greu.....si-mi reproseaza mie cand stau pe dc, ca deh, stau prea mult(probabil n-are el timp indeajuns sa se joace).....si cu cat scriu mai mult cu atat ma infurii mai tare......gata ca sunt pachet si eu!!!....
...dar daca tot zicem, mai zic si io una si tac...si in privinta ajutorului "s-a imputit" treaba...spre ex. numai eu mai culc fata de multa vreme, deja....da' m-am obisnuit, ce sa-i faci???? Scuza vesnica: "Stii ca numai cu tine adoarme, draga"...poi normal, daca n-o catadicsit sa se implice din timp mai mult...clar ca s-o ajuns si aci!!!
....HIHIHI, deja suna a "sotziada" chestia asta....Roxule, propun sa-i exterminam, mama lor......si cand te gandesti ca azi n-am avut nika, da' m-a ridicat pe baricade mesaju' tau, ca mi-am amintit si io ofurile!!!!
PA, ca-s stresata....
Mariana, plec in oras...acu' is la dani...te-am sunat, n-ai raspuns, poate venim azi la voi.....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!
olim spune:
Salutare fetelor.
Sunt in fuga pe aici ca vreau sa ma duc la piata sa cumpar niste ardei rosii si ceapa sa fac o zacusca, ca al meu sot vrea zacusca.Am facut saptamana trecuta 2 borcane mici si tare i-a placut.M-a laudat si la soacra
Promit sa revin.
Roxana draga, o sa vezi ca lucrurile se vor rezolva cu bine.Eu cred ca ar trebui sa ai o discutie cu el.Pe mine ma sperie ideea de a avea un copil cand va vad voua cat va este de greu si la cum este al meu.
Si dupa acea sa mai zica cineva ca barbatii nu sunt toti la fel.
Va las ca nu am am ce cumpara daca ajung tarziu.
Roxi mama,
ancuzza spune:
io cateodata ma gandesc ca barbatii astia au buletin numai ca sa se vada dupa poza ca nu-s toti la fel! zau asa! baiu e ca nu stiu cum am face fara ei! da' vb ta, roxa, iti vine sa le mai pocesti fata din cand in cand! asa, ca sa mai faca si nevestele alt fel de sport, nu numa smotru, mancare, servici, copil si alte alea de care ei au auzit numai sau nici macar! uffff!!
erika, sper ca a ta cumnata tine deja in brate pe bb! asteptam vesti!
stanca, cu cine-l lasi pe razvanelu' deseara???
mi-am adormit fata in brate..intr-o juma de ora! daca iar doarme numai o ora imi dau demisia! am zis!
carrie spune:
o gagici ce fain va distrati:copii care nu dorm , soti neascultatori!!!
Roxi, in orice cuplu e in mod cert cel putin un moment greu , de comunicare ingreunata.totul e sa nu il lasi sa devina permanenta, sa gasesti cauza, dar cel mai bine astepti sa va calmati amandoi si apoi reinnozi itzele.
in Club nu cred ca ajungem nici noi.sotu meu a plecat ieri la Budapesta si vine numai diseara nu stiu cand, si eu speram sa mai ajungem si in Selgros ca bate rau vantu in frijider
la mine pe partea asta e ok, copilul in sfarsit la cei doi anisori jumate imi doarme noaptea!si sotul ma ajuta dar ma stresseaza cu altceva.se consuma ingrozitor cu casa.daca nu putem pune o caramida din motive diverse mai ca nu da in depresie. e asa de stressat cateodata ca-mi vine sa-i infund Passiflora in gura.parca nu merita sa te consumi asa da n-am cu cine.
Roxi, in orice cuplu e in mod cert cel putin un moment greu , de comunicare ingreunata.totul e sa nu il lasi sa devina permanenta, sa gasesti cauza, dar cel mai bine astepti sa va calmati amandoi si apoi reinnozi itzele.
in Club nu cred ca ajungem nici noi.sotu meu a plecat ieri la Budapesta si vine numai diseara nu stiu cand, si eu speram sa mai ajungem si in Selgros ca bate rau vantu in frijider.
va las ca nu-mi vaz capu si vin si maine la lucru
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
jozsaerika spune:
intr-un sfarsit a nascut cumnata mea o fetita azi pe la ora 13...
o cheama Timea...
fetelor ma inscriu si eu in clubul celor nemultumite de sotz (cel putin acum avem o perioada mai grea)....numai ca nu vreau sa-mi aduc aminte acum....vreau sa sarbatoresc nasterea micutzei....
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
asi spune:
Copilul ramane cu soacra diseara.
Anca daca sunt pe aproape si pici cu nasu in farfurie te atentionez.
Acum ma suna doctorita si-mi zice ca ia gasit la exudatul faringian stafilococ auriu .Dar ca e purataor sanatos si deci nu are boala.M-a bagat in ceata.O sa repetam exudatul si o sa facem si o antibiograma in cazul in care mai iese ceva.
Ciudat ca Razvan a fost racit de 2 ori in viata lui si doar odata mai rau.
Nasol moment!
mariana tache spune:
Hihihihihi! Fetelor!
Si eu sunt de principiul ca toti sunt la fel! Nici nu stiu cum a putut face D-zeu asa specie, asa gresala genetica! Nu mai zic nimic, ca am doi ficiori!
Si uite de asta mi-am dorit sa am numai baieti, ca sa nu aiba atat de tras in viata asta! Mai multe nu zic, ca sa nu ma infierbant, ca e un subiect.....vai, vai!
Roxana, toate trec! Gandeste-te ca viata e scurta si nu merita sa stati suparati!
Auzi, dar cum a ajuns sa doarma Serban cu voi???
Erika, felicitari pt nepotica! Sa fie sanatoasa!
Anca, Stanca, distractie faina!
Roxana, pe mine nu ma prindeti la intalneala in saptamana craciunului. Sunt in MM. Pana una alta, va asteptam la noi pe sapt viitoare.
Simona, ma bucur tare ca o sa vii si tu. Bine ca ai scapat de toanele de ieri.
Cristiana, din afara, barbatul tau pare exceptia de la regula
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
jozsaerika spune:
asi Norbert a iesi din maternitate cu stafilococ auriu care s-a prezentat asa cos cu puroi in genere in zonele de ganglioni : sub brat si aproape de organele genitale pe baza piciorului (nu stiu cum ii spune zonei) cel mare med. pediatru l-a spart si curatat si cele mici le-am tratat cu crema cu antibiotic Fuicin H dar oral nu am urmat trat. antibiotic si acum la 1 an 10 luni cand l-am dus la cresa am facut si noi exudat si nu avea nimic de genul stafilococ.....in cazul vostru nu stiu....eu ti-am impartit experienta mea cu stafilococul auriu
Sa fiti sanatosi
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
asi spune:
Multumim sper sa ne distram.
Mergem la discoteca Sun ca acolo le place sa faca microrevelionul.
Erica multumesc dar Razvan are in gat stafilococ.Sa-ti traiasca nepotica!