Cluj rulz (25)!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Neata fetelor !!!!!!!! Pe unde umblati ?

Mariana,tataicul tau cred ca este un bun meserias si cred ca are multa rabdare sa faca o asa munca migaloasa si destul de pretentioasa.... ce rau imi pare ca nu ne-am cunoscut mai repede
La mine in apartament gresia si faianta este pusa total aiurea desi ne-a costat o caruta de bani.Am lucrat cu o firma care avea oameni de tot kk-atu ,in sensu ca erau betivi , lenesi si .....grei de cap !!!!Sotul meu a ramas cu muuuuuulte fire albe de atunci pt ca pe el a picat treaba sa se ocupe de ap ca eu lucram de dimineata pina seara la banca si cind ajungeam sa vad ce au facut ma luam cu miinile de cap si urlam ...tot la sotul meu ca de ce nu le spune clar ce au de facut .....da ei saracii numa cum stiau ei ...
Nici nu vreau sa-mi aduc aminte !
Asa ca aviz amatoarelor , este foarte important cu cine lucrezi si sa ai referinte buneeeeee si chiar dovezi ca daca nu risti sa pierzi timp , bani si nervi ....degeaba
Mah da ce pofta mi-ai facut cu puiu ala ....da din pacate io-s la regim

Roxi ma bucur ca-ti place vestuta , da-mi un tel cind ai timp

Simona unde-i Pub Zone ?

Ancuzza , ce rau imi pare ca nu veniti la intilniri , speram sa ne cunoastem mai ales ca ai un frate care seamana cu Darius ,
asa-i ? Drum bun si aveti grija de voi pe acolo pe unde mergeti !

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

No fetelor musai , trebe sa fac loby pe la voi ...pt fiu-miu!

Din ciclul VOTATI SI CISTIGATI !!!!!! ,io va zic numa ca l-am inscris pe Darius la concursul din ziarul Clujenul pt Clujanelul anului 2005!
Asa ca daca luati ziarul si nu aveti ce face cu el , votati baietelul cu nr 27 !!!
Nu-mi prea place poza , desi el a stat tare cuminte cind l-a pozat da parca poza din ziar e prea stearsa si prea ...luminata fata copilui ca deabia l-am recunoscut !Oricum e singurul baiatel cu cravata si bretele gen Marius Tuca !
Dau de baut daca iese ceva

fug ca s-o trezit !

va pup, Miha.

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Nita-oai! ... pe Mihaela_ema No, daca zici, am duc sa-mi cumpar ProTv Magazin ca da Clujeanul pe gratis si il votez pe prapadila. Te si sun mai incolo :)

Salutari tuturor si
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, fetelor!!!
..Mihaela, n-am luat clujeanul de vreun an.....stiu sigur, ca ma gandeam ca anu' asta o inscriu si io pe asta mika la craciunitza anului....da' am uitat....evident.....asa-mi trebe daca nu cumpar ziaru'....amu' mai astept un an......bine ca mi-ai zis, ca asa il iau si-l votam pe domnishorul cu bretele!!!!

p-aci si noi.....ne jucam....somn tare nelinistit de 5 nopti consecutive...mama ideala, care si-a iesit din pepeni doar in ultima noapte de batzuri, si anume noaptea asta!!!!!!
...imediat dormim de amiaza, apoi ne trezim, mancam, si merjem la Mariana si Stefan, ca avem program de scandal, si anume vizita la mos craciun!!!!!!

....apropos, Mariano, soer ca n-ai uitat sa trimiti adresa si Oanei, ca io asa tiu minte ca o zis ca vine si ea!!!! Deci, executia, daca n-ai facut-o pana acum!!!! ....

Va pupam....
....amu' m-am gandit inc-o data: Mihaela, da' nu se mai pot inscrie craciunitze????...ca asa i-as trimite ziaru' mamei mele....sa traga o repriza de plans de bucurie inainte de sarbatori!!!!!....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

venit vazut plecat!
Vin mai pe seara, acum toate dau in clocot.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

sa dau si eu buna ziua, si sa ma pling.....

asa mi-e de ciuda pe cine nu-si face treaba bine, daca nu esti in stare de ce te legi la cap? (astia de la sanatate) de-aia ca is ei prosti tb sa-mi vaccinez eu copila si sa stau cu frica in sin . mor de ciuda tu fetelor, miine ar tb sa mergem la vaccin, voi (cei sub 1 an) faceti vaccinul? dar ceilalti? (cristiana parca zicea de theiuta ca nu e vaccinata, ce faci?)

pt florina ca nu ne-a uitat.

incercam si noi miercuri dar sa vedem ce reactii are la vaccin si cum schimbam programul tuturor sa ajungem la .o sa ma straduiesc tare de tot, promit.

pt celelalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

tot eu cu neuronul meu nervos.

multumesc carrie pt mesaj.

marianaaa, da si dupe mine cu un pm te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

hai sa va zic program nebun, nu alta!
-trezit la 8 juma, la insistentele cocosului din vecini
- mancat de la 12 la 12 jumate..
- pus in pat la 1, urlat pana la 1 jumate
- de la 1 juma la 2..maraieli, icnituri..io credeam ca sta sa doarma si cand colo o gasesc in picioare, asa cum am lasat-o
- de la 2 la 2.45 la ma-sa in brate...cu ochii cat cepele
- inca un sfert de ora de urlat in pat cu una bucata palmuta la pampers :(((
-adormit copila la 3 si 20..in brate la ma-sa

sugestii? de orice fel aveti, sunt bine venite!
acu as da un regat pe o tigara....si daca as avea regatu', n-am cui sa i-l dau! is buna de bagat in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

....acum a adormit pisik asta mik...
Mari, intarziem un picutz...ma gandesc ca pe la 5 jumate suntem gata cu totul...supa e facuta, felul 2 acum il muncesc...mai ramane sa se trezeasca si sa manance!...

....Va pupam

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

neuronul meu relaxat vrea sa stie ce ti-a zis Cristiana despre vaccin, pana nu se enerveaza

Mergi la inceput